• Jenny_­Åland
    Äldre 1 Aug 18:26
    14103 visningar
    97 svar
    97
    14103

    Gifta sig på Åland

    Jag såg en tråd som handlade om att gifta sig på Åland. Tyvärr hade den hunnit bli stängd för svar... Så jag startar en ny! Yllo och andra som gifter sig/har gift sig på Åland. Välkomna hit :D

  • Svar på tråden Gifta sig på Åland
  • Atzale­a
    Äldre 27 Aug 18:15
    #0

    Hej hopp!
    Här är en till som ska gifta sig (i juli 2007). Hittills har vi bokat kyrka och lokal, så det är en del som återstår ännu. Eftersom min släkt kommer från österbotten tänkte vi skicka ut inbjudningskort redan efter nyår nångång...det är ju ett ganska stort projekt att ta sig till Åland en helg på sommaren, + att det är fullbokat överallt.
    Sitter och tittar på bröllopsklänningar för tillfället. Nixa har en hel del fina, finns bl.a i Norrtälje...varifrån har ni köpt/hyrt/sytt upp klänningar? eller planerar att göra det?
    Har ni tips på nåt bra band som spelar både dansbands och blandad musik?

  • geting­en
    Äldre 27 Aug 18:41
    #0

    Atzalea
    jag gifter mej oxå i juli 2007 o har beställt klänning från en säljare på ebay...den borde komma snart faktiskt. Tittade oxå på nixaklänningar o hade tänkt fara till norrtälje, men sen beställde jag från USA när jag hittade klänningen jag absolut ville ha.

  • Yllo
    Äldre 27 Aug 21:43
    #0

    Jag köpte min klänning på Princessa i Södertälje, en Maggie Sottero klänning

    Ninno!! Vad vackra ni var och vilken fin vigsel Sångerna var underbara... även om det var svårt att höra solistens sång vid andra sången när man satt längst bak...
    Hoppas ni hade en helt underbar fest också och så hade ni ju tur med vädret.. slutade regna precis till vigseln.

    Stort grattis och varma kramar till er båda!

  • Atzale­a
    Äldre 28 Aug 08:11
    #0

    Getingen: Ja, det finns ju en hel del snygga klänningar på nätet, till bra pris också...men jag skulle vara osäker på storleken och passformen. Sen kan ju en klänning vara superfin på bild men när man provar den sitter den helt fel...men man brukar ju få returnera.
    Ojdå, läste igenom vad jag skrivit...det var inte meningen att låta sådär negativ, det var bara mina tankar...
    Hur ser klänningen ut?

  • Ninno - 79
    Äldre 28 Aug 09:33
    #0

    Yllo!
    Tack så mycket!! Ja, vi hade en helt enastående, underbar, alldeles fantastisk dag och kväll/natt!!
    Vädret var som beställt. Vi var nere i Marsund och fotade, med fint väder. När vi kom till mina svärföräldrars hus för att ta inonhus bilder (som planerat) började det ÖSregna! Det fullkomligt hällde ner. Men när vi ca 1 timme senare stod utanför kyrkan sken solen igen, och det forsatte den med hela kvällen! UNDERBART!!
    Festen översteg alla förväntningar och lite till, den med. Vi är så lyckliga och så nöjda man kan vara med vår bröllopsdag!

    Det var roligt att du kunde komma och titta, synd bara att vi inte hann träffas och ta några ord....

  • geting­en
    Äldre 28 Aug 11:31
    #0

    Atzalea
    Håller med om att dt kan bli fel att köpa klänning man ej provat. Den går iallafall att sy in en storlek el oxå fälla ut en storlek. Enligt måtten så ska den passa någorlunda...är nog beredd på att den måste sys om lite...
    Det är en Alfred Angelo style 1755...kolla på www.alfredangelo.com o gå in på bridal o leta fram den.

  • bröllo­psänge­ln
    Äldre 28 Aug 12:26
    #0

    förlåt om jag våldgästar eran tråd lite men jag undrar hur har det gått med bankrånarna, fick de tag på dem sen eller har de försvunnit helt?

    sen måste jag säga att det där med sockerduvor lät otroligt romantiskt vart beställer man/köper man sådana????

  • Jenny_­Åland
    Äldre 28 Aug 12:43
    #0

    Vad jag förstått så är bankrånarna på fri fot ännu. Jakten efter dem pågår än.

  • Atzale­a
    Äldre 28 Aug 13:35
    #0

    Getingen: WOW! jättevacker klänning du har valt! Den ser verkligen lite extra ut. Hittade flera favoriter själv...Ska först göra ett besök till Norrtälje och se vad det finns där, annars är nog alfredangelo ett alternativ. Det är konstigt, har bläddrat i en massa tidningar och funderat om det är nåt fel på mig när jag inte hittat nån snygg klänning och nu har jag hittat massor!!!

  • geting­en
    Äldre 28 Aug 13:53
    #0

    Atzalea:
    Det finns ju massor massor med olika klänningar men när jag såg den där klänningen ville jag bara ha den. Annars hade det nog blivit en Nixa tror jag. De har många klänningar i min smak.
    En del tycker att jag är i nästan för god tid när jag har både klänningen beställd o ringen hemma redan. Men det är ju inte jättebilligt att ha bröllop så jag kommer att fortsätta att köpa grejer efter hand så är det gjort. Det är 5 månader nu sedan vi bestämde datum o den tiden har gått jättesnabbt!

Svar på tråden Gifta sig på Åland