• princess_edition

    Göteborg (med omnejd) 2006 # 5

    Hoppas inte nån annan skapat en ny tråd redan...

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 # 5
  • Princessdiamond

    skönt att höra att jag inte e ensam om att vilja göra om alltihop :D

  • TezzAmore

    Hej Fröken Malm! Ska ni ha catering på festen?

    Yrvädret: min sambo tycker att det är för tidigt att börja boka och planera. Jag skulle gärna vilja göra det redan nu så att man verkligen får det man vill och inte behöver stressa runt för mycket. Tror du att man är ute i sista minuten med fotograf och catering om man börjar kika på det till vintern?

    Princessdiamond: Har du några bilder från bröllopet? Såg att Fr. Malm hade sett några... *nyfiken i en strut*!

    Kram till er alla!

  • Fröken Malm

    Ja nån form av catering blir det, antingen buffé eller trerätters. Har inte bestämt än.

    Min systers tre kompisar har lovat att hjälpa till med servering, framplockning av glas, porslin, mat osv och sen på kvällen stå i baren.

  • TezzAmore

    Fröken Malm: Det är ju jättebra att dom kan hjälpa till! Jag känner inte direkt några som kan hjälpa till så vi får nog hyra personal också... känns som att pengarna redan börjat rulla iväg och då har vi inte köpt något än!! =(

  • Fröken Malm

    Ja, det springer lätt iväg.

    Mina svärföräldrar kommer bidra till hyran av lokalen. Mina föräldrar har inte riktigt möjlighet att bidra med så mycket, utan mer hjälp i form av dukning, osv då de är lite mer "fixiga" av sig. Och sånt är ju minst lika uppskattat!

    Sen fick vi båda pengar tillbaka på skatten som hjälpte en god bit på vägen.

  • TezzAmore

    Jag tror att jag kommer att få dra mycket av stresslastet när det gäller planeringen av festen... så känns det iaf. nu. Det kan ju bero på att jag gärna vill prata om det och komma igång, men eftersom sambon tycker att det är lite för tidigt så har det inte hänt så mycket än mer än att vi bokat lokal och kyrka. Jag är sådan person som kan bli helt uppslukad när jag väl gett mig tusan på en sak. Som tex. när vi skulle åka på semester till Italien köpte jag böcker och satt på nätet i flera timmar... Det känns som att jag har potensial att bli en ev. bridezilla... Aaaahh!

  • Fröken Malm

    Hahahha! Ja, jag vill också börja planera och veta vad man ska ha för dekorationer på borden, osv. Men min kille tycker också det är för tidigt....

    Vi har inte ens spikat gästlistan än....

    Ibland är jag ironisk och säger till honom: "Lugn, vi kan fixa detta den 18/5"......hahahah!

  • TezzAmore

    Va skönt att höra att jag inte är ensam om detta med att ha en sambo som inte är lika angelägen om att få allt fixat i god tid! Vi har pratat om att börja snacka om detta på allvar i vinter... frågan är ju bara när? För mig börjar ju vintern i slutet av november och för min sambo så börjar väl inte vintern förräns i januari eller nått... ha,ha!

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 # 5