• Jämtlandstaus

    Östersund/Jämtland 2007

    Vi som ska gifta oss i Östersund eller Jämtland under 2007 kan samlas här för att ge varann tips och hjälp

    Speciellt vi som planerar på avstånd. Själv bor jag nuförtiden i Stockholm och ska planera bröllopet i Östersund

  • Svar på tråden Östersund/Jämtland 2007
  • Gööran

    Hallå Brudar!
    Was gibt es?
    Hur många var vi egentligen som ska gifta oss 070707 här uppe?
    Någon som skrider till verket nu i Feb.?
    Skriv och berätta, det är så spännande och läsa om andra som planerar och funderar kring samma catering,sömmerska etc.etc.

  • Marskatt

    Hm, jag vet inte ens vad jag får betala för smink o hår... Litar på att det blir bra i alla fall, för jag törs inte ta vilken frisör som helst med mitt hår! Erika litar jag verkligen på, å då får det väl kosta då. Ska kolla med henne hur mycket hon brukar ta i alla fall när jag pratar med henne nästa gång (vilket lär bli imorgon!). Börjar bli dags med konsultation snart, om vi inte lägger den samma vecka förstås. Min frisör här hemma ville gärna veta hur vi ska göra med klippning innan, om jag ska göra sista finputsningen här hemma ca 10 dagar innan, eller om Erika vill göra det sista i början på veckan innan vigseln. Måste komma ihåg att ringa imorgon!

  • Gööran

    Skuggade som sagt igenom denna tråd förra veckan så jag kanske är ute och cyklar nu men.
    Erika, är det Erika på Max i Östersund?
    Är de bra?

  • Fru mars

    Marskatt: kul att höra att Thorwald är bra! Vad vet du om våran präst?

  • Knyttet Andersson

    Fru Mars!

    Er präst, visst var det Svante är helt underbar. jag gillar honom, han har inte varit präst hela livet utan har en bra och fin inställning till tro och andras tro. Vi ville ha honom men han tjänstgör inte vår helg. Han kan låta lite högtravande men är bra och personlig.

  • Marskatt

    Gööran
    Erika har Maxime, jag klippte mig där redan när det var Åsa som hade salongen, o har jobbat hos dem en sommar också (med städning, sopa golv o sätta i toningar )

    Fru Mars
    Tyvärr vet jag ingenting om prästen... Har han ringt upp er än? Till mig ringde han för ca 10 dagar sen. Verkade lite virrig, men det var kanske för att jag babblade på som sjutton!

    Knyttet
    Jo, nog lät han lite högtravande, men vi ska träffa honom i kyrkan för ett genrep o samtal så det blir säkert bra. Han skrattade när jag sa att vi tar med våra barn dit också o frågade om han fick ta med sig någon han med, så det kommer med en volontär också - hon ska va med på vår vigsel också.

    Fick tyvärr återbud från två av gästerna, de jag helst hade velat ha med (förutom min syster). Trist att de inte kan komma, men jag förstår ju varför!

  • Fru mars

    Knyttet Andersson: kul att höra - känns verkligen skönt, speciellt som vi inte har möjlighet att träffa honom personligen förrän torsdagen innan den stora dagen.
    När gifter ni er förresten och vilken präst blir det?

  • Marskatt

    Fru mars
    Vi får träffa honom redan på onsdagen...

  • Marskatt

    så om han är trött på torsdagen så var det väl våra barn som tog kål på honom! .-o

Svar på tråden Östersund/Jämtland 2007