Inlägg från: Pyssetroll |Visa alla inlägg
  • Pyssetroll

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 4

    Kärleksfeber - Jag är ju här!!!! Har letat efter dig, till och med startat en egen tråd som heter just Kärleksfeber.
    Är allt bra?
    Jag bor just nu ute på ön och pendlar för fullt. Vårt badrumrenoveras nämligen för tillfället hemma. Funkar rätt bra men jag är grymt ovan vid detta att passa båten hela tiden. Hur är det med dig? Jobb, bröllop, studier, körkort och magen?

  • Pyssetroll

    Helmina - finns det tid bland alla just nu idiotiska skoluppgifter så gör jag det. Vill verkligen ha jullov nu!!!

  • Pyssetroll

    Kärleksfeber - Jo visst är det mysigt här, men denna veckan känns det som att jag bott på den där jäkla båten och lagt alla mina pengar i Caféet ombord.
    Min mail och MSN är pyssetroll@hotmail.com

    Min klänning är så fin, JÄTTEENKEL men fin! En KIK blir det.

    Jag har också strukit folk från vår gästlista, insett att man inte behöver bjuda alla liksom. Däremot har jag ångest när det gäller Patriks släkt. Hade ju inte tänkt bjuda nästan någon men så stack vi in huvudet på hans fasters födelsedagskalas och det första som sades efter hej var När ska ni gifta er då? Vi vill gå på bröllop!
    Den är ju kul!! :-P
    Vad gör man och hur säger man? Panik!

  • Pyssetroll

    070325 Jädissen, Hällsnäs (borgerligt)
    070526 Kärleksfeber, Styrsö kyrka
    070623 Helmina, Hålta kyrka
    070630 Harelis, Eftra kyrka (halland)
    070804 Seal, Angereds gamla kyrka
    070804 Stefans fästmö, Älvsåkers kyrka
    070818 Pyssetroll, Styrsö kyrka
    071215 InaHjärtrAdam Angereds gamla kyrka

  • Pyssetroll

    Kärleksfeber - Stockholm har större utbud framför allt om man inte är ute efter en klänning som ser ut som en discokula.
    Min klänning hittade jag dock här på VIP och det är en KIK.

    www.kikstockholm.se/bilder/VD9V6116.jpg

    Jag ska inte ha en sån där påse. Linnéa eller min syrra får släpa runt på en hockeytrunk med mina prylar i istället.

    Jag vill också ha gulddojjor. Finns ju inga längre bara massa jäkla pälsdojor!!

  • Pyssetroll

    Kärleksfeber- nej det är en hel klänning. Den är ur den "nya kollektionen" för 2007. Men det är ett som ett litet skärp på som jag gillar om tusan.
    Bor på ön fortfarande men flyttar hem igen imorgon ÄNTLIGEN!!! Längtar så efter mina saker och möbler och säng...

    Shit är lillkillen redan ett år!!! Det går snabbt du!?

    När det gäller menshistorien så finns det som sagt piller för det där som din gynekolog kan skriva ut. Är inte så mkt för att laborera men vid detta tillfälle så är det ju helt klart värt det!!!

  • Pyssetroll

    Dom hade en del nytt. Kolla hemsidan oxå! Tycker deras 2 delade grejer är kanon för då kan man ju kombinera så man hittar nått som passar alla kroppar liksom. Min är dock hel och såå fin, skärpet tycker jag gör att det känns lite mer modernt och inte så "prinsessigt".
    Patrik är hemma! Det är bra!

    Har inte hunnit kolla med sömmerskan än, ska göra det när jag flyttar hem igen.

    Har inte gjort nått mer i planeringen direkt. Kollat lite tyger till tärnklänningarna etc bara Sitter nu och våndas över inbjudningarna. Även om man säkert skulle klara att göra dem själva känns det som att vi inte kommer spara så mkt på det eftersom stämplar etc är rätt dyrt att köpa in och vi bara ska ha 30 kort. Men var kan man beställa sådana som inte är massproducerade och precis som man vill?

    Helmina - Vad kul med resan? Vart bär det av? Håller själv på att kolla men är som vanligt så JÄVLA velig!!!

  • Pyssetroll

    Kärleksfeber - den infon vill jag hemskt gärna ha!

    Jädissen - gud vad trevligt det låter! Håller också på att vela när det gäller resan. Mest är det för att vi gifter oss i slutet av augusti och då är det ju orkan, vinter eller monsun på MASSOR av ställen. Sen är det väl tur det för så mkt som jag velat på de ställen som det är bra väder på så hade det nog inte blivit annat än Fredrikshavns badhotell när jag väl bestämt mig... 10 min innan jag går in i kyrkan typ! Just nu verkar det dock som att det blir någonstans i Karibien.

  • Pyssetroll

    Kärleksfeber - klänningen kostar typ 5900 kr. Jag har först varit helt säker på att jag INTE skall ha slöja men nu velar jag på det med. (Velar på precis ALLT!!!) Tror faktiskt att jag ska passa på, när annars får man chansen liksom?! Tänkte ha slöja i kyrkan och ta av den på festen. Dessutom är det ju lite säkerhet ifall man skulle få värsta nervositetsfinnen på ryggen precis innan bröllopet (min klänning är ju Halterneck)

  • Pyssetroll

    Vi får en hel del bidrag (Thank good!) från både mina föräldrar och hans pappa.
    Inser att det totalt kommer kosta hur mkt som helst!!! Panik!
    Nu börjar jag vela när det gäller band. Kostar ändå 12 000 kr frågan är om det är värt det???

    Vill verkligen inte snåla på resan heller. Suck!
    Sen är jag ganska säker på att vi skippar det där med bröllopsnatt på hotell eftersom vi planerat att dra iväg dagen efter alt. på måndag morgonen och då känns det lite menlöst att lägga 2000 kr på ett rum man ramlar in i kl 03 på morgonen för att sedan checka ut ett par timmar senare?! Men vi får se.. jag velar alltid men har blivit värre med detta den sista tiden. Jobbigt som tusan.

    Kärleksfeber - hur stor är er gästlista?

    Vi har klipp och skurit i den och bara bjudit de vi verkligen vill ha där. Gick från typ 75 pers till 47 och det känns mkt bra! Sen har vi sagt till alla att vi kommer ha 1 års gräns när det gäller nya partners. Detta främst för att "svärmor" byter karlar hela tiden just nu och för att Patriks bror och hans tjej (min kompis) gjort slut. En enkel regel som gör det väldigt lätt för oss!!

  • Pyssetroll

    Kärleksfeber - vi har begärt att få vet exakt hur mkt vi får av respektive förälder/par.
    Dessutom har vi ju räknat ut hur mkt vi kommer hinna spara ihop. Och OM vår budget skulle spricka så har vi lov om ett räntefritt "lån" från min far. Det känns som en skön livräddare . Dessutom känner jag till min fars lån och de brukar inte bli sååå betungande att betala tillbaka om du förstår vad jag menar.

    När det gäller resan så ville jag egentligen åka på safari och bad i Tanzania eller Sydafrika men Patrik VÄGRAR. Så nu väljer vi mellan Aruba och Mauritius men det lutat åt Aruba pga att det är bättre väder där under den period som vi ska åka. Men eftersom jag är VÄRLDENS veligaste så hinner jag nog ändra mig igen!!

    Håller just nu på och velar om vilket badkar vi ska ha till vårt nykaklade badrum och det är nog så svårt!!! hihhihi

  • Pyssetroll

    Jag är här! Men mest i passiv form just nu. Har legat väldigt lågt ett tag nu, känns som att det är så långt kvar (men det kanske det inte är!?. Har dock bestämt men inte köpt klänning, köpt skor och bestämt och nästan bokat bröllopsresa.
    Får väl sätta igång ordentligt snart men det känns som att min C-uppsats måste sättas först just nu.. :-P

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 4