• summergirl

  Veliga brudar efterlyses!

  Är det bara jag som inte alls är säker på vad jag vill här? Alltså jag vet ju att jag vill gifta mig med min älskade sambo men inte var, hur osv.. Alla här verkar så säkra på sin sak och har allt planerat ända till servetterna flera år i förväg. Själv har jag stor beslutsångest och det är antagligen för att jag är så himla rädd att inte den där dagen ska bli helt perfekt. Jag velar bla mellan gifta sig hemma eller utomlands, ha "stor" fest eller bara nåt "pytte" och så ha en natt på hotell sen, vara inne eller ute,mm. Finns det fler såna velpottor här eller är det bara jag?

 • Svar på tråden Veliga brudar efterlyses!
 • Hur gör du...

  Du är absolut inte ensam ! Jag har velat i flera år ! Eftersom jag har beslutsångest om allt så trodde jag aldrig att jag (vi) skulle kunna komma till ett beslut, men nu blev det i alla fall vigselcermoni i Thailand 2007 och det känns jätterätt ! Lycka till och försök komma fram till vad just DU vill och vad som passar DIG bäst och inte tänka på vad andra ska tycka och tänka !

 • Loppan06

  Här är en till. Äntligen när sambon friat så vet man inte hur man vill ha det. Ena dagen stor fest med alla man känner och andra dagen själva på en öde ö. Tänk vad man drömt om prinsessbröllopet och det känns avlägset vissa stunder. Lite beror det på dagsformen också. Det jag vet är att jag vill ah en riktigt fin klänning och vara prinsessa för en dag.

 • 18 Nov 2006

  Här har du en till velpotta. Jag är extremt ombytlig och kan inte hålla fast vid en idé i mer än typ 2 timmar . Har funderat över det här med bröllop i närmare tre år, men först nu bestämt hur vi ska ha det .

 • Bridetobee

  För mig själv velar jag flera gånger i veckan men sambon vet att han vill ha stor fest så det är det som blir. Så eg inget att vela på!!

 • summergirl

  Skönt att höra att det inte bara är jag! Problemet är att min sambo är precis lika velig.. Fast han vill nog helst att vi ska sticka utomlands och slippa allt ståhej runt omkring. Han gillar inte riktigt att stå i centrum på det viset. Å andra sidan är det nog främst hans familj som skulle misstycka om vi bara stack. De tycker att det är egoistiskt mot dem som vill vara med men inte har råd. Och vi har definitivt inte råd att bjuda med oss folk. Vi kan vara glada om vi kommer iväg själva.
  Samtidigt tycker jag att kyrkoceremonin är så väldigt vacker,speciellt med solosång och sånt.(rysning).Och jag vill vara prinsessa för en dag! Och jag vill ha en smaskig bröllopstårta och skåla i champagne (mousserande vin). Så hur ska man då få till detta? Kan tillägga att budgeten är ganska begränsad oxå så man har ju den att tänka på oxå.

 • fröken Inga

  Jag var också velig ibörjan. Läste mycket böcker, surfade runt här och på andra sajter och fick efter hand inspiration.

 • Ab fab

  Här är en till!!!! Skall vi gifta oss i Paris, bara vi två? Skall vi bjuda med alla till Paris? Skall vi ha stort kalas i hyrd lokal men fixa all mat o dryck själa? Skall vi hyra pensionat vid havet? Vi/jag har varit i alla stadier. Nu har vi nog kommit fram till att det blir restaurang/festvåning men med ett lite annat koncept. fast det det är nu... jag hinner npg ändra mig ett par gånger till....

 • Jädissen
  Hahaha

  Här är en till!

  Vi har ändrat datum 2 ggr, kyrka 2 ggr, stort??Litet?? Och just nu håller vi på och ev. ändrar datum igen och gör det utomlands

  Jag blir helt knäpp av det här...
 • Here comes the bride!

  Här velas det också fram och tillbaka hela tiden
  Jag köpte min 3:e brudklänning i söndags!
  Först skulle vi ha kyrklig vigsel med middag och fest i lokal, men eftersom jag får panikångest av att stå i centrum och nästan svimmade på min brors bröllop (jag var tärna och var tvungen att gå och sätta mig ) så var vi tvungna att tänka om. Då tänkte vi att vi skulle ha vigsel i kyrkan för endast våra familjer och sedan middag hemma, även där med bara familjerna. Släktingar och vänner skulle sedan få komma till festen i lokalen med tårta och dans.
  Men då tyckte vi att det kändes tråkigt både för oss och våra vänner att de inte skulle få vara med under vigseln. Så nu är vi inne på att strunta i middag och ha borgerlig vigsel i lokalen (jättefin lokal med vita murade väggar, lågt i tak och djupt liggande fönster och en stor fin öppen spis) vid ca 19:00 och sedan ha fest med dans.
  Tror det blir jättemysigt med massor av vita blommor, massor av ljus överallt och eld i öppna spisen (bröllopet är i februari)!
  På så sätt hinner jag förhoppningsvis inte svimma då vigseln blir mycket kortare än i kyrkan samt att alla får vara med under vigseln

  Har velat med en massa andra saker också vill jag lova!

 • summergirl

  Något som jag skulle kunna tänka mig är att vi gifter oss i kyrkan och sen skålar i champagne och sen bara har de närmaste(blir dock 30 st) på antingen enkel buffe eller bara bröllopstårta. Och sen kunde vi sticka iväg och ha bröllopsnatt på hotell.Men det känns lite som man snuvar gästerna lite på konfekten så att säga. Och ska man ändå ha 30 st kan man kanske lika gärna bjuda 15 kompisar oxå.. Och man ska ju ändå pynta och så och då kan man ju lika gärna ha dans oxå..Puh! Hur vet man? Hade det gått att gifta sig på en strand igrekland hade vi nog valt det. Men det går inte såklart!

 • Jädissen

  Summergirl

  Vi har precis bestämt oss för att vigas i kyrkan en tisdagkväll, alla som vill är välkomna dit, därefter har vi en skål för de som vill exempelvis på hotellet där vi ska sova och dagen efter åker vi på resa

  Vi tänkte ha en mysig dag med familjen innan vigseln med lunch,fotograf mm...Det blir lite mer personligt och inte så "STORT"

  Iof så tror jag nog att kyrkan fylls men eftesom det är en vanlig vardag så räknar vi inte med att folk är så pigga på att ta sig till ett hotell bara för en skål

  Hade ni tyckt att vi var helt knäppa om ni blev bjudna bara till kyrkan och bara "de som har möjlighet" kommer o skålar???

 • 6Januari

  Oj oj, jag är precis likadan. Det vekade som om alla har drömt om sitt bröllop sedan de var små töser medans jag inte vet hur jag vill ha det.

  Men nu är det börjar bli verklighet och det närmar sig har bitarna fallit på plats. Vinterbröllop inne i centrala Stockholm och en enkel klänning (hoppas bara jag hittar en!!) för att mjuka upp det hela lite en romantisk bukett med 8 rosor + gröna blad och troligen slöja och tiara. Lite lagom för mig.

Svar på tråden Veliga brudar efterlyses!