Inlägg från: vårbrud2008 |Visa alla inlägg
  • vårbrud2008

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare

    Inga här??????

    Inget roligt att hämta sonen från dagis idag. Så mycket han skrek och trotsade idag var länge sedan han gjorde. Visst trotsar han men inte så som han gjorde idag, skrek, slogs, låg på golvet, tog inte på kläderna, tog av kläderna osv. När vi väl kom hem så fortsatte det med skrik och trots i ca 20 min till.
    Ibland blir man galen..........
    Dammsög och städade nerdervåningen medan sonen skrek så jag fick något gjort i alla fall.

  • vårbrud2008

    Börjar känna mig krasslig. Ont i kroppen, hosta och det kliar i halsen och i bröstet. Tur att man ska vara hemma två dagar till.

    Sonen har lugnat sig lite, men är så ruskigt envis. Undra vem han har fått det ifrån?????

  • vårbrud2008

    Ja, jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Hade inte varit läge för det när man ska börja jobba på torsdag igen. Ska krypa ner i sängen om en timme då sambon kommer hem. Fram tills dess får jag stå ut tyvärr.

  • vårbrud2008

    Lucy_
    Vad heter boken om man får fråga???
    Kanske någon jag läst.

    Idag köpte jag faktiskt en bok till mig och en till sonen på Maxis bokrea. Det jag hämtade på Bokias rea ska sonen få i julklapp och present.
    Jag köpte boken EGOGIRL av Carolina Gynning. Blev nyfiken på hennes liv och hur hon skriver. Någon som läst den????

  • vårbrud2008

    Ja, här var det verkligen dött idag.
    Nu är jag "drogad" med alvedon och mår lite bättre, men har fortfarande muskelvärk och lite huvudvärk. Ingen bra dag idag.....:(

  • vårbrud2008

    Hej alla!
    Nu börjar man komma tillbaka till gamla takter igen. Jag är förkyld, sonen är på dagis och jag tvättar, diskar, plockar iordning med mera. Tyvärr börjar allvaret för mig också på torsdag. Får bara hoppas att man är frisk då.

  • vårbrud2008

    Ringde pastorexpeditionen precis och fick då veta att det redan fanns ett bröllop den dagen vi hade tänkt oss, men vi kunde få 14.00 eller 18.00 om vi ville. Samma sak helgen efter. Från den 15 sep och framåt fanns inget bokat.

    Nu tänkte vi istället höra när festlokalen är ledig och sen i så fall boka efter det. Att det ska vara så krångligt......

  • vårbrud2008

    MrsNyberg2B
    Var har du hittat din klänning då?

    Jag väntar på min från 1koo, ska nog komma i april så jag får nog vänta ett tag till.

  • vårbrud2008

    Senare idag tänkte jag skriva ut lite dokument som jag har sparat här på min laptop. Tänkte att man kanske fick en bättre översyn på hur planeringen ser ut om hur långt man har kommit.

    Har suttit lite med idéer till festprogrammet.

    Hur gör ni andra med det?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare