• Carma07

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 3

    Hej på er

    Vi ska också gifta oss till sommaren. Den 18 aug närmare bestämt som är vår års/förlovningsdag. Så det känns väldigt passande att även lägga till bröllopsdag på samma datum. Bara en dag att komma ihåg sedan Bläddrade igenom tråden lite snabbt och såg att det fanns lite pyssliga personer. Vill även tipsa om scrappiz.se om ni letar efter inspiration. Där finns en hel del.Dessutom är det en till mässa nästa helg ute i Partille.

    Vi har kommit så långt att vi har bokat kyrka och preliminärbokat lokal. Men vi ska räkna lite på det först och eventuellt leta alternativ då vi inte kommer att ha så mycket pengar att röra oss med. Man för göra det bästa med det man har och ändå få ihop en bra dag.

  • Carma07

    Kan även boka av fotograf nu när vi har berätttat för vår närmsta släkt. Jag har en kusin som är duktig på att fota och han har lovat att hjälpa oss med det. Skönt med ännu en grej att boka av på listan. Det är ju jättelänge kvar men det känns som om man egentligen skulle vilja ha det mesta klart redan nu och bara finslipa under året.

  • Carma07

    Stefans fästmö:

    Hm, provfota kanske man skulle göra. När man ändå har möjlighet till det. Kan nog få min fotograferande kusin med på det. Det blir nog värre att få med m2b. Han tycker inte om att ta kort och tycker nog dessutom att det är onödigt.

  • Carma07

    Stefans fästmö:

    Det stämmer nog bra. Fick veta av honom att han är inne på fotografsidor och kollar en hel del eftersom han är intresserad av bilder och kollat in en del bröllopsbilder och har en del ideér. Men jag har också en hel del ideér om hur jag vill ha det så det kan ju vara bra att se om man kan förmedla det också. Min tanke är framöver att göra en lista till honom (och de andra hobbyfotograferna i vår släkt) med vilka bilder jag vill ha så han (de) kan bocka av och kolla så att man inte glömmer hälften.

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3