• Pumpki­n
    Äldre 19 Jul 21:48
    97264 visningar
    1112 svar
    1112
    97264

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hoppsan hejsan, nu har visst vår tråd stängts för svar. Tänk så fort tiden går när man har roligt!

    Så kom tillbaka nu alla 2008-brudar, och välkomna alla nya!

    Länk till gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1592119.html

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!
  • Nighti­ngale
    Äldre 25 Jul 20:11
    #0

    Jiiiises, jag tycker att alla är galna som redan handlar till bröllopet! Men here we go, jag köpte SKOR idag! Rea på Wedins, supersnygga vita sandaletter med lite strass på.. 100 spänn!

    Kommer att bli superbra! men som sagt 2 år kvar!!!

  • June20
    Äldre 25 Jul 20:33
    #0

    lillithsmamma
    okej då var dem nog sålda redan för ja e ganska säker på attja såg en ialf här på BT :/ sorry...men den kanske komemr upp igen då om den andra inte har förstört el fläckat ner den för mycket. Kan ju vara nån annan som okså köpt o sen på "senare dar" bestämmer sig för o sälja istl för spara....får hålla tummarna!

    Nightingale
    Ja vet men e det inte kul? ;) då känns allt så mycket verkligt o nära :)

  • June20
    Äldre 25 Jul 20:36
    #0

    Håller åp med en liten kup el vad man kan kalla det för....jag har ett par saker som ja försöker få sålt -skulle sälja för ja inte anvd o ha pengar till bröllopet ialf sen så. Nu ska pengarna gå till m2bs förlovningsring!!! Han vet inte om att det är därför ja säljer sakerna nu hihihi...Vi har ju redan beställt min ring o den ska han betala på Torsdag denna vecka sen får han ju försöka fria nån gång när han kommer hem om ca 4v så ja har 4v på mig att få ihop si sådär 2400kr o har redan 1000 :D
    Jag ska nämligen köpa hans ring o ha den med mig hela tiden sen närhan kommer hem ås när han friar så ska ja poppa upp den ur fikan o ge till honom färdiggraverad o allt! TADAAAAAAAAAAAAAAAAA!
    Ska bli kul o se hans min :P

  • June20
    Äldre 25 Jul 20:40
    #0

    här e den ringen jag ska köpa :)
    hedensguld.se/index.php&row6=a&getNext=5&produkt=

  • lillit­hsmamm­a
    Äldre 25 Jul 21:05
    #0

    June20 snygg är den :)

  • lillit­hsmamm­a
    Äldre 25 Jul 21:40
    #0

    june20 det trista är att den enda annons jag fann var att en annan med vill köpa den men henne har jag redan kontakt med www.brollopstorget.se/Annonser/

  • June20
    Äldre 26 Jul 00:44
    #0

    Ja jag tycker den va lite spec hjälpte m2b o hitta lite ringar i hans "smak" för hane väldigt inne på att ha rostfrittstål el titan ringar o när man köper dem i en vanlig butik så brukar dem ha en spec stil liksom med mönster el nån detalj på och just det där lite kantiga. Så han har valt den själv det e bara det att vi skulle nog inte ha råd o köpa den direkt om jainte sålde grejer...skulle ju sälja dem sen senare men hey whate he** gör det nu så kan båda få ha förlovningsring o inte bara jag. tror han kände sig lite utanför el nåt typ.

    Jasså nån annan som letar med :/ typiskt!

  • nyförl­ovade
    Äldre 26 Jul 09:03
    #0

    Brud 2008 :

    hej! Jag kommer ifrån falsterbo, i skåne, och min fästman från stockholm, men vi har bott i stockholm tillsammans i 4 år nu. Innan dess bodde vi i London tillsmmans. Var n och tittade på kronovall
    ? isåfall var det fint? snogeholm är jätte fint, är en klasskamrat från LS som äger slottet, familjen Von Heidiken.
    Vi bokar nog tid så fort vi har varit och tittat på slottet, och kyrkorna däromkring, pratade med dom igår, och vi ville ju gärna övernatta en natt när vi tar mötet med dom, men man var tvungen och boka 2 månader innan, det vra fullt på alla rummen, Så om 2 månader kanske vi bokar =)

  • nyförl­ovade
    Äldre 26 Jul 09:05
    #0

    MsNordqvist : vi körde upp på ett bröllop för 2 1/2 vecka sedan , fast upp till Luleå ... Lååångt! Men mkt vackert!

    bröllop på midsommar låter ju helt underbart!

  • Brud 2008
    Äldre 26 Jul 09:09
    #0

    Vad kul, jag kommer från Trelleborg, så det är ju inte så långt från falsterbo :) Vi har inte varit och tittat på kronovall, men snogeholm har vi tittat på utifrån. Vi tänkte boka in ett möte där så vi kan få se insidan också, men det får bli ett senare projekt :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!