• Skånebrud 070707

    Malmö-Lund brudar 2007

    Då tråden för Malmö-Lund brudar 2006 verkar samla allt färre blivande brudar så tänkte jag att vi helt enkelt kan starta upp en ny tråd.

    Själv så skall jag gifta mig en ovan dvs 070707 och vi har precis insett att det är väldigt mycket som bör bokas redan nu...

    Skall på provätning av tårtor om två veckor, skall bara ta 2 timmar...låter väldigt amerikanskt eller hur...

  • Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007
  • Victoria80

    Jag har en dotter på 6 1/2 år och en son som är 4 år.

    Det ska bli jätte-kul att träffas!
    Längtar...Hihi

  • Bruden2007?

    Här är jag...

    Men det är ganska lugnt här inne just nu, ni har väl inte blåst bort i stormen??

  • Victoria80

    Jag e´tillbaka efter att varit på stan med min dotter! Vi höll på att blåsa iväg!
    Hon fick följa med mig till bröllopsbutiken och titta på klänningar med mig! Jag har hittat en som är superfin, men ska man kanske titta lite mer...? Hur har ni gjort?

  • AnnaElefant

    Hej,
    Jag hoppas att jag inte blåser bort i stormen, ær strax på væg hem. Har varit superstressad med att førbereda en jobb-resa till Buenos Aires, en vecka av 500 gr biffar, mængder med rødvin och skoshopping. tyværr ska jag jobba också det ær lite trist...

    mitt stora problem ær som jag skrev innan i veckan att jag skulle behøva hitta en vigselring, men nu tror jag att jag har fokus på sydamerikanska skor.

    /AKA

  • Victoria80

    Har du någon aning om hur du vill ha din vigselring?

  • Junibrud 07

    Nej, har inte blåst bort i stormen och inte heller förfryst, även det var nära på väg hem från jobb igår... Usch vilket väder

    Victoria80, kul att du provat brudklänningar! Jag har provat ett par gånger men kommer prova lite till innan jag bestämmer mig. Hur ser klänningen ut som du fsatnade för?

  • Victoria80

    Den är inte helt kritvit, utan mer åt champagnefärgad. Har en riktig inbyggd korsett och inga axelband. Så är det fastsydda "glittersaker" och brodyr i silvertråd i ett jättevackert mönster på hela "toppen". Sedan är klänningen draperad från ena sidan, så tyget faller väldigt vackert. Ett släp på ca 1 1/2-2 meter. Dom tjocka banden från korsetten är jättelånga, så set blir en vacker och enkel detalj där bak.

    Jätte svårt att förklara... Hoppas du förstår någorlunda!

    Jag älskar verkligen den här klänningen! Men jag känner att jag kan ju´inte gå och köpa den första jag provar.

Svar på tråden Malmö-Lund brudar 2007