• Skånebrud 070707

    Malmö-Lund brudar 2007

    Då tråden för Malmö-Lund brudar 2006 verkar samla allt färre blivande brudar så tänkte jag att vi helt enkelt kan starta upp en ny tråd.

    Själv så skall jag gifta mig en ovan dvs 070707 och vi har precis insett att det är väldigt mycket som bör bokas redan nu...

    Skall på provätning av tårtor om två veckor, skall bara ta 2 timmar...låter väldigt amerikanskt eller hur...

  • Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007
  • Holstan

    Hej
    Bruden2007
    Va de på Söderslätts bygdegård ni skulle ha festen? Vi ska själva ha den där 7 juli. Jag undrade just när man skulle ringa han och bestäma om menyn. Kanske snart är tid med det. Jag har ingen aning alls vad vi vill ha.
    Nu har vi bokat fotograf också det blev Linda Christensen gör jättebra bilder. www.lindafoto.com
    Så nu känns det som man kommit en bit på vägen.
    //Holstan

  • Junibrud 07

    Skånebrud 070707, usch vad tråkigt att toastmadamen tackat nej Förstår om du fick en liten svacka efter det! Som du skrev är det ju gästerna som gör en stor del av festen och man hoppas ju att de verkligen ska bidra. Vi har inte frågat vår tilltänkta toastmadame och toastmaster ännu, blir lite smått nervös nu...

    Btuden2007?, spännande att ni ska prata med kocken Vi tänkte diskutera meny med vår kock i början på året. Vad gäller dessert och tårta så kommer vi ha båda delar, känns svårt att välja bort något Men man behöver ju inte ha den allra fylligaste och kraftigaste desserten kanske, folk ska ju orka dansa sen också

  • Junibrud 07

    Glömde... Kommer också på fikan på onsdag Men ska vi inte säga 17.30 istället, som förra gången?

    Kommer:
    Skånebrud 070707
    Junibrud 07

  • Skånebrud 070707

    Junibrud 07,
    Japp, ett hett tips är att fråga alla som ni har tänkt skall vara delaktiga i bröllopet redan nu, i annat fall så kan man bli rejält besviken.
    Jag kan säga att jag blev både besviken och paff över att hon tackade nej, men naturligtvis är det ju upp till var och en att tacka ja eller nej om man blir tillfråga.
    Skrev av mig på en annan tråd och då var det en tjej som skrev tillbaka att hon var inne på sin 3:e tärna, då de två första tackat nej pga brist på tid och ork????!

    Skall bli sminkad på ons kl 17, så jag är inte färdig förrän till en kvart i sex därav att jag skrev kl 18 men träffas ni tidigare så kommer jag när jag väl är klar...

    Kommer kl 17.30 061115 på Coffehouse by George på södergatan:

    Skånebrud 070707
    Junibrud 07

  • Junibrud 07

    Vad kul att bli sminkad, är det på Make up Store? Självklart kan vi säga kl 18 då istället så du hinner

  • Bruden2007?

    Holstan, ja det var på Söderslätt vi ska ha. Just det, jag hade glömt att ni också skulle ha det där. Då är ni helgen innan oss, förstör nu inte stället... Han sa att det var bäst att bestämma menyn innan jul och allt sånt, för sen går tiden så fort. Så kan man koncentrera sig på annat istället.

    Junibrud, vi tar nog också både dessert och tårta. Som du säger, så räcker det med en lättare dessert ju.

    Kommer kl 17.30 061115 på Coffehouse by George på södergatan:

    Skånebrud 070707
    Junibrud 07
    Bruden2007

    Blir det 18 eller 17,30? Mig spelar det ingen roll, tänkte bara om vi skulle vänta in Skånebruden.

  • Bruden2007?

    Holstan, verkar er fotograf bra? Var inne på hennes sida och kollade och det var jättefina bilder. Och relativt billiga också, en heldag för 7000:- och album för 2795:-. Helt okej tycker jag. Ska maila henne också tror jag.

  • Holstan

    Bruden2007:
    Hon verkar jättebra och vi ska ha henne under vigseln och sen åker vi iväg och tar bilder. Min son och brorsdotter ska vara brudnäbbar och då sa hon att först tar vi bilder med dem, sen får de åka sen tar vi ihop m tärna och bestman och sen åker dem så vi är själva i slutet, tyckte det lät som en bra ide. Vi ska betala 3400 för allt, tyckte de va ett jättebra pris.

    //holstan

  • Wichy

    Hej alla!
    Ska bli jätteroligt att träffas igen!

    Kommer kl 17.30 061115 på Coffehouse by George på södergatan:

    Skånebrud 070707
    Junibrud 07
    Bruden2007
    Wichy

    Vi väntar på dig Skånebrud 070707, trist med toastmadame, men se det som så att det är bättre att de tackar nej, än att de tackar ja och sedan gör en halvhjärtad insats! Kram Wichy

Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007