Inlägg från: vårbrud2008 |Visa alla inlägg
  • vårbrud2008

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare

    Hej alla!

    Ja, som tur är mår jag mycket bättre idag, men höll på i över 19 timmar igår så trött är bara förnamnet idag.

    Norrsken
    Har också en träningsnarkoman här hemma. Mellan augusti tom mars är han hockeydomare och mellan april och augusti tränar han för att komma iform inför nästa säsong. Nu har han även fått för sig att träna under hockeysäsongen så det blir många ensamma stunder hemma med sonen.

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Ja, det känns verkligen bättre idag. Nu ska jag bara komma igång och äta också. Tänkte leva på soppa ett par dagar nu. Bra för att få igång magen igen men ingen bra diet när man har en baby i magen. Ska på ultraljud på tisdag så vi får se vad de säger om vikten då och hälsan förstås.

    Ja, ibland blir jag så trött på detta tränande. Jag är inte alls så fanatisk själv så det uppstår endel bråk över detta då jag tycker att familjen ska komma först.
    Själv tränar jag lagom i perioder, kanske för lite ibland men vem ska annars ta hand om sonen????

  • vårbrud2008

    Är det någon som har koll på bröllopstårtor???
    Bra sidor eller bra förslag önskas....

  • vårbrud2008

    InaHjärtarAdam
    Låter spännande. Jag provade en tårta på en mässa nyligen som smakade himelskt, chokladkladdkaka som botten och blodapelsinmousse på toppen. Har även smakat med lime mousse. Mums.....
    Problemet med den tårtan är att den finns 3,5 mil ifrån oss....

  • vårbrud2008

    hej hopp alla

    Har precis varit ute och gått med sambon och sonen. Min första utevistelse sen i torsdags. Gick ganska ok, men blev väldigt trött när vi kom hem. Imorgon ska jag försöka gå till jobbet.

    Här händer det inte så mycket ser jag?

  • vårbrud2008

    Har precis ändrat om i vårt tv och matsalsrum. Undra vad sambon kommer att säga???
    Får skylla på att det var sonen som började att flytta sofforna och sen behövde golvet damsugas.

    Skulle egentligen inte göra detta eftersom jag precis varit magsjuk men just nu är jag så pass bra att jag är rastlös och måste göra något känner jag.

  • vårbrud2008

    Godmorgon!

    Igår var en av de värsta dagarna i mitt liv. Vi var på ultraljud klockan 8.00 och fick då reda på att bebisen i magen inte hade något hjärtljud. Åkte vidare till ett annat stort sjukhus och fick samma besked. I morgon ska jag åka till förlossningen och föda ut fostret och det kommer att bli det värsta jag har varit med om. Är verkligen ledsen och bara gråter hela tiden, men vad ska man göra. Ödet ville inte att vi skulle ha detta barn verkar det som.

  • vårbrud2008

    Snart så....

    Är i vecka 18, så det är ett sent missfall. Det var inget annat som var fel på bebisen, hjärtat hade bara stannat.
    Jag har inte kännt alls att det har varit nåt som inte stämde. Jag har mått bra hela tiden.
    Men nu mår jag skit och vet inte hur jag ska ta mig igenom detta. Som tur är har vi redan en son som är frisk och får oss att må bra.

  • vårbrud2008

    Snart så....

    Kommer att få hjälp i morgon när vi läggs in på förlossningen och sen kommer jag att vara sjukskriven i 2 veckor. Men hur det blir sen vet jag inte. Det är jättetungt och jobbigt att förlora ett barn efter att det har gått halva tiden. Vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till just nu. Sambon försöker stötta mig och det funkar okej men det går upp och ner hela tiden.

    För att ha något att se fram emot har vi börjat att prata om att flytta vårt bröllop till september nu i år istället för april 2008. Nu finns det ju ingen anledning att vänta med bröllopet och min sambo vill att jag ska tänka på något annat istället för det som har hänt.

  • vårbrud2008

    Tack alla för er styrka. Det kan verkligen behövas i dessa dagar. Jag hoppas verkligen att vi ska kunna ta oss igenom detta.

    Vi har beställt en weekend i april till Stockholm och en i maj till Göteborg som bara sambon och jag ska åka på. Hoppas på mer styrka då och tid tillsammans.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare