• Anna.123

    Bröllop i Kalmar (med omnejd) sommaren 2007!

    Hej,hej alla.

    Här kommer en till som gifter sig sommaren 2007. Känns som vi hunnit rätt långt i planeringen,men det kommer alltid upp nya bra idéer så man hinner ändra sig hela tiden.

    Är det nån som har ett bra tips på bröllopsresa? Vi har två barn och vill inte lämna bort dom i mer än 1 vecka. Har tänkt åka på en andra bröllopsresa med barnen till Thailand på vintern men vill gärna åka nånstans själva "direkt" efter bröllopet. Har funderat på Mallorca eller Grekland, men vi vet inte riktigt...

  • Anna.123

    augustibrud8

    Tack för tipsen,låter jättemysigt... Absolut värt att kolla upp.

    Ni som gör era inbjudningskort själva, hur gör ni med texten,skriver ni själva eller lämna ni in på tryckeri? Vi hade tänkt skicka efter färdiga men som sagt det blir ju alltid billigare om man gör det själv (och lite roligare).

  • Anna.123

    Ok,ska nog gå och kolla lite med bokhandeln innan jag bestämmer mig för hur jag ska göra. Vigsel och fest program tänker jag ju göra själv så...

    rorrac: Vet att Lindby tvätten på öland hyr ut dukar, kolla även hotell. Vi kommer nog hyra våra på Stadt hotellet. De tar 6 kr/servett och jag tror det var 50 kr/duk. Om jag inte minns fel så tror jag att vi gifter oss samma datum, men det ska nog räcka ändån...

  • Anna.123

    Cavatina 9 juni
    Discodivan 13 juli
    Trollungen 14 juli
    rorrac 21 juli
    Anna.123 21 juli

  • Anna.123

    Jag beställde min klänning för ett par veckor sen. Har verkligen letat hur mycket som helst på nätet efter just en sån klänning som jag vill ha. Man har den i huvudet, sen ska man ju hitta den oxå. Men jag har inte provat den än, det skulle ta tre månader innan den kommer.

  • Anna.123

    discodivan: Det är av märket D´Zage nr D9544. Den finns på nätet. Beställde den i bröllopsbutiken, ville ha sjöjungfrumodell men hittade ingen som jag fastnade för i butiken, men denna tror jag blir jättebra.

    Hurdana klänningar vill ni andra ha?

  • Anna.123

    Japp det är samma klänning, bak och fram.
    Gå in på D´Zage hemsida så finns det en massa klänningar där...

  • Anna.123

    discodivan: jättetjusiga klänningar och verkligen söta barn...
    Längtar så tills jag får se mina barn i sina "näbbkläder". Har en av varje sort, men annars kan man ju alltid göra som du, hi hi, jättegullig.

    Bjallan: Jag tänker låta en guldsmed tillverka min ring, då jag inte hittar nån som har modellen som min förlovningsring. Den är slät, lite kupad och så ska jag ha 5 diamanter diagonalt.
    Tänker låta guldsmeden i Ljungbyholm göra den, han är inte alls dyr som vissa andra. Kolla med honom omm du tänker göra din.

  • Anna.123

    Är det nån som har bra förslag på engelska solosånger i kyrkan??
    Vi ska ha:
    "A moment like this"
    "Den här stunden" (From this moment on, fast på svenska)

    Sen vill vi ha en på engelska till, men jag har svårt att bestämma mig, det finns så många fina. Har funderat på "Riht here right now" "Everytime we touch" , min sambo tycker "I dont want to miss a thing". Vi kommer nog gå ut till "up where we belong" efter att solisten sjungit 2 verser. Vad tycker ni?

  • Anna.123

    Har oxå hört att hon inte är så himla trevlig. Jag har varit där några gånger och även beställt min klänning där. Men det är den yngre tjejen som hjälpt mig och hon är jättebra och trevlig, Pernilla heter hon. Jag kände mig som världens besvärligaste kund när jag var där,
    men jag tycker man ska vara kräsen när det gäller en sån sak. Men hon var jättetrevlig och ringde upp till sthlm och kollade. Gå till henne om hon är där.

  • Anna.123

    Hej,hej!!
    Vi ska inte ha så mycket färg utan det ska gå åt vitt och "beiget". Vi ska ha strandtema som dekoration och dukning. så det blir lite snäckor,stenar och sand på borden. Även lite grönt oxå eftersom min bukett ska vara vit och grön.
    Hur hade du tänkt att ha det?

  • Anna.123

    Hej alla!!
    Hur har ni det i planeringarna?
    Ungefär hur långt innan hade ni tänkt skicka ut inbjudningskorten?
    Såg att bröllopsmässan var 4 feb. och den vill man ju gå på,men då kanske nån ser oss och så får alla reda på det.
    Ska berätta det för våra familjer nu i helgen men släkt och vänner kommer inte få reda på nåt förräns inbjudan kommer.

    Är det för tidigt att skicka ut i början av feb. vi gifter oss 21 juli.
    Sen längtar jag så tills jag kan få börja prata om det, som det är nu är det bara min bästa kompis och hennes kille som vet om det,de ska vara toastmaster/toastmadame.

  • Anna.123

    Javisst såg det i kalmarposten idag. Jag har varit en gång innan med kompisar mest som en kul grej, nu blir det annorlunda nu när det är på riktigt.
    Jag gör nog så att jag skickar ut dem i januari,så att de kan planera sin semester som du skrev, det är nog ganska smart.

    Ska åka och titta på inbjudningskort idag, tänkte ett tag att göra själv men vi beställer nog. Tro inte att jag har det tålamodet att sitta och pyssla.... tyvärr.

Svar på tråden Bröllop i Kalmar (med omnejd) sommaren 2007!