• S-T

    Polyamorösa brudar?

    Gemma:

    Jag tycker om att outa mig på olika platser. :D Skapar debatter och jag får nya och intressanta synvinklar på allt möjligt.

    Kanske är jag lite av en fame-seeker? Vem vet... ;)

    ***

    Förresten? Kan någon lära mig mer om alla dessa smileysar ni använder här? Jag får bara till :) ;) och :D

  • S-T

    Jag tycker att vi är helt öppna i vår relation, men det kan ju debateras eftersom våra föräldrar inte vet. Hennes bor i Skotland och min mor i Norrbotten, så de är ju inte i närheten precis (skåning).

    Däremot kan man få udda blickar om man sitter på ett fik och kysser en tjej och sedan en kille och sedan går på toaletten. Bussen får man också blickar på när man försöker sitta alla tre och kramas. *skratt* Hittills är blickar allt vi fått, men jag vet från tidigare förhållanden att kommentarer kan vara bitska när de väl kommer.

  • S-T

    Det är så trist, tycker jag, att omgivningen inte kan förstå att relationer är något man skapar själv.

    T. ex. i USA finns ett par som dök upp på Dr Phil för ett tag sedan. De säger "You're ugly" istället för "I love you", och deras son hade börjat ta efter. Dr Phil sa då att de får göra hur än de vill i sin relation så länge de inte skadar någon annan, men att de bör se upp när de är runt sonen, eftersom han ska "socialiseras" in i samhället.

    Jag har lite samma tanke. Hur vet någon annan hur *min* relation är uppbyggd? Vilka avtal och regler vi har? Varför måste jag vara precis som alla andra, bara för att de inte tänkt tanken att det här finns?

    Kanske någon kan förklara? Jag är väldigt nyfiken!

  • S-T

    Bra sagt, Penny J! Jag förstod precis vad du menade. :D Av olika skäl har jag också bestämt att jag inte vill ha barn. Min mor (och många andra) envisas dock med att jag kommer att ändra mig, eller att påpeka att jag borde vara ungefär 30 när jag skaffar barn, för "det är bäst så". (Min mamma var 30 när hon fick mig)

    Buslinna:

    Vassego. Det kan vara lite kämpigt ibland, men faller man är där två som tar emot! :D

    Och det där med en kopp te låter inte helt fel... Någon i Kristianstad, kanske?

  • S-T

    Zozo:

    Ja, lite väl långt... tycker dessutom att min skolfranska är alltför knagglig *skratt*

    TheBride:

    Ah. Du glömmer dig nog lite. ;) Einsteins relativitetsterori gör ju att allting är relativt, inkluderat matte och fysik. Vi är endast begränsade av vad vi tror på. :)

  • S-T

    Min fästman är 26 och flickvännen 22, jag är alltså yngst med mina 18. :)

    Zozo: Nej, det är kanske lite OT... men relativitetsteorin är skoj. *nerd* :)

  • S-T

    *skrattar* Den var bra Cloberella! :D :D :D :D Ibland behöver man prata lite strunt mellan varven.

    Zozo:

    Oja, det händer jättemycket där i kring. Jag kommer vara 19 eller 20 när vi gifter oss och det är månne tidigt... har också funderat på om jag inte är för ung? Men å andra sidan är jag tvärsäker på att det här är mannen jag vill vara med. Tycker dessutom att vi har diskuterat igenom det mesta "viktiga" och ställt de där frågorna som man är försiktig med att ställa men som måste ställas.

  • S-T

    Einstien hade faktiskt ett öppet förhållande med sin andra fru. Han försökte också få en av sina älskarinnor att bli en del av äktenskapet, men misslyckades. (Enligt Wikipedia)

    Som jag sa tidigare: kommunikation, kommunikation, kommunikation. Där både står och faller förhållanden.

Svar på tråden Polyamorösa brudar?