• Here comes the bride!
  Äldre 23 Aug 12:01
  1235 visningar
  12 svar
  12
  1235

  Veliga brudar efterlyses!

  Här velas det också fram och tillbaka hela tiden
  Jag köpte min 3:e brudklänning i söndags!
  Först skulle vi ha kyrklig vigsel med middag och fest i lokal, men eftersom jag får panikångest av att stå i centrum och nästan svimmade på min brors bröllop (jag var tärna och var tvungen att gå och sätta mig ) så var vi tvungna att tänka om. Då tänkte vi att vi skulle ha vigsel i kyrkan för endast våra familjer och sedan middag hemma, även där med bara familjerna. Släktingar och vänner skulle sedan få komma till festen i lokalen med tårta och dans.
  Men då tyckte vi att det kändes tråkigt både för oss och våra vänner att de inte skulle få vara med under vigseln. Så nu är vi inne på att strunta i middag och ha borgerlig vigsel i lokalen (jättefin lokal med vita murade väggar, lågt i tak och djupt liggande fönster och en stor fin öppen spis) vid ca 19:00 och sedan ha fest med dans.
  Tror det blir jättemysigt med massor av vita blommor, massor av ljus överallt och eld i öppna spisen (bröllopet är i februari)!
  På så sätt hinner jag förhoppningsvis inte svimma då vigseln blir mycket kortare än i kyrkan samt att alla får vara med under vigseln

  Har velat med en massa andra saker också vill jag lova!

Svar på tråden Veliga brudar efterlyses!