• Lady o Lufsen

    Är jag ensam om att tycka...

    ...att det ganska ofta förekommer rena oförskämdheter i trådarna?

    Det finns klara o tydliga regler för hur man här på BT bör bemöta varandra i trådarna men ibland verkar det som om att bara en behöver starta så hänger andra på...

    Skärpning tjejer!

    Man behöver ju faktiskt inte läsa inläggen om dom gör en så arg så att man måste vara elak eller dum. Man kan också anmäla inlägg man tycker är helt opassande ex. reklam eller annat!

    Tack för mig!

  • Svar på tråden Är jag ensam om att tycka...
  • Fru Cinderella

    Det är väl bara att inse att världen är full av trevliga och otrevliga människor även på ett bröllopsforum.

    Sen tror jag att eftersom folk pratar över internet så vågar de vara mycket råare än vad de hade vart om man suttit över en kopp kaffe.. internet gör folk mycket mer frispråkiga.

  • Lady o Lufsen

    Cinderella:
    Jag inser att "världen är full av trevliga och otrevliga människor" men jag kan inte acceptera att man är otrevlig eller dum eller arrogant- det skulle jag inte acceptera från min man , min familj, mina vänner eller på mitt arbete!

    Jag kan tänka mig att det blir lite råare här eftersom man är "anonym" men då får man ta sig en funderare på om man är här av rätt orsak!

  • Fru Cinderella

    Miamou

    Sen bör man tänka på att alla kanske inte är lyckliga i sitt liv just nu och är man inte det så blir man irriterad.. eller kanske bara haft en dålig dag på jobbet eller dåligt möte på ICA. Det finns massor saker som spelar in innan en människa är otrevlig...

    Jag tror inte att hoppa på de otrevliga genom en sådan här tråd kommer att lösa det. Ni är otrevliga tillbaka. Ang. hm diskutionen t.ex jag skrev i den att jag tyckte klänningen var hemsk och det tycker jag verkligen. Det är inget illa menat mot någon.. jag kan lika gärna tycka att en klädstil är hemsk och det säger jag. Man måste få ha en åsikt..

  • utvandraren

    Håller med Miamou! Men sedan måste man ju inse att många faktiskt är obetänksamma och talar(skriver) innan de tänkt en tanke på följderna! Jag ÖNSKAR att folk reflekterade mer över sina tankar och handlingar för då skulle världen utan tvivel vara en bättre plats! Men vi får nog drömma vidare om Utopia!

  • Lady o Lufsen

    Cinderella:
    Jag startade inte den här tråden som en LÖSNING, utan mera för att belysa ett problem som jag tror att vi behöver ventilera för att förhoppningsvis slippa ett legitimt anti-beteende.

  • Lady o Lufsen

    Dessutom är jag inte intresserad av att hoppa på någon personligen utan jag vill hoppa på ett beteende!
    Det är två olika saker, tycker jag.

  • Fru Cinderella

    ... min poäng var att i det stora hela kanske folk borde hoppa på varandra.. tror inte det finns någon "god" eller "ond" sida.. inte när båda beter sig lika dant

  • Lady o Lufsen

    Cinderella.
    Kan du vara lite mer specifik för jag förstår inte riktigt ditt senaste inlägg...Jag vill verkligen förstå vad du menar!

  • Fru Cinderella

    Vad jag menar är att enligt er så är dom otrevliga när de ex. startar en tråd som de gör. Men i samma veva som en tråd mot dem startas är ni otrevliga mot dem. Vilket göra alla till samma skrot och korn. Bara det att alla är otrevliga i olika situationer.

  • Lady o Lufsen

    Cinderella:
    Jag har läst ditt svar och jag ber dig vänta ett tag för jag skulle gärna vilja bemöta dig- när jag har hittat rätt ord till att formulera mig så att jag kan försöka göra mig förstådd...

Svar på tråden Är jag ensam om att tycka...