• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Är det någon som ska ha/har egen bröllops sida?
    Alltså inte på svartbrud/MSN el såna sidor man bara samlar bilder på.

  • June20

    E jag blind eller men jag har inte sett o såg inte nu heller när jag kollade att man kunde ha weddingannounser på svenska?!
    hur fixa ni det samt tog bort tonvis med onödiga knappar som restaurnagen man kunde rekomender till dem som kommer till din stad?!

  • June20

    Mysan98
    jag hade hittat den förrut o börjat på den lite granna men tyckte den var så förbaskat jobbig! samt att den hade just så många knappar o sen kan en del av våra gäste rinte läsa den eftersom den var på Engelska. Visste inte ens då att det gick o ändra till Svenska men jag har fortf inte luskat ut vart man gör det.

    Kommer ev ha en annan sida istl som jag får gjord från scratch gratis. Håller på o pratar med en person från BT om det. Så får e om det blir något av det och hur den ser ut i slutändan för dem skulle ändra en hel del sa dem....nåt om färgerna o grejer....vem vet...får se sen.

  • June20

    Är det någon annan här som funderar på att ha något som inte kanske är typiskt bröllops aktigt på dagen D? tex nån ovanlig tårta, skor, m2b har ovanliga kläder, ovanlig ring alltså inte där det är tradtionell slät el allians, speciell musik som kanske inte passar alla, annorlunda uppträdande tex magdans? :D

    Bara nyfiken....kul med oanligheter och kanske kan vara något som någon annan vill ha men inte vågar...:D

  • June20

    jo ska ha en amrikansk tråta också :D mmmmm intressant det ska bli o smaka på den!

  • June20

    Jenny_Åland

    alltså hade jag kunnat ha flera bröllopsdagar så hade faktiskt 50tal vart en av dem....el imellan 40-50 ialf. Diggar den stilen mycket :) lite avis på dig!

  • June20

    Jag&Du

    en fråga bara...bor du i GBg eftersom du tittade på just Jarl Sandin? :)

    Jo jag tänkte på det med angånde ringarna och jag ville def ha diamanter på båra förlovning och vigselringen.
    Förlovningen blev denna:
    eltabu.org/sam/rings.jpg
    lite suddig bild men det är 4st prinsess diamanter i mitten och sedan 6st små briljanter på skenorna(3 var sida).

    Tänkte sedan också samma sak ang vigselringen o "den större diamanten" att den gör sig bättre i vit guld. Men sen när jag fick reda på att man måste fylla på med rodium el vad det heter hela tiden för man sliter bort "det blanka" så kändes det som en onödig utgift att hålla på med konstant. Sen har vi inte råd med en ring i platina(som inte behöver behadlas om) heller så funkade inte. Slutar med att jag ska ha min vigselring i gult guld ialf så min förlovningsring också är i gul guld.

  • June20

    Froggys

    Hej igen! minns inte vilken stad du var i riktigt?...:)
    Jo vi kanske har hittat en lokal för detta med goth stil al'a valvtak i en restaurang. Ska bara se hur tidigt vi kan boka den samt hur mycket depo är på den.
    Den kostar 2500 o hyra i 2tim däremot så billigt va det ef inte! Ska ev beställa snittar av dem med för brudskål. Så ytterligare ett par hundringar. PHUUUU....

  • June20

    Julina

    Såg för mig svarta inbjudningskort med ett vit papper på insidan så man kan läsa info och sedan på utsidan är kortet bundet med ett rosa band!

    Vi ska ha Lime/Cream vit/Svart/Guld

  • June20

    Kom på en sak till jag glömde på min lista sist. Vi kommer antagligen bli max 25 eller 19 beroende på om m2b kan bestämma sig för om vi ska bjuda 6 av hans mamms släktingar som bor här i Sverige(resten av hans släkt bor i Jugge o dem är typ 300st!).

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!