• twentyfirstofapril

    Nya Kristianstad-brudar!!!!!

    Det finns en gammal tråd för oss men den är det ingen fart i så jag tänkte försöka starta en ny!!
    Här kan vi träffas o prata om allt som rör bröllopet eller annat i livet för all del. Eller kke träffas o fika?

  • Svar på tråden Nya Kristianstad-brudar!!!!!
  • Rosorna

    Thailands brud> Håller helt klart med att kyrkan är dekorativ i sig. Annars kanske ni kan ringa till dem som ska gifta sig före och fråga hur dom hade tänkt. Man kanske kan dela på kostnaden.
    På vår dag var det endast vi som gifte oss, hade dock ett dop efteråt.

    Fotograf, Ja vi valde en kompis till mig som är fotograf. Vi blev mkt nöjda, fick ett bra kompispris. Jag tycker absolut inte man ska komprimissa på något egentligen. Man gifter sig en gång och sådana saker som man har kvar efteråt som minne är det man vill ska hålla bra kvalitet/standard.
    Personligen hade jag valt Fredrik, Johan är rätt trist och tråkig.

    Ringen ska helt klart blinga, men inte alá hollywood... Sen tycker jag iofs svenskarna är lite dåliga på vräka på, jag har nått emellan. Räknar man ut hur många år man kommer ha en ring så tycker inte jag man behöver snåla.

  • Thailands brud

    Rosorna: Min ring kostar 27 öre om dagen....om man slår ut det på 50 år

    Är Johan trist o tråkig? Oj....kanske inte skulle ha valt honom... På vilket sätt menar du att han är det? Än så länge är det ju inte försent att byta...

    Jag församlingsassistenten tyckte jag skulle prata med de som har vigsel innan på dagen, men jag får se. Det är så mkt annat som jag vill lägga min uppmärksamhet på så jag tror faktiskt inte jag lägger ner för mkt jobb på just blomdekorationerna...kanske något lite vid de bänkar där familjerna ska sitta...

  • Rosorna

    Angående blommor valde vi att anlita de som ligger i början av Köpmannagatan, välj INTE dessa. Jag var rätt besviken.

    Allt började mig att vi kommer ner till Skåne 3 dagar innan bröllopet, åker bort till blombutiken för check. Min Callor är gula "det var den färgen dom kallar sand/beige". Snacka om besvikelse, fick lite panik där ett tag men dom lovade ordna det, fick bli vita istället.
    Bindningen var inte så jätte snygg och mannens blomma i kragen såg ut som en lång penis! Haha, aja, han var så snygg i övrigt så jag försökte inte tänka på blomman. Marskalkarnas blommor var finare som var en storlek mindre. Man tycker blomtanten borde sett till att det såg bra ut.

  • Rosorna

    Thailands brud> Jag har praktiserat hos båda dessa fotografer och anser att Fredrik är mycket trevligare och får en mer avslappnad. Är man dessutom inte van vid att fotograferas så är detta säkert en viktig del.
    Jag anlitade Fredrik till mina studentbilder och blev mycket nöjd.
    Byt om du kan.

    Jag tror inte heller du behöva lägga ner för mkt krut på blommor i kyrkan, det är knappt ngn som tänker på det. Jag menar ska man smycka kyrkan ska man iså fall göra det ordentligt, ala hollywood, ingen annan märker om det är en kvist vid varje bänkrad.

  • Thailands brud

    Rosorna: Nu blir jag riktigt nervös över att vi anlitat Johan....usch.... Fick en prislista av Fredrik oc hhan var ju lite dyrare än Johan men blir det inte bra kan det ju kvitta!

    Har hört negativt om Fredrik också så man vet inte vad man ska tro.... Får väl åka och prata med Johan och se vad man får för intryck mellan 4 ögon så att säga.

    Jag tror jag anlitar interflora inne i Krstd, känns säkrast så... Var hade ni er fest? Vi ska ha den på Kastanjelund i Yngsjö.

    Nej ska jag dekorera med blommor ska det vara rejält och det blir för mig en onödig kostnad.

  • Rosorna

    Thailands brud> Många har säkert varit nöjda med Johan också. Detta är bara min personliga åsikt. Du kanske tycker helt tvärtom.

    Festen hade vi på Hotell ÅhusStrand i Åhus.

    När gifter ni er?

  • Thailands brud

    Vi gifter oss den 25 augusti

    Ska planera in ett besök hos Johan snarast och se hur han är i bemötande. Det är ju dock mkt pengar man ska punga ut med o fy för om det inte blir bra

  • Slottet

    Ni som skall eller har gift er i Åhuskyrka!!! Hur gör/gjorde ni med kantor? Måste man boka honom, eller kommer han automatiskt att vara där när man har bokat kyrka och präst? Jag förstår att man måste diskutera musikval med honom men min fråga är om han "ingår"i bokningen

  • fialia81

    Thailandsbrud:
    jag håller med rosorna att Fredrik är bättre. Johan fotofraferade på min systers bröllop och vi var inte alls nöjda med honom, som sagt lite väl tråkig. Vi har bokat fredrik, han e super tycker vi!

  • twentyfirstofapril

    Det är nog hugget som stucket vilken fotograf man väljer, men det blir nog gärna så att man väljer efter rykte.Min syster har oxå praktiserat hos Fredrik o hon tyckte han var en nonchalant o "svår" person. Jag blev mycket vänligt bemött av Johan iaf när jag bokade. Sen har det ju lite med vilken bildstil man vill ha på korten vilken man väljer.

Svar på tråden Nya Kristianstad-brudar!!!!!