• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hoppsan hejsan, nu har visst vår tråd stängts för svar. Tänk så fort tiden går när man har roligt!

    Så kom tillbaka nu alla 2008-brudar, och välkomna alla nya!

    Länk till gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1592119.html

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!
  • June20

    snitte
    jag tycker det borde räcka o vi kan ju inte direkt ge mera för dem 300 extra av futtiga 800kr ja har där e ifall nåt händer o vi måste ha det till at dem med :(
    Dem har nämlgen givit runt 1000kr till andra pars bröllop som dem vart på det e därför ja misstänkte dem vill ha mera av oss med. Ja hade alldrig förvänta mig av en endaste gäst att dem ska ge 500 ens! men så vet ja också vilken sorts ekonomi alla har förutom att ja tycker 1000kr e rätt safftigt. Det komiska i det hela e då ändå att hennes karl trodde o förvänta sig att alla skulle antagligen ge 1000kr el mera per skalle bara för dem gör så "hemma i hans land" men där fick tom hon säga ifrån att så girig kan du inte vara! Men folks traditioner e ju olika men lite hänsyn får man ha om man kommer till annat land samt folks ekonomi. Kanske skulle kunnat dra ig till 7-800kr pga att i känt varan så länge etcetc om jag hade ett arbete men nu har jag inte det.

    Ne det tycker ja man inte kan kräva när man inte ses sååååå ofta. Vigseln hade jag däremot kunnat bjuda folk på om ni ska ha det i en kyrka då så det finns plats o så.

    Ne nu ska ja gå o "slösa" en 20a el nåt på choklad :P ajabaja mig.

  • June20

    Jenny_Åland
    låter jättefestligt! det åste vi få se bilder på sen! :D

  • Jenny_Åland

    Jag håller på att skapa en hemsida, där jag ska lägga in allt om bröllopet. Så bilder ska det komma senare ;)

  • lillithsmamma

    Jenny_Åland välkommen hit när gifter du dig ?

  • Jenny_Åland

    lillithsmamma: Tack :) Vi har inte bestämt datum ännu, men det blir troligtvis i juli. Jag gissar att det är dags att boka kyrka och festplats m.m. snart om vi ska få det som vi vill ha, eftersom många vill gifta sig i juli.

  • Brud 2008

    Vad kul med 50-talstema, lite annorlunda... Hur hade ni tänkt göra det?

  • MrsNyberg2B

    June20 - Vad märkligt att vara så fokuserad vid värdet på en bröllopspresent... (alltså, inte du nu, utan din vän - eller hennes blivande). Jag trodde man var glad bara man fick en present alls... Då får man ju nästan skriva på inbjudan "om ni inte köper en present för minst 500 kronor kan ni skita i att komma". Det är väl inte kostnaden det handlar om i det fallet.. Nåja, vi är alla olika..
    För övrigt har du rätt i att jag nog ändrat mig flest gånger.. Kommer säkert att ändra mig sjuttioelva gånger till, det är min natur lixom, och i slutändan kommer det väl bli det jag tänkte från början.. :D

    Häftigt med 50-tals tema! Jag såg bilder från ett bröllop med just det temat (eller om det var på tv, eller nåt annat) det var jättehäftigt. Tänk er när man börjar med 70-tals tema (tänker på mina föräldrars bröllopsbilder med pappa i tajt, blå kostym, kråsskjorta och jordens största fluga i sammet samt typis 70-frilla och glasögon som täcker halva ansiktet)

  • June20

    MrsNyberg2B
    men det e ju ett par som nästan hade så...el ialf killen!! hahaha fast glasögonen hade han skippat hehe...dem finns på Svertbrudsgalleri o han har blå samets kavaj med matchande byxror ;)

  • June20

    klädgalleriet finns dem, svartbrud hade tydligen tagit bort dem ur brudparsgalleriet.

  • MrsNyberg2B

    Ja... Misstänkte nog att det redan börjat
    men jag har svårt att se det snygga idet... måste jag erkänna... *försöker föreställa mig M2B*

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!