Inlägg från: Jamsan |Visa alla inlägg
  • Jamsan

    Östersund/Jämtland 2007

    Här är jag också Kul med den här tråden!

    Även jag planerar på avstånd.. Vi bor i Stockholm men gifter oss i Östersund nästa sommar

    Hur går det för er?? Vi ska göra ett ryck i planerandet nu! Har bara bokat festlokal och kyrka!
    Har ni ordnat med fotograf, liveband (om ni ska ha det) och solist.. Detta har vi kvar och jag börjar känna mig lite stressad.

  • Jamsan

    Hej Jämtlandstaus! Kul att vi faktiskt sitter i precis samma sits
    Jag är så glad för min kompis är en jätteduktig frisör och makeup-artist och hon ska fixa mig. Naglar har jag också funderat på.. Ska kolla upp det närmare!

    Jag har också skickat förfrågning på fotograf till Thoresson, men får aldrig nåt svar och ingen svarar i telefon. Vi har inte riktigt bestämt hur stor budget vi har till fotografen än... Ska försöka kolla upp vilka alternativ som finns.

    Har du kollat på klänningar i Stockholm? Jag har inte vågar mig ut än.. Tänkte försöka gå ner några kilo nu efter all julmat och sen försöka kolla runt lite. Vi gifter oss i augusti! Ni då?

  • Jamsan

    jämtlandstaus- det gick inte att komma in på länken, man måste vara medlem..

    Marskatt- Oj det är snart dags för er! Spännande och kul!

    Jag har redan nu fått för mig att jag kommer svimma i kyrkan (frösö kyrka förresten) och har fjärilar i magen vid tanken att alla blickar kommer vara på en själv HJÄLP!

    Vad jobbigt det känns med fotografjakten, ja det verkar inte finna så stort utbud och sen att dom är så dyra. Tina staffren tar 7000 för att bara vara med och ta bilder innan vigseln och sen lite mingel efter.. Tycker det är lite väl maffigt!

    Förresten Marskatt ska ni ha festen på Gamla Teaterna förresten?? Det ska vi nämligen!

  • Jamsan

    Jämtlandstaus- Hade du tänkt bjuda din kompis på bröllopet? i såna fall kan du ju fråga..

  • Jamsan

    Ja jag håller med! Jag skulle verkligen vilja se lite bilder på brudmake.. Jag tänker be min kompis prova sminkningen minst 2 gr innan för att vara riktigt säker på att det kommer kännas bra. Hoppas man inte vaknar med jordens finne dagen till ära haha ( ännu en skräck jag har)

  • Jamsan

    Oj vad kul att vi börjar bli så många här

    Svårt att kolla upp allting när man faktiskt inte bor i Östersund. Nu har vi eventuellt hittat en kompis, kompis.. som är fotograf i Stockholm men som kan tänka sig åka upp. Men jag vill fortfarande höra hur det går för er andra i fotografjakten?! Jag ska kolla med Sanasols tips också.. TACK!

    Sen var det liveband??! Hittar inget direkt när man googlar. Jag ska kolla med min kusin som jobbar i restaurangbranschen i Östersund om han har några tips! Meddelar om jag hör om nåt bra! Jag har funderat på DJ också men det känns inte lika kul..

  • Jamsan

    Edsåsen
    Vilket pris tog dom? Spelade dom "disco"-dansvänlig musik? Kanske nån schlager och lite hits?

  • Jamsan

    Hej Skidbrud! oj vad pirrigt och kul att det snart smäller för dig Är ni klara med allt? eller känner du dig stressad? Jag känner på mig att jag kommer vara värsta sortens nervvrak minst ett par månader innan. Gifter oss i augusti..

    Pi-06- Vad kul att höra att du har positiva erfarenheter från Tommy Andersson! Fotograferade ni er bara innan vigseln? ingenting under själva vigseln eller minglet efter? 3500 kr låter jättebra om det är fina bilder!

  • Jamsan

    Hej på er!

    Nu har jag fått mailsvar ang. fotograf från både Tommy Andersson och Thoresson, vet inte vem vi ska välja.
    Tommy Andersson tar 3500 kr för studiobilder och då ingår några förstoringar.
    Thoresson tar 2500 kr för fotografering innan vigseln och mingelbilder, då ingår inga fotografier...
    Vilken skulle ni välja?!

    Sen är vi fortfarande ute efter liveband! Är det nån som hade nåt tips där?

    Marskatt och Fru Mars: Snart är det dags för er! HÄFTIGT!!!! Visst skulle ni gifta er i Frösö Kyrka?! Ni får gärna berätta ALLT sen! Jag gifter mig ju också där, men först i sommar. När ska ni träffa prästen? och ska ni träna på själva vigselakten med tärnor och allt?

  • Jamsan

    Fru Mars
    Åh det vore kanon om du berättar om ert liveband sen! Vilket pris tar dom?!

    Ang. tårta ska vi köpa vår på Wedermarks! Hört att dom är bäst..

    Skönt att man inte behöver träna och träffa prästen tidigare än några dagar innan. Vi tänkte väl åka upp på tisdagen och gifter oss lördag.

Svar på tråden Östersund/Jämtland 2007