• helmina

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 3

    Såg att andra tråden också var nerstängd nu. Hoppas att ni hittar hit efter semestrarna :)

  • Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3
  • lillamyspysen

    Jäddisen och lykke07.Tack för tipsen skall kolla guldsmederna i nästa vecka. Känns alltid bra att få reda på kostnader i tid. Så slipper man överaskningar..
    Ni som har barn, skall ni hyra kläder även till dem? Verkar ganska onödigt att köpa lackskor tex. tror inte att min son kommer gå ut i det så ofta

  • helmina

    lillamyspysen
    Vi kommer antagligen att sy klänningar till våra döttrar eller köpa några finare klänningar på typ La reudote eller likn. Ang skor så blir det väl antagligen lite finare sandaler som går att använda resten av sommaren oxå...

  • InaHjärtarAdam

    jag ska ta min sambos efternamn. det är ryskt och betyder ungefär "litet fult lerkrus". passar min humor precis, hehe!

  • princess_edition

    har försökt ringa kyrkan nu både igår och idag (diskuterade med blivande och kom fram till att det va lika bra jag gjorde det så att det blev gjort), men igår ringde jag för sent, de hade bara telefontid 9-12 och idag va det bara upptaget hela tiden. lite irriterande måste jag säga.

    vet ni föresten när de brukar ha rea på brudklänningar och kostymer m.m.? rean i vanliga affärerna e ju på sin slutspurt nu. kom på att det ju kan va värt å åtminstone se om man kan hitta nåt där, även om det än så länge känns lite väl långt till bröllopsdan.

  • Stefans fästmö

    Jag har hört att det brukar vara rea på brudklänningar till hösten, men vissa affärer har även rea i början av sommaren, fast det kan ju vara lite sent, beroende på när man gifter sig... Men jag tänkte kolla i höst på rean, hittar jag nåt bra då tar jag det, annars kollar jag i vår, när de nya kommit...

  • Ab fab

    "Litet fult lerkrus" . Vilket underbart namn. Min blivandes namn betyder på svenska fågelkors.. Hmmm... tur att det inte är på svenska- det låter ju för jäkligt ...

  • Pyssetroll

    God morgon flickor!
    Hoppas att helgen varit bra? Själv har man jobbat större delen av helgen.

    I lördagskväll träffade jag en av mina bästa vänner och hennes sambo, avslöjade för dem att vi ska gifta oss. Hon blev såå glad, men roligast av allt var att hennes sambo blev helt tårögd och fick be om en servett. Tyckte att det var så sött att jag var tvungen att berätta det.

  • Stefans fästmö

    Pyssetroll

    Vad kul!! Alltid så roligt när folk är engagerade o bryr sig. :)

  • Stefans fästmö

    Tjejer, tips för er som ska göra egna inbjudningskort! 2-3 sep är det Stämpel- och scrapbookingmässa på Svenska mässan med massa utställare!! 80 kr för en dag, 100 kr för båda tror jag.

  • Kärleksfeber

    Den där mässan låter ju riktigt rolig!! Den får man ju besöka såklart. Vet inte riktigt hur jag ska göra med inbjudningskorten. Funderar på om jag ska göra dom själv men vad jag förstår så kan det bli minst lika dyrt som att beställa dom och få dom gjorda?!

    Har haft en underbar helg i Skagen med några vänner. Så nu är man tillbaks i stan och bröllopsplaneringen/hysterin.

    Ska ringa till mitt i morgon (är mammaledig) och fråga om jag inte kan få börja jobba lite på helgerna.. måste ju börja spara nu. HJÄLP det är dyrt att gifta sig! Vad tror ni att erat bröllop kommer att gå på om ni inte räknar med bröllopsresan??

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3