Inlägg från: Fru Cinderella |Visa alla inlägg
  • Fru Cinderella

    Är jag ensam om att tycka...

    Det är väl bara att inse att världen är full av trevliga och otrevliga människor även på ett bröllopsforum.

    Sen tror jag att eftersom folk pratar över internet så vågar de vara mycket råare än vad de hade vart om man suttit över en kopp kaffe.. internet gör folk mycket mer frispråkiga.

  • Fru Cinderella

    Miamou

    Sen bör man tänka på att alla kanske inte är lyckliga i sitt liv just nu och är man inte det så blir man irriterad.. eller kanske bara haft en dålig dag på jobbet eller dåligt möte på ICA. Det finns massor saker som spelar in innan en människa är otrevlig...

    Jag tror inte att hoppa på de otrevliga genom en sådan här tråd kommer att lösa det. Ni är otrevliga tillbaka. Ang. hm diskutionen t.ex jag skrev i den att jag tyckte klänningen var hemsk och det tycker jag verkligen. Det är inget illa menat mot någon.. jag kan lika gärna tycka att en klädstil är hemsk och det säger jag. Man måste få ha en åsikt..

  • Fru Cinderella

    ... min poäng var att i det stora hela kanske folk borde hoppa på varandra.. tror inte det finns någon "god" eller "ond" sida.. inte när båda beter sig lika dant

  • Fru Cinderella

    Vad jag menar är att enligt er så är dom otrevliga när de ex. startar en tråd som de gör. Men i samma veva som en tråd mot dem startas är ni otrevliga mot dem. Vilket göra alla till samma skrot och korn. Bara det att alla är otrevliga i olika situationer.

  • Fru Cinderella

    Miamou

    Själv uppskattar jag faktiskt om folk säger exakt vad de tycker om klänningar, ringar, fotografer etc... annars vet jag inte vad jag gör här eftersom poängen är väl ofta att fråga om vad folk tycker om en sak. Om alla sa "Oj så fin" så finns det ju ingen mening med det, såvida de nu inte menar det så klart

  • Fru Cinderella

    du menar mot specifika personer? Det håller jag med om..

  • Fru Cinderella

    Det där med en suggig dag som jag skrev.. jag menade inte att det var okej att göra så bara för att man inte är på tipptopp den dagen. Menade bara att det teoretiskt kan vara en förklaring.

    Vad jag har lärt mig så är det oftast de människorna som kanske lägger kommentarer och beteer sig otrevligt (På nätet och i verkligheten), som har problem. Och de gör det inte för att avreagera sig. Utan för att det bara händer.

    Man tänker sig inte alltid för och man kan inte göra det hela tiden. Alla slängr ibland ur sig dumheter, det gör även världens snällaste person. Så dumheterna som är på det här forumet kommer ju från en kopiös mängd olika personer. Där en av dem kanske hde en dålig dag o kläcker ur sig något ena dagen, medan den andra dagen mår personen jätte bra och lägger inga kommentarer. Det är precis som i verkligheten.

Svar på tråden Är jag ensam om att tycka...