• princess_edition

    Göteborg (med omnejd) 2006 # 5

    Hoppas inte nån annan skapat en ny tråd redan...

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 # 5
  • Fru Yrväder

    Princess
    Ja! Torsdag? Passar bättre än fredag för min del.

    Tezz
    Min man var sån i början av bröllopsplaneringen också. Fast väljer man att gifta sig på sommaren mitt under pågående semester samt att det finns mååånga brudpar i Göteborgsområdet måste man vara ute i god tid. Iallafall om man har en tanke om hur man vill ha det. vi visste från början att vi ville ha en bygdegård - men det gick ju absolut inte att ta vilken som helst Så vi bokade Hanhalsgården i februari 2005, alltså 1,5 år innan bröllopet. Och tur var det, för när vi tog kontakt med bygdeföreningen förra sommaren hade de redan bokat upp 32 av 52 helger för 2006.
    Sedan är det ett annat krux om man blir sent ute, förutom att man kanske inte får det man vill ha - det kostar betydligt mer. Eftersom man inte har tiden att kolla upp billigare alternativ så finns risken att man tar det första man får tag i, men kanske inte det billigaste.

    Det är därför vi var ute i god tid; för att få exakt det vi ville ha till rimligt pris. Dessutom hann vi njuta av planeringen eftersom vi hann ordna med det mesta innan bröllopet och stressen kom först i slutet då allt skulle omsättas i praktiken.

    Vi hade 50 gäster på bröllopet, de flesta i vår ålder och förberedda på värsta partyt (vilket det också blev )

  • Fru Yrväder

    När det gäller cateringen fixade vid den i januari någongång, har jag för mig. Vi hade Restaurang Varla i Kungsbacka och hyrde även in personal därifrån. Superproffsiga och jättegod och MYCKET mat. Vi hade 3-rätters.

    Fotografen bokade vi redan i september förra året. Hon är super och oerhört prisvärd - Princess hade henne också. Om ni hänger med på fika nu i veckan kan ni få se korten hon tog på mig och T. Underbara Eva Quirbach heter hon förresten.

  • Princessdiamond

    torsdag blir bra..

    någon mer som vill hänga på?

  • Fröken Malm

    Eftersom jag jobbar kontorstider, så när som helst efter 17.

  • Torvan

    Torsdag funkar...än så länge . Är också på efter 17

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 # 5