• Bjallan

    Bröllop i Kalmar (med omnejd) sommaren 2007!

    Hej!
    Det är väl på tiden att det finns en tråd för oss sommarbrudpar 2007? (Eller det kanske gör det redan?)

    Det vore kul att veta hur det går för andra med planeringen. Kanske kan vi dela med oss av våra erfarenheter till varandra? Det är ju alltid bra att få tips och råd av någon i samma "situation"?

    Vi ska gifta oss den 7 juli i Dörby kyrka. Än så länge har vi inte kommit så långt i planeringen. Vi har bokat kyrka, präst och festlokal...

    Skriv gärna och berätta om er!

  • Svar på tråden Bröllop i Kalmar (med omnejd) sommaren 2007!
  • Nisson

    Hejsan!

    Här kommer en 2007-brud till! 2/6 är vårt datum. Vi ska gifta oss på Öland i min hemkyrka. Än är det hemligt till inbjudningarna kommer ut i januari. Men vad kul det ska bli! Och vad kul den här tråden är!

  • Trollungen

    Hua, såg just ett kort på mig själv sen helgen, när min sambo och jag var på SPA. Fyyyfaan, vad tjock jag är...håller på att banta men tycker att det går för sakta :(. undra om jag kan gå ner mina 20 kg tills den 14/7??
    Just nu väger jag 89 kg, från start vägde jag mig 90, ska väll tilläga att jag bara är 162 cm lång.
    Inte vill man tänka på att prova brudklänning då.

  • discodivan

    trollungen

    då e vi 2
    väger 88 och har tänkt gå ner till 70kg tills 1377, men jag har så jäkla svårt att komm aigång, rör mig inget så det måste bli hårdbantning

  • Cavatina

    Jag har kollat lite på ring, eller rättare sagt en hel del, haha. Har hittat en som ligger lite över planerad budget, men men.. Den är i vitguld med tio eller tolv briljantslipade fastsatta med krabbfattning (heter det så??). Jag har så smala fingrar (15.25) att det kommer att se ut som en helalliansring(?) så det är ju ett ekonomiskt drag åtminstone..

    Bjallan: Din klänning som att den kan bli riktigt fin! Vi blir nog två med båtringning..

  • augustibrud8

    Discodivan: Stenolds ligger mitt i stan i närheten av Kvasten på gatan ner mot Baronen.

    Är det någon mere än jag som vill ha handskar? Hur gör man med ringen då? Tar man av sig hanskarna eller har man ringen utanpå?

  • discodivan

    ok då vet jag

    nej skippar handskar har så mycket annat pynt, tycker att fingerlösa handskar är finast annars så man kan visa isna naglar och ringen

  • Anna.123

    Är det nån som har bra förslag på engelska solosånger i kyrkan??
    Vi ska ha:
    "A moment like this"
    "Den här stunden" (From this moment on, fast på svenska)

    Sen vill vi ha en på engelska till, men jag har svårt att bestämma mig, det finns så många fina. Har funderat på "Riht here right now" "Everytime we touch" , min sambo tycker "I dont want to miss a thing". Vi kommer nog gå ut till "up where we belong" efter att solisten sjungit 2 verser. Vad tycker ni?

Svar på tråden Bröllop i Kalmar (med omnejd) sommaren 2007!