• Jämtlandstaus

    Östersund/Jämtland 2007

    Vi som ska gifta oss i Östersund eller Jämtland under 2007 kan samlas här för att ge varann tips och hjälp

    Speciellt vi som planerar på avstånd. Själv bor jag nuförtiden i Stockholm och ska planera bröllopet i Östersund

  • Svar på tråden Östersund/Jämtland 2007
  • Marskatt

    Sitter själv i södra Dalarna o planerar på avstånd...

  • Jämtlandstaus

    Ja vi sågs väl i en annan tråd

    du gifter dig snart va?

  • Jamsan

    Här är jag också Kul med den här tråden!

    Även jag planerar på avstånd.. Vi bor i Stockholm men gifter oss i Östersund nästa sommar

    Hur går det för er?? Vi ska göra ett ryck i planerandet nu! Har bara bokat festlokal och kyrka!
    Har ni ordnat med fotograf, liveband (om ni ska ha det) och solist.. Detta har vi kvar och jag börjar känna mig lite stressad.

  • Jämtlandstaus

    Jamsan - samma här bor i stockholm!

    jag har precis skickat ut förfrågningar för fotograf och lokal, och ska väl boka rådhuset snart.

    det absolut svåraste tycker jag är boka smink, hår och naglar! har ju inte bott däruppe på hur länge som helst, så jag har ingen koll. Alla pratar om martin på studio 9..

  • Jamsan

    Hej Jämtlandstaus! Kul att vi faktiskt sitter i precis samma sits
    Jag är så glad för min kompis är en jätteduktig frisör och makeup-artist och hon ska fixa mig. Naglar har jag också funderat på.. Ska kolla upp det närmare!

    Jag har också skickat förfrågning på fotograf till Thoresson, men får aldrig nåt svar och ingen svarar i telefon. Vi har inte riktigt bestämt hur stor budget vi har till fotografen än... Ska försöka kolla upp vilka alternativ som finns.

    Har du kollat på klänningar i Stockholm? Jag har inte vågar mig ut än.. Tänkte försöka gå ner några kilo nu efter all julmat och sen försöka kolla runt lite. Vi gifter oss i augusti! Ni då?

  • Jämtlandstaus

    Jamsan - jag har precis mailat thoresson, tråkigt om man inte får nåt svar

    har faktiskt köpt klänning redan =)

    www.familjeliv.se/hem/anke/galleri.php%F6llopsplanerna

    köpte den begagnad av en tjej i grannporten (visade det sig)

    vi gifter oss 29 september, i rådhuset. kollar I5 mässen som festlokal

  • Marskatt

    Jo vi gifter oss ganska snart. 3 mars. Vi har också kontaktat Thoresson, och det tog säkert ett par veckor innan han svarade. Enligt tjejen som hjälper oss på Gamla Teatern så är han i Göteborg o jobbar just nu o kan vara svår att få tag på. Tydligen brukar han fotografera studenterna på deras bal på Gamla Teatern, så de visste väldigt väl vem han är.

    Jo, visst är Martin jättebra! Men jag har ändå valt min "gamla" frissa (Erika på Maxime). Hon har en tjej som hon brukar rekommendera för make-up, så jag tar den tjejen (kommer inte ihåg vad hon heter tyvärr).

    Fotografer i Östersund verkar vara ett kapitel för sig, antingen svindyra eller så går de inte få tag på... suck... vi har faktiskt ingen bokad än, så det blir väl snart panik! Har fått tips om Marie Birkl (snowboardtjejen) annars, så vi får nog ringa henne o höra efter. Jag fick i alla fall kontakt med en väldigt ung fotograf som gärna ville fota oss, han kunde tänka sig att göra en porträttfotografering innan (gratis) så att vi fick säga om vi ville ha honom även på bröllopsdagen. Vi har inte nappat ännu, han var också svår att få kontakt med...

  • Jämtlandstaus

    Jag har ju en gammal kompis från östersund som har salong här i stockholm och är make-up artist. hon har fixat naglar förut. funderar på att kolla med henne om hon vill fixa mitt smink och kanske naglar. kan kännas lite fånigt dock då vi inte haft kontakt på ett tag, men jag får väl se

    har nån nån som helst aning om hur ni vill att sminket ska se ut? sällan man hittar sidor som har brudmakeup tycker jag.

  • Jamsan

    jämtlandstaus- det gick inte att komma in på länken, man måste vara medlem..

    Marskatt- Oj det är snart dags för er! Spännande och kul!

    Jag har redan nu fått för mig att jag kommer svimma i kyrkan (frösö kyrka förresten) och har fjärilar i magen vid tanken att alla blickar kommer vara på en själv HJÄLP!

    Vad jobbigt det känns med fotografjakten, ja det verkar inte finna så stort utbud och sen att dom är så dyra. Tina staffren tar 7000 för att bara vara med och ta bilder innan vigseln och sen lite mingel efter.. Tycker det är lite väl maffigt!

    Förresten Marskatt ska ni ha festen på Gamla Teaterna förresten?? Det ska vi nämligen!

  • Marskatt

    Ja det skulle jag verligen vilja se! Varför finns det inget sånt? Jag vill gärna ha en del färg, men vad blir snyggt när man har den färgen på klänningen och vad passar till min bleka hud o i övrigt ganska mörka färger (mörkt brunt hår o mörkt bruna ögon)? Jag får nog lita på att hon ska hjälpa mig vet...

    Om det nu blir så att vi gör en 60-talsvariant på håruppsättningen (en av idéerna) så kanske man vill ha smink som är liknande...

Svar på tråden Östersund/Jämtland 2007