• Hilde

    Äntligen fredag del 8

    Jag är fortfarande mätt

    Fast en av anledningarna till att matlusten försvann var nog tyvärr den bedrövliga lunchen igår. För er som inte var där... jag och MC och CM år lunch och jag beställde någon sorts kinagryta. Jag tyckte den såg lättsmält och god ut med mycket grönsaker. JAG HADE FEL! Den smakade så mycket surt burkspad att jag fick gå tillbaka med den. Väl framme i kassan försökte en ganska illamående Hilde få retur på pengarna. Nähä det ville de inte för de hade inga dåliga grönsaker i sin mat och så var det bara. Däremot kunde jag få en ny portion av samma rätt. Hmmpfrrr som om man vill äta mer när man mår illa. Ja ja... vanligtvis är jag snäll och medgörlig och brukar gilla mat, men det här gav mig ett rejält morr i halsen.

    Hur som helst så har jag haft jättekul och fick mig en trevlig shoppingspatsertur på "stan" occkså. Önskar bara att jag hade haft lite mer pengar för att handla också, men, men det får bli nästa gång.

  • Hilde

    Jag har faktiskt gått här och kollat och myst äver min gamla Israeliska kokbok. Jag blev så nostalgisk :-P ! Ikväll blir det hoummos och Auberginröra. Jag bad maken att handla bääää-färs om han hittar någon i affären (föga troligt)... annars får det kanske bli lite på nötfärs istället.

    Lite Thina
    färs
    pressad citron
    kanel
    rostade pinjenötter

    i en salig röra och hyst in i ugnen blir väldigt gott
  • Hilde

    Åh hej Janos
    som vanligt glömde jag läsa ända fram till sista sidan innan jag skrev mitt inlägg ... sorry

    Vad gäller dyslektiker. Ja jag är ganska säker på att många som säger sig vara dyslektiker faktiskt inte är det. Åtminstone vad gäller de som är utredda. Själv har jag ju fått diagnosen "kompenserad dyslektiker" Det betyder med enklare ord "högpresterande dyslektiker", vilket i sin tur är baserad på vad de mätt upp för intelligenskvot på mig... *host, host* Jag är alltså egentligen för smart för att läsa så illa som jag gör... eller något i den vägen har jag själv tolkat det som

    det som i vanligt folkmun brukar kallas dyslexi är nog väldigt sammanblandat med det man förr kallade för läs och skrivsvårigheter.

  • Hilde

    Ooooooo sole miooooo, åh sole mijaou

    ninaninaninnanna ninnana nana, ninnana nana...

    *sjunger bättre falskt än bra*

  • Hilde

    Japp du har som vanligt väldigt rätt och är en klok och vis kvinna

    Som handske i hand

  • Hilde

    Nja... jag som känner mig lite rödbeta själv mellan varven glömmer nog inte den tråden i första taget

  • Hilde

    Janos vänta bara... har du stökigt nu Då ska du få se på stökighet sedan när du har ett litet kryp och tåtripp hemma hos dig

  • Hilde

    Tack! det lustiga var att jag inte hade en susning om den omkörningen Flåååt!

  • Hilde

    Z har tömt en kaffekopp på min numera inte så vita matta. Hon har naggat lite färg av sockellisten, trillat, skrattat och nu ser hon ut att ha somnat över gåstolen. Ska nog hjälpa henne i säng.

  • Hilde

    Jadu Janos man kan ju aldrig så noga veta. Jag var så övertygad i min känsla att jag hade en tjej i min mage att jag gick iväg och gjorde ett könsultraljud.

  • Hilde

    Janos jag rekommenderar faktiskt att handla boobkläder speciellt amningskläderna. De har super kvalitet töjs inte ut under graviditeten trots jättemage och används hela amningsperioden. De är dyra, men kanske inte så dyra om man ser till nyttan och användningstid. Sedan har de jättehögt andrahasndsvärde på tradera.

  • Hilde

    www.mamamiashop.se/
    Fast de hade inte de roligaste kläderna.

    www.lillamirakel.se/Shop/Index.php
    Här finns lite mer.

    Den här tröjan är föresten super! Jättebra när man behöver skydda och värma juvren, speciellt i början. www.lillamirakel.se/Shop/Index.php

    Dessa är enkla och väldigt bekväma. Passade perfekt i slutet av graviditeten också. www.lovelymama.se/webbshop.html Lovely Mama var min favvoshop i Göteborg, men jag har aldrig skickat efter något från dem.

    Dessa byxorna använder jag fortfarande. De var jättesnygga under Boobklänningarna också. Funkar både med minimage och jättemage. Man flyttar mudden upp eller ner. www.growinlife.com/webapp/commerce/command/ProductDisplay&prmenbr=362&cat=Byxor

    Hmm jag verkar väl som en återföräljare av det märket snart

    Hi hi... ja ja... nu har du några nätshoppar att kolla mellan iallafall. Hur man får råd???? Jo, man önskar sig sådana kläder i present och är supertydlig på den punkten.... läääänge!

  • Hilde

    ÄPV Ja det finns bilder. MC tog bl.a. ett helt gäng

    Anne hoppas det blir mindre jobb för dig snart!

  • Hilde

    Simmar in jämlänges med Anne *pust*

    Idag har Z dykit runt som en liten fisk på babysimmet. *stolt mamma* Det är nog hennes höjdpunkt på hela veckan det här. Nu hoppas jag bara på att få lapa lite sol också så är min dag komplett

    Sol i sinne sol i minne.... eller hur det nu var...

    Ha det gott!

Svar på tråden Äntligen fredag del 8