• prince­ss_edi­tion
    Äldre 7 Aug 11:50
    21516 visningar
    219 svar
    219
    21516

    Göteborg (med omnejd) 2006 # 5

    Hoppas inte nån annan skapat en ny tråd redan...

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 # 5
  • prince­ss_edi­tion
    Äldre 11 Aug 10:24
    #0

    TBT: de finns på heden precis som yrvädret gissade. trädgårdsföreningen har oxå massa aktiviteter men de e bara för barn, så inget för oss lite äldre även om det nog hade vart kul å få åka linbana över älven å sådär. dumt att det inte fanns sånna kul grejer när ja va liten!

  • prince­ss_edi­tion
    Äldre 11 Aug 10:28
    #0

    vi har föresten nåt fel me tvn så alla kanalerna e jättekassa, en del går inte ens att titta på, d bara blått. jätteirriterande! å d verkar inte som d nåt vi kan fixa, utan d e väl bara till å vänta å se om d blir bättre snart. har vart så sen i förrgår kväll nu. fast iofs hindrar det ju en å sitta å titta på en massa strunt.

    fick föresten höra på jobbet att det är lika vanligt med kvinnliga pedofiler som med manliga. av någon anledning är det bara de manliga som uppmärksammas dock...

  • Torvan
    Äldre 11 Aug 11:35
    #0
    Jätteglad! Gjorde ett riktigt skofynd igår! Hittade ett par Gabor i cremevit lammnappa (jättemjukt, skönt skinn) för 99 spänn på Nilsson. De har kostat 950 kr... Kruxet var att det fattas ett läderband som går genom en ögla baktill, ovanför hälen och som skall fästas runt vristen. Det var därför de sålde dem så ruskigt billigt. Men tärnan och jag kom på att där kan man ju trä i ett fint sidenband istället . Jag har provat hemma nu med de färgade banden jag hade - funkar kanonbra, riktigt snyggt dessutom! Och foten hålls på plats i skon.

    Jag provade ju snygga sidenbrudskor på Svahns när jag var där och hämtade klänningen. det går ju inte att komma ifrån att det är stiligare med såna... Men att lägga 800-900 kr på ett par skor man använder en kväll och som bara sticker fram lite under kjolen... mycket pengar. Hörde iofs att man får de omfärgade för 300 kr men ändå. Man är ju inte gjord av pengar .

    Var tillbaka med brudkjolen till Svahns igår för jag upptäckte att det var svaga gulbruna fläckar nertill på kjolen . Men jag tror hon lyckades få bort dem, skall häta kjolen på ett ställe i stan imorgon eller på måndag. Jag fick ett Nixa strumpeband för besväret. Provade det här hemma och jösses vad det satt åt :-O. Kommer ju få blodstockning om jag försöker använda det . Hade ni strumpeband?
  • Prince­ssdiam­ond
    Äldre 11 Aug 12:19
    #0

    så, precis sjukanmält mig..
    inga pengar att tjäna idag..
    satan

    jag hade inget strumpeband..
    e för rund för det upptäckte jag..
    såg inge läckert ut alls.. :D

  • Torvan
    Äldre 11 Aug 14:41
    #0

    Nä strumpeband är ju inget jag hade tänkt på annars heller. Men nu fick jag ju det och det var ju inte bekvämt precis. Vet inte ens om det är sexigt...

  • Prince­ssdiam­ond
    Äldre 11 Aug 15:41
    #0

    du får sätta den på vaden ist ;) göra det till DIN grej :D

  • yrvädr­et
    Äldre 11 Aug 17:50
    #0

    Jag hade ett läckert strumpeband i gammelrosa - satt jättebra, lagom hårt för att inte trilla av. Jag har tom förevigat det på våra bröllopsfoton

  • Prince­ssdiam­ond
    Äldre 11 Aug 18:01
    #0

    stackars stackars mig!!! :( *snörvel*

  • Prince­ssdiam­ond
    Äldre 11 Aug 18:01
    #0

    ;)

  • Prince­ssdiam­ond
    Äldre 12 Aug 13:56
    #0

    fortfarande förkyld..
    bläk..

    och lyckas bli svettig hela tiden utan att göra ngt..
    bläk igen..

    nu ska vi snart åka iväg på bröllopet iaf :)
    lite trist att va sjuk då bara..
    blir inte att man kan njuta av det på samma sätt..

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 # 5