• Hilde

    Äntligen fredag del 8

    Äh nöden är uppfinningarnas moder. Jag har ju inte så många korvören, men vill ju ändå ha fint. Tycker det är så tråkigt att köpa billigaste melaminmöblerna när det finns fina alternativ.

  • Hilde

    fluffelifluff fluff fluff fluff... jag gillar ljudet

    Gable jättekram till dig!!!!! Förstår att det känns konstigt och motigt.

  • Hilde

    jösses vad motigt det måste kännas Gable. Måste ju kännas retligt också när det är så stor skillnad på hur lätt eller svårt det är att få barn. Tänker på dig o ÄPV. Måste vara en himla stresscirkus också att ge sig in i som inte heller är helt nyttig ur barnalstrande synpunkt... man vill ju helst att allt ska kännas naturligt och avslappnat.

    Vet ni vad jag har gjort något pinsamt. Igår upptäckte jag att jag tagit fel dos på pncillinet. På apoteket ger de ju info om hur man ska ta sin medicin. Damen talade med sträng stämma om att jag skulle ta en tablett två ggr per dag... ja inte sjutton läste jag på paketet då, jag kom mu ihåg vad hon sade. Igår läste jag på paketet där står två tabletter två gånger dagligen. Jag har alltså käkat för liten dos. Inte konstigt att jag fortsatt att vara sjuk... idag mår jag mycket bättre ...

  • Hilde

    Janos jag o du är nog i samma klubb. Jag trodde också att man skulle sluta med p-pillren i tid och att det skulle ta lååång tid ich massor med försök. Men så blev det inte.

  • Hilde

    Jag är med. Hoppas vi bestämde att bara ha en övernattning? Klarar inte att vara borta från lilltösen mer än så. Janos har du min mail? kan du skriva till mig på den?

  • Hilde

    Ahhhh inbjudningar.... jag blir alldeles nostalgisk.

    Näpp nu kan jag inte sitta här o slöa mera... måste mata barn... måste diska.... åh... nu blev jag trött....

  • Hilde

    Jag blir avis AnnepåG jag har inte en kotte som går att övertala till att gå på opera. Min mormor och jag gick förr om åren, men numera har hon tappat intresset. Fast å andra sidan var det ett bra sätt att umgås med mormor... operabiten, den är jag lite kräsen på... är ju ofta lite sisådär om jag ska vara ärlig...

  • Hilde

    Nej Rystall, det var väl kring den 18 mars vi skulle träffas? Var det inte då vi hade jubileum?

  • Hilde

    åhhh jag blir så trött på diskutionerna kring uppförandebtyg. Det är som om politikerna fastnat på stenåldern... och en del lärare också för den delen.

    Min erfarenhet är tyvärr att de riktiga rötäggen som stökar till mest i klassrummet, det är de tysta smarta ungarna som manipulerar andra jämnåriga till att göra hyss. Ofta är den som ser stökig och brökig ut bara symptomet på ett mer komplicerat sammanhang. Fast att åtgärda sånt är svårare och många lärare orkar inte med komlicerade problem... grrrrr.... alla vill ha enkla lösningar liksom.... grrrr *morr*

  • Hilde

    Jupp Gable... de är de som är värst! Inte sjutton kommer de att få några dåliga uppförandebetyd... de är ju smarta o tysta och får andra att utföra hyssen istället.

Svar på tråden Äntligen fredag del 8