• helmin­a
    Äldre 27 Jul 21:32
    27746 visningar
    335 svar
    335
    27746

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 3

    Såg att andra tråden också var nerstängd nu. Hoppas att ni hittar hit efter semestrarna :)

  • Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3
  • Stefan­s fästmö
    Äldre 28 Sep 21:18
    #0

    Carma07

    Ja, det kan jag rekommendera! Särskilt om det inte är ett proffs, vi kände alla tre att det var bra att öva lite poser för att se vilka som blir bra. Svårt med fötter o armar tex, hur man ska hålla o så. Om man anlitar en proffsfotograf vet h*n ju vilka poser som blir bra, men som amatör har man ju inte den vanan...

  • Carma0­7
    Äldre 28 Sep 21:23
    #0

    Stefans fästmö:

    Det stämmer nog bra. Fick veta av honom att han är inne på fotografsidor och kollar en hel del eftersom han är intresserad av bilder och kollat in en del bröllopsbilder och har en del ideér. Men jag har också en hel del ideér om hur jag vill ha det så det kan ju vara bra att se om man kan förmedla det också. Min tanke är framöver att göra en lista till honom (och de andra hobbyfotograferna i vår släkt) med vilka bilder jag vill ha så han (de) kan bocka av och kolla så att man inte glömmer hälften.

  • Kärlek­sfeber
    Äldre 28 Sep 22:42
    #0

    Pyssetroll är du vaken :)??? Det är jag. Jag har kollat in klänningen som tanten på långgatan ska sy upp åt mig. Om du vill så kan du gå in och kolla på www.garamaj.se och kolla efter klänningen "Camelion". Exakt precis den ska jag ha fast den ska vara benvit. Nu kan jag knappt vänta tills maj, det är ju jättelång tid kvar.

  • Pysset­roll
    Äldre 28 Sep 22:43
    #0

    Ska kolla direkt!
    Jag är vaken sitter på jobbet :-P Sååå tråkigt 15 min kvar....

  • Pysset­roll
    Äldre 28 Sep 22:47
    #0

    Kärleksfeber - Ååååå den kommer passa dig perfa!!!! Får nog komma och smygkolla på er utanför kyrkan!!! Gud vad härlig att ha hittat "Din" klänning!!! Grattis!!

    Allt bra annars? Är själv lite depp för Patrik åkte igår!!!

  • Kärlek­sfeber
    Äldre 28 Sep 22:59
    #0

    Men herre gud, vart jobbar du då såhär sent?? Ja, det behöver du inte berätta här men.. du kanske redan har slutat hoppas vi. Ta nu på ig hjälmen då om du ska cykla :)!!

    Ja, visst var den fin!!!! Du får gärna komma och kolla. Jag vill ha en stoooor publik. Ta med Patrik också så han får lite känsla för det hela ;)!!

    Förstår att det är tråkigt när han åker. Men det är väl tur att han bara jobbar med en massa svettiga gubbar och inte en massa tuttfior!

  • Pysset­roll
    Äldre 30 Sep 00:06
    #0

    Jag kan förklara vad jag jobbar med nästa gång vi ses! Men kan tala om att jag inte cyklar utan tar bilen när jag jobbar kväll och jag kör faktiskt utan hjälm !

    Är vi ute kommer vi garanterat att komma förbi och kolla på er utanför kyrkan!! Roligt!
    För övrigt har Patrik snart läst klart sin bröllopsbok hihihi och har nu funderingar över massa saker. Bra det!!

    Själv är jag lite sugen på bröllopsmässan nere i Halmstad på söndag, men det känns lite långt kanske om det nu inte är nått att ha!?

  • Centif­olia81
    Äldre 4 Oct 21:32
    #0

    Pysseltroll
    vad är det för bröllopsbok du gett till Patrik som fick honom att börja fundera på massa saker? Låter mycket spännande...

  • Kärlek­sfeber
    Äldre 5 Oct 08:40
    #0

    Pyssetroll: Var du på bröllopsmässan?? Jag hade inte en aning om att det skulle vara en mässa i kärlekens tecken i Halmstad. Har ju inte körkort så jag hade gärna åkt dit och kollat.

    Det enda jag tänker på nu är bilkörning, bröllop och husbygge. Herre gud. Jag har fått colon irritable och gastrit på köpet. Måste börja tänka på.. just precis maten. Måste börja äta så att inte bröllopsklänningen åker av mig på självaste bröllopsdagen.

    Hur står det till annars? Gjort något kul? Ska du på Pyttis fest på Donsö på lördag?

    Höj höj i köjja, nu får jag springa!

  • Pysset­roll
    Äldre 5 Oct 09:45
    #0

    centifolia - boken jag "tvingar" min sambo läser heter typ bröllopsboken och i den står allt om bröllop och traditioner och seder, vad man ska ordna med etc Var inte så säker på att han skulle läsa den men det gjorde han. Jag tycker detta har gjort att han insett lite mer hur mkt det är att fixa och börjar engagera sig på ett nytt sätt. KUL!!!

    Kärleksfeber - Det är viktigt med maten!! Behöver du kostråd så hör av dig, kan ju en del om det där. Hi hi hi
    Jag åkte inte på mässan, ville inte åka själv. Hade jag vetat att du var ledig hade vi kunnat åka ihop ju!
    Förstår att det är mkt med allt just nu, har ni börjat bygga ännu?
    Bilkörningen, hur går det? Kör du på Järntorget? Där gick jag! Mycket nöjd, körde med Isa.
    Har aldrig direkt umgåtts med Pyttis och dom annat än på "offentliga tillställningar" så jag ska inte på hans fest. Ska du? Du verkar ha superkoll på allt som händer där ute.
    Har inte hänt så mycket kul annars, väntar på att Patrik ska komma hem ca 1 vecka kvar. Lääääängtar efter att få leva lite vanligt liv. Annars är det mest skolan som gäller. :-P Blir dessutom "hemlös" om 2 veckor då dom ska renovera vårt badrum sååå jobbigt. Då ska vi bli ö-bor, och pendla. Blir intressant att se hur det ska gå för min del.

  • Pysset­roll
    Äldre 7 Oct 00:45
    #0

    Kärleksfeber- min mail är pyssetroll@hotmail.com i fall du är intresserad av någon annan mässa, kostråd eller kanske bara en fika på condeco !

  • Kärlek­sfeber
    Äldre 9 Oct 08:02
    #0

    Pyssetroll: Hoppas helgen varit trevlig!! Själv var jag på 80årskalas :) istället för partyt hos Pyttis. Jag hörde av min syster att "alla" hade varit där. Till och med Helena Johansson i brattenbacken hade varit där.. med en hatt på huvudet och allt :)!!! Jag har skrivit ner din mailadress och hör av mig så fort jag känner mig bättre. Usch, ska till läkaren i morgon igen.. nionde besöket sedan i slutet av sommaren :( Börjar bli trött på detta nu. Skulle verkligen behöva lite kostråd av dig. dessutom ska jag försöka börja på Yoga el. likn. för att varva ner litegrann. Ska åka och köpa ett par löpardojjor idag också. Måste komma ut och röra på mig. Vi kanske skulle kunna ta och springa ett varv i Slottskogen någon kväll?!

    Kramar!!!

  • Pysset­roll
    Äldre 9 Oct 09:22
    #0

    Kärleksfeber- Hörru fröken, om du har IBS/Colon irritable och Gastrit så ska du först o främst sluta med en sak, ordet "MÅSTE". Tror mig jag vet har själv ibs och gastrit så fort jag stressar iväg och har haft det sen jag var 13 år.
    Sen är det a och o hur du lever och vad du äter!!!
    Har du fått antibiotika mot gastriten eller "bara" syradämpande? Har dom tagit prover på om du fortfarande producerar allt i magen och att du inte på köpet fått B12 brist?

    Yoga är världsbäst! Men tänk på att träningen skall bli nått positivt, absolut inte ett till stressmoment!! Jag märker dock att jag mår 1000 ggr bättre i magen när jag tränar regelbundet. Springa är dock inte min grej, hatar verkligen det. Älskar att gå, cykla, spinna etc men inte springa. Önskar dock att jag kunde gilla det för det är ju så lätt att alltid bara ta på sig dojorna och dra ut.

    Ja festen har man hört ett och annat om hmmm jisses! Det är lite småkul också att alla kommer dit superfina och sofistikerade men efter ett par timmar är det ändå alltid en äkta "ö-fest" med allt vad det innebär.

  • Centif­olia81
    Äldre 16 Oct 11:07
    #0

    Yoga är dessutom super mot onda ryggar och axlar.
    Har aldrig mått så bra som när jag höll på med yoga, måste ta mig i kragen någon gång och fortsätta....

  • helmin­a
    Äldre 21 Oct 08:56
    #0

    Bara några dagar kvar på denna tråden så jag fixade en ny så vi inte tappar bort varandra...

    www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1917201.html

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3