• helmina

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 3

    Såg att andra tråden också var nerstängd nu. Hoppas att ni hittar hit efter semestrarna :)

  • Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3
  • Kärleksfeber

    Jag återkommer ikväll tjejer.. måste äta, ge lillkorven mat och sedan springa ut på stan.. och kolla ringar kanske :) Kram!

  • Pyssetroll

    Dito!
    Ja fast jag har ingen lillkorv då. Ska dock hem från jobbet nu och sedan skicka ut "min man" på sjön i 2 månader! Snyft!!!

  • Jädissen

    Hej hopp

    Värst vad det skrivs här

    Jag är 28 och min fästman 29 och vi har varit ett par i 7 år

    Klänningen som ajg har fastnat för har jag varit och provat idag igen och nu vet jag att det blir den Den känns heeeelt rätt!
    Ringen hade jag klart för mig hur den skulle se ut men nu har jag nog ändrat mig..(hinner säkert göra det typ 100 ggr innan det är dax) så vi får se hur det blir tillslut.

    Som ni vet så var jag lite vimsig när det gällde var vi skulle gifta oss men efter mycket eftertanke så har vi bestämt att vi gör det där vi sa från början dvs vi åker inte iväg...Känns bra att veta hur vi ska göra Och så behöver jag ju inte planera om

    Fröken Malm
    Kom det ngt mail?

  • Jädissen

    Ang efternamn så är jag helt vilse
    Iom att vi båda har utländska föräldrar och inte från samma land så känns det svårt för mig att ta hans då jag knappt kan uttala det Och han känner att han inte kan indentifiera sig med mitt spanska efternamn....ett tag funderade vi på att ta och blanda våra (Ramvik hade det blivit då)Men han är inte så pigg på det.........Jag kom med förslaget att försvenska hans efternamn och stava det som man säger på svenska men vet inte riktigt om han köpte det. Jag vill att vi alla heter ett efternamn men som det ser ut nu så tar jag nog o lägger till hans....
    Förvirrad

  • Kärleksfeber

    God morgon tjejer!

    Hoppas ni kunnat sova inatt för alla bröllopsplaner. Det har jag, somnade redan 21 igår.. så skönt att vara utvilad nu när man ska åka till Skagen idg med "tjejerna"!!

    Med det ville jag säga att, på återseende efter helgen!

  • Fröken Malm

    Jag är 27, min kille är 28. Vi har precis firat 3 år tillsammans, fast det känns som mycket längre!

    Vi flyttade ihop redan efter 1,5 månad. Var en del skeptiska kommentarer som: "Redan? Ni har ju inte känt varandra så länge". Men vi valde att inte lyssna på det örat.

    Kommer gifta oss i Tuve Kyrka, har inga anknytningar dit utan vi tyckte det var praktiskt eftersom festen ska hållas på Stora Holms Säteri som inte ligger så långt därifrån.

    Jädissen,
    Tack för bilderna! Glömde säga det....Vi vet inte om vi ska duka i E-bord eller om vi ska duka i flera små fyrkantiga bord, beroende på hur många som kommer.

  • Stefans fästmö

    oj oj här hänger man ju knappt med längre! :D Vad ni skriver, kul! :D

    Jag har inte börjat kolla på klänning, ring mm, men har tänkt börja i höst. Har idéer om hur de ska se ut, men kan nog ändra mig oxå... Rätt velig om man säger så! :D

    Ang efternamn så har både jag o m2b namn som vi är ensamma om i Sverige, hans är släktnamn från Norge o mitt är påhittat av Pappa, med anknytning till hans uppväxtort... Så ingen ville byta, men vi har nu beslutat oss för att ta hans som mellannamn o mitt som efternamn. Detta eftersom jag inte vill ta hans namn som efternamn då det låter väldigt tyskt, trots att de inte har anfäder från Tyskland... Med mitt förnamn skulle det verkligen låta som att jag var tysk trots att varken jag eller han är det, o det tycker jag skulle kännas konstigt! Lite som för er Jädissen... Så min m2b har gått med på att ta mitt efternamn, mot att jag även tar hans som mellannamn... Så försvinner inget iaf! Sen ska vi bara klura ut hur vi ska lyckas ge barnen båda namnen oxå, lura Skatteverket... ;)

  • Pyssetroll

    Men kan man inte döpa barnen till ett efternamn som mellannamn?
    Så det blir typ "Carl Nilsson Andersson"
    Jag har flera kompisar som i mellannamn heter typ Andersdotter, Kjellsdotter etc efter sina pappor.

  • helmina

    Hej alla nya. Välkomna :D
    Jag är 28 år min m2b 32 våra döttrar 3 och 1. vi bor i ett hus på landet mellan kungälv o marstrand. Gifter oss i hålta 23 juni och kommer förmodligen ha festen i ytterby folkets hus.

    Håller på att testsy klänningen, mest för att min syster hjälper mig och hon snart flyttar tillbaka till frankrike där hon pluggar. Sen kommer hon hem över jul och då måste vi sy järnet hela lovet... :D för hon ska även vara min tärna men kommer antagligen inte hinna hem förrän dagen innan bröllopet... så då är det bra om klänningsbiten är avklarad i god tid ;)

    Ang efternanmn så har vi inte ens pratat om saken. Båda heter son-namn väldigt vanliga sådana så jag tar hans namn utan protester - och barnen heter det också redan :)

  • Stefans fästmö

    Pyssetroll

    Jo vi har faktiskt oxå tänkt på det, visst borde det gå? Hans efternamn är ju dessutom inget etablerat efternamn, inte i Sverige... Så det får nog bli så! :)

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3