• Skånebrud 070707

    Malmö-Lund brudar 2007

    Då tråden för Malmö-Lund brudar 2006 verkar samla allt färre blivande brudar så tänkte jag att vi helt enkelt kan starta upp en ny tråd.

    Själv så skall jag gifta mig en ovan dvs 070707 och vi har precis insett att det är väldigt mycket som bör bokas redan nu...

    Skall på provätning av tårtor om två veckor, skall bara ta 2 timmar...låter väldigt amerikanskt eller hur...

  • Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007
  • korall

    Ursäkta att jag hoppar in i er tråd, men måste förtydliga en sak. Det går inte att kopiera in en adress till filer som ligger på en hårddisk, utan endast när de ligger på internet! Filerna som du, Koalasara, har på din dator kan inte andra öppna med hjälp av det du angav ovan. för att någon ska komma åt det du sparat, måste den "hacka" sig in på din dator. Det är det som kallas virus! Och det vill vi inte ha =)

    Det du kan göra är att spara adresser till de hemsidor du hittar bilderna på, och sedan lägga upp de adresserna så kan andra titta.

  • korall

    Alltså det är därför vi har internet, det är som en gigantisk hårddisk som man alltid kan hämta hem information ifrån oavsett vart man befinner sig.

  • Koalasara

    Ojdå, var det så illa. Förlåt då Korall och alla andra att jag inte är så datorkunning. Skönt dock att veta att jag tydligen inte var ensam om att inte veta att det inte gick att kopiera de filerna. Det var verkligen inte min vilja att försöka sprida virus, det hoppas jag ni förstår. Så snälla Korall, var lite förstående och inte så hård.

    Jag har inte kvar adresserna på varifrån jag fick blommorna. Har ju plockat dem lite varifrån som helst, såväl andras bröllopsfoton som legat här och välkända sidor som tex svart brud, bernzons blomsterhandel mfl. Därför blir det svårt att precisera varifrån fotona kommer. kanske kan jag istället göra en hemsida av något slag en vacker dag och lägga in tipsbilder där istället, så som alla andra gör?

    Hur går ni andra tillväga för att göra privata bröllopssidor, som man själv kan uppdatera hela tiden? Tacksam för förslag på olika sidor och sätt att gå tillväga på. Är ju som sagt tydligen inte så datorkunnig.

  • korall

    Koalasara: Nej jag menar inte att du hade för avsikt att sprida virus, utan att om jag (rent hypotetiskt) skulle hämta hem filer från din dator måste hacka mig in med hjälp av virus, för att komma åt dem. Nu håller varken jag eller andra (hoppas jag) på detta forum på att sprida virus, utan det är endast en förklaring till hur det går till. Ursäkta om jag verkade hård, inte alls min mening!

    Ang bröllopshemsidor så kan man skaffa sig en gratis via weddingannouncer.com (finns nån tråd ang det), där kan du lägga upp bilderna och sedan lägga ut adressen så kan andra titta! Sen finns det något som heter just brollopshemsida.com, men då kostar det en slant har jag för mig.

    Lycka till och ursäkta om jag verkade grinig!

  • Junibrud 07

    Hallå tjejer! Tack för igår, det var jättekul att ses igen och prata bröllop, bröllop och bröllop

    Här är länken till affären i Köpenhamn som Wichy pratade om: (om jag inte tänker på fel affär förstås )

    www.brudeogfeststudiet.dk/index.php

  • Wichy

    Hej!

    Tack för senast! Ja Junibrud 07, det var precis den affären jag menade, vilket paradis!! Kostar nog därefter...

    Jag har nu fått eld i baken och börjat titta på fotografer. Fått en offert på 1200:- för foto före/efter vigseln i ca 1-2 timmar. 400:- för under vigseln samt utanför kyrkan och sedan 300:-/timmen för festen. Sedan tillkommer album för ca 2500:- och uppåt. Detta skulle innebära ca 6500-7000 kr totalt. Vad tycker ni? är detta rimligt?

    Väntar på ytterligare en offert så att jag har lite att jämföra med, men denna fotografen har en annan fotograf rekommenderat.

    Ser redan fram emot nästa fika!

  • Skånebrud 070707

    Wichy, Ja det låter tyvärr helt rimligt med fotograf. Tänk på att känna efter så att fotografen verkligen känns bra och förstår vad ni menar, lita på magkänslan.

    Junibrud 07, kanon. Skall nog ta en liten trip över sundet och kolla in klänningar...

    Gud vad kul det var att se era inbjudningskort, även om de inte var helt klara. Lika kul att träffas varje gång!

  • Junibrud 07

    Wichy, tycker att det låter som ett jättebra pris för fotografen, verkligen! Men håller med Skånebrud om att ni får känna efter hur det känns i magen. Det bästa är förstås att träffa fotografen och känna efter om både du och sambon känner er avslappnade i hans sällskap. Och det är ju aldrig fel att jämföra olika fotografer och deras priser

  • Junibrud 07

    Wichy förresten, höll på att glömma Typsnittet i vårt inbjudningskort heter Lucia BT!

  • Ellie26

    Jag har börjat titta på salonger som erbjuder brudmakeup och håruppsättningar i Malmö.
    Har ni några tips?
    Pris mm.

    Tack på förhand!

Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007