• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    MsNordqvist
    synd hoppas vi ser dig snart igen då!

  • June20

    En fråga el 2 kan man säga....

    Ska gå på bröllop i Sep, det är bästa vänninans. Hon har fått för sig att bjuda in min mammas pojkvän som hon bara träffat flyktigt o gör det enbart för att min mor inte ska sitta "ensam" eftersom alla andra kommer typ i par -why i dont know, hon e fixerad på par grejen dem senaste åren.
    Jag tycker inte om denna person o umgås ej med honom av spec skäll och kommer antagligen inte prata spec myk med honom under denna dag.

    Nu till grejern:
    Min mor ska ge present pengar som alla andra då paret önskar sig pengar till bröllopsresa. Men hon har ej frågat sin pojkvän om han ska ge något och tänkte inte "komentera" detta till honom.
    Om man blir bjuden på någons bröllop och inte ens är släkt med dem kan man väl ialf ge med en hundring eller?? Kuvertpriset är på 200kr.

    Jag hade tyckt det var oerhört pinsamt om han inte gav något alls...ja skäms både för att han e inbjuden o ska gå dit med min mamma för han kommer def inte vara bjuden på vårat bröllop senare! Samt skämmas ÄNNU mera om han inte ger en liten slant i present.
    Vi ska ge en 500hundring(plus en liten annan grej) för oss som par men sen så har jag känt henne oxå sen ca 9år tillbaka i gymnasiet.

    Min mamma föredrog även att vi skulle sätta ihop henens pengar o våra i samma kuvert o i samma "Lyckönsknings kort" men det tycker jag inte heller om. Det kan framstå som att vi e "billiga"(eftersom vänninan ej vet vem som gav hur myk i det kuveret) för att han inte ger något alls samt ja vill inte ha hans namn på vårat kort. Jag tycker verkligen inte om han beteende så därav vill ja inte ha mitt namn o hans namn på samma papper ens!
    Om han inte ger något så kommer det synas i "hennes" kuvert så därför vill jag oxå inte dela för då kan dem se hur "snål" han är. Han kommer ju enbart dit för gratis mat och kunna styla med min mor inför folk som inte kan avslöja hans hemlighet.
    Ush förstår inte ens hur min mor kan ens fråga den frågan? el ens tro hon kan ta med honom om han inte ger något. Rik e han inte men en hundring el 2 kan han minnsan ge det e igentligen en ära att man blir bjuden på någons bröllop o då ska man visa uppskattning.

    Ok kanske ja låter girig(för min vänninas skull) men tycker inte det just nu då det handlar om riktigt små summor o inte tusenlappar. Skulle aldrig kräva "feta presenter" av någon men man kan ge något litet ialf.
    Finns ju dem brudparen som absolut inte ha ett rött öre el en minsta tennsticka ens men men det e e ju upp till dem.

    var bara tvungen o skriva en bit....

  • June20

    Ja sjävklart ska vi ge vår egen slant men jag hade aldrig lagt ut för denna människa.Hon hade nog inte lagt ut för honom heller så myk "ger hon honom inte kredit" precis...visst dem e "ihop" antar jag enligt deras uppfattning men jag tycker inte dem är det på riktigt pga av hans "hemlighet"(läs mellan raderna så förstår ni nog vad det är).
    Vet inte om hon skulle skriva med hans namn....kanske....men hon skulle inte lägga ut pengar för honom. Men istället skulle det se ut som min mamma OCH han skulle vara snåla om det bara låg hennes del där i o min vännina vet inte om att han inte lagt till något. Då min vännina är som en släkting efter alla dessa år så skulle det inte vara så kul efteråt om vi nu inte e tvugna o berätta efter bröllopet att han faktiskt inte la något.

  • June20

    ja den e jättefin! undra varför dem säljer den så billig om den e helt ny o inte har skavanker?! bra en sådan nyfiken i en strut som inte tycke rom när folk luras om saker dem säljer...rekomenderar att ni kollar på den innan köp!

  • June20

    InaHjärtarAdam

    Vi vill åka till Sorrento för att m2b har aldrig varit i Italien och jag vill åka dit fr jag tycker om Italien så mycket o sen åka på olika utflyckter tex Pompejji/Vesuvius o Neapel etcetc Dett kommer vi lägga ihop 20papp på men det e inte säkert det kommer behövas så mycket utan kanske bara 15-16.
    Kände att det var inte så speciellt o åka dit alla andra åker-Meritcius(stavas?), Bhamas,Jamaica,Thailand etcetc. dem hade faktiskt massage i Italien med o najsa drinkar o massa sooooooooool! :)

    Ang kyrklig vigsel så är inte gud bjuden på vårat bröllop så inget i kyrkan trotts att jag tycker om lokalen i sig. Ska försöka lösa detta genom o hitta en icke kyrklig lokal med goth-stil istl.
    Jag är starkt imot religon oavsett vilken och han tyckte det spelar roland typ....men han tycker nog borligt e bäst ialf eftersom han inte är troende heller. Annars tycker jag mycket om Dopet....av nån anledning???!!! vet ej varför...antar det är det hela en officel sermonin för barnet att välkomna det samt "beskyddningen från djävulen" som tilltalar får se hur det ska lösa sig senare långt fram i tiden. Helt förvirrad på den delen eftersom jag inte e religös.

  • June20

    Japp nu e det klart!
    Han friade på knä vid Skansen Krona när vi var på promenad o eftersom han smusla o hade sig så visste ja vad han tänkte göra ev just den dagen...lite typiskt! Men men....så när han skulle göra det så blev det hela så nervöst för både honom o mig att ja kunde låta bli o fnissa o till slut skratta o fick bara fram ett OKEJ...självklart! :P ush! Kunde inte vara allvarlig för fem öre alltså! Man brukar inte vara så hyper allvarlig i dagliga livet...utom när man beklagar sig över det ena o andra så det kändes så onaturligt att jag inte kunde annat än skratta :(
    Yaya nu e det gjort ialf....nu kan vi gå ut med allt om bröllop mm officelt.
    Ska bli både intressant och skönt att slippa hålla det hemligt.

  • June20

    Oj!
    nu har vi 2st som blivit singlar istl o en som laggt ner tillfälligt tills han blir mera intr....trist!
    Hoppas ni hittar tillbaka till varan el att ni hittar DEN rätta istl...om nu denna inte var det.
    KRAM

  • June20

    Ringarna finns på Svartbrud nu....lite suddigt men sen va det en mobilkamera också :/ hmm jaja men dem syns ok ialf.

  • June20

    MrsNyberg2B
    ush lät riktigt kladdigt! varför hade dem klet på sig?

    själv har ja bara drömt typ klassikern för nåra veckro sedan som var "första drömmen". Det hela med att inta ha rätt kläder på sig när vigseln börjar utan man ser ut som en fågelskrämma i håret o har pyamas på sig el dylikt.
    Om jag minns rätt så hade ja typ sånt på mig o fick välja mellan det och gå naken fram till m2b. Av någon anledning var vi också i en kyrka vilket inte stämer eftersom vi ska ha borlig vigsel!! Men det mest freakay va nog att min pappa o hans släkt var där!! Ja har inte sett dem sen ja va 4år o dem e inte bjuda dit eftersom vi ej haft någon som helt kontakt sens dess....va lite WHATE HELL ARE U DOING HERE?????(bokstavligen eftersom dem är från Engeland) o dem bara spela på som om inget hade hänt el vi setts regelbundet hela livet.

  • June20

    snitte
    jo det e rätt skönt har inte släppt bomben än om själva bröllopet eftersom jag inte ens fått reaktion från släkten ang förlovningen än!
    Skickade suprice brev till mormor o moster med bild på ringarna(den som är på svartbrud) men dem har inte ens ringt el smsát ett gratis el ens "dålig" komentar heller om det hela. Måste ringa imorn o fråga om posten är seg el varför dem inte sagt noe. Visst visst det är inte bröllopsinbjudan men man brukar ju säga något liksom.
    Kanske dem tyckte det var ett dåligt sätt att berätta det på men jag tyckte det var lite trevligt att dem fick en bild eftersom alla har inet internet och de bor på andra sidan Sverige från mig så ja kan ju inte bara åka o visa dem heller.
    Vi får se va dem säger imon ialf...hmmm

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!