• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Snart_FruL
    Ja håller faktiskt med dig du borde boka dem ställena NU! Man får tydligen stå i kö för båda i ca 1,5år! Hysteriskt....lite ett skäl till varför vi inte väljer dem heller. Älskar kapellets design etc men tyvär är det ett kapell o vi bjuder inte gud på vår vigsel så får ta något annat gothiskt till hands FÖRHOPPNINGSVIS! om vi får hyra nån lokal som ser ut så men dem flesta verkar inet så glada över de el så är det en restaurang som kräver minst 40 el tom 60 gäster för hyrning av lokalen! elaka service människor. :P hahaha...skrattar än så länge då ja inte bokat något än men men....hoppas de inte blir problem sen senare när vi väl ska boka for real!

  • June20

    Mysan98 - 12/1-08
    Snart_FruL - 8/3-08
    Jag&Du - 10/5-08
    MrsNyberg2B - 17/5-08
    Brud 2008 - 20/6-08
    Coornet - 8/8-08
    Mithril - 9/8-08
    MsNordqvist - Mitt i vintern eller midsommarafton
    June20 - 8e/9e Aug 2008

    Har hittat en ev festlokal men de hyr bara ut för lör/sön och då funkar inte 8e aug :( :( så kanske blir 9de istl..hmmm ja som tycker de datumet e så kul/käckt! Men hellre få nu ev en "ordentlig" lokal med fint både på utsidan som insidan.

    Var lite viktigt med utseendet eftersom vi inte ska ha så mycket dekorationer på borden o sånt bara fina kandelabrar med ljusmanschetter som har prismor. Lite tema där med kristaller el vad jag ska kalla det...
    *diamant på fingret
    *prismor i kandelabrarna
    *prismor i örhängena
    *prismor som hänger i brudbuketten
    *små kristaller i tiaran.
    Även lite tema på alla "kristallerna" då alla utom dem i tiaran har dropform.

  • June20

    Har inga lokaler el andra ställen som kyrkor(någon som nämnde här ovan) fått kalender för 2008 så dem bokar inte än?????
    Måste vi alla vänta tills 2007? irreterande ja vill boka NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D ;);)

  • June20

    Snart_FruL

    håller helt med ang ringarna!! ja har nog flugit runt på dem mesta och inkl på dem som säljer 2a hand och antikhallarna.
    Har nu hittat förlovningsringarna då men vet nog vilken jag ska gå till för min vigselring med....det kluriga e nu att m2b också ska ha 2 ringar helt plötsligt fast han inte alls ville det förrut...han e nästan lika kinkig som jag på smak så lär ta tid för den med o nu ska den ju matcha med.

  • June20

    Min förlovningsrin kostade 3998kr plus lite försäkring också på 2 år(man kan sen uppgradera den vartefter rätt billigt). Hitta den otroligt nog på Guldfynd trotts att jag inte är speciellt förtjust i den "vanliga" smaken. Den är i gult guld med 6 små briljanter och 4 st prinsesser.
    Min ovanliga smak kommer fram när jag ska införskaffa min vigselring sen senare. En enkel ring med en dropformad diamant och den kommer ev gå på 13000 om ja får "rätt" pris på "rätt" butik. Alla andra säger hela tiden 40-50 000 för den! Men sen så har dem tydligen värsta transport kostnader samt design priser. denna butiken köper direkt från någon grossist.
    M2bs ring kostade mellan 2900-3500 beroende på vem man gick till. Sen hittade jag den på en butik som hade 20% rea så ja fick en rejäl rabatt förutom att dem redan innan den hade rätt lågt pris för den! Så jag hamnade på 2400 i slutändan.
    "Kantig" form i rött guld med ett vit band runt om på mitten. Han har också lite udda smak.

    Bild på dem finns här: eltabu.org/sam/rings.jpg

  • June20

    MsNordqvist

    Den har VS stenar och den är på 0.17c totalt. briljanterna är rätt små men prinssesserna är väl "lagom" små/medium.
    Nästa ring kommer antagligen ha minst 0.50c(ev mera) eftersom den ska vara en droppe så formen syns ordentligt. Den kommer antagligen också ha VS då.

  • June20

    Hmmm började snacka med min mamma igår och berättade om den festlokal som jag funderat på nu sist. Jag kanske pratade om lite olika småsaker ang bröllopet hit o dit i en liten stund samt kastade in lite grejer ang ett annat bröllop vi ska gå på imorron (mamma ska också gå på det). Efter bara sisådär 20min sa hon -SUCK kan vi inte prata om något nytt nu?
    Samt att hon kanske bara frågade 2 saker som: varför har vi inte bröllopet nere i Serbien-svar blev då måste vi ha 300-400 gäster eftersom i Serbien har man så stora bröllop(95% av hans släkt bor där)samt mormor flyger inte och jag vill inte låta mina andra gäster som bor i Sverige betala flyg,boende etc etc dit ner!!(vi har bestämt 22gäster för dem som bor här o vi träffar här) DeT förstod hon sen då....men föreslog att vi skulle åka iväg bara vi 2 och gifta oss på en strand. Jag kan förstå att visa tycker det är jätte mysigt o så men jag vill ha en ordentligt bröllop med folk samt en fet klänning och hela karrutan så den ideén va det mest oromantiska hon nånsin kunnat säga.
    Det kommer från att hon själv skulle inte gifta sig på något annat sätt än rådhuset och sen kanske gå på restaurang på tu man hand med sin ev man och inte ha någon gäst alls eftersom hon inte ens skulle berätta det för någon förns efteråt. Det tycker hon borde funkar för alla andra med typ.

    Ush hon sa några andra saker med o jag såg hennes ansikte också ja e så oerhört BESVIKEN!!!!!!! Det e som om jag inte har en mamma ens hon tycker allt ja sa va bara jobbigt o besvärligt men hallå DU ska inte behöva betala ett skit el ens komma om det e så himmla jobbigt! Elaka människa!
    Är det någon som har en mamma som vill adoptera mig? Kanske kan hoppas på min m2bs föräldrar istl? de ska få veta snart om nån vecka när dem kommer hemfrån semester.
    Jag vet att hon inte e en bullmamma el ens vart en kärleksfull mamma av någon anledning som hon inte vill erkänna utan bara kört på kompis stadiet sen jag föddes men lite mera kan man väl komma med än SUCK när ens dotter gifter sig hon ska ju ändå inte tvingas betala något.
    Jag nästan bröjade gråta och var nästan på väg att gå där ifrån när hon började oja sig. Nee jag får väl hålla truten då så hon slipper.
    Jag veta att det är inte pga det är långt tills 2008 eftersom hon själv är sådan som planerar långt fram och även om stora saker då eftersom hon själv började planera inför en ev flytt till Spanien redan 2,5år sen(som nu backfired nyligen så hon stannar hemma i Sverige istl).

    Ursäkta men behövde få ut lite i bokstäver ialf fast jag redan beklagat mig över detta till m2b igår. :(

  • June20

    ush va långt det blev!!!

    hoppas hoppas hoppas på en gladare reaktion av m2bs föräldrar.

  • June20

    MsNordqvist

    Det sa hon inte när jag frågade om dem men dem ser inte spec vita ut om jag berskriver dem så. Såg nämligen en ring nu i Lör som var säkert på 1c med 4 el 5 stenar(alians ring) och dem var VERKLIGEN vita....som smuttsvita. Mina ser väldigt rena ut, inte helt rent som Flawles men oerhört klart. Hmmm hoppas du fattar nåt. Tror ialf att dem är TW.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!