• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hoppsan hejsan, nu har visst vår tråd stängts för svar. Tänk så fort tiden går när man har roligt!

    Så kom tillbaka nu alla 2008-brudar, och välkomna alla nya!

    Länk till gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1592119.html

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!
  • June20

    Ja dem har lagt undan den åt m2b så när han får lönen på Tisdag så kan han springa o hämta den men eftersom ja åker hem till GBG från Halmstad på Måndagen så vet ja fa*** när han ska fria för han ska vara kvar här nere i 4v till som det ser ut nu. Kanske 1års dagen? 3e Sep.

    Vi har nog inte råd att han tar tåget el kör bil(ännu dyrare med bensin)upp nån av helgerna imellan för våra pengar ska nu gå till min väns bröllopspresent! 500kr..som igentligen är våra bröllopspengar....som vi precis fått ihop(läs jag) o ska gå till vårat bröllop. Pga att vi köper min ring nu så går resten till mat o räkningar bara ingen lyx alls. Hade vi fått vet att dem skulle gifta sig mera än 4mån innan så hade vi kunnat spara mera till oss o åt dem. Men dem fick ju "panik" antagligen som ja berättat förrut för att vi berätta om att vi ska förlova o gifta oss.
    Förra månaden skulle vi igentligen köpt min ring men hade inte råd med något alls, knappt McD ens om vi kände för det!

    Hoppas dem inte blir sura för att vi ger dem "bara" 500kr. Tänker inte ge dem mera än så för då skulle dem tar hela min sammling :(
    Jag har ju sammlat o köpt tex skor redan men sen har ja börjat sammla pengar på hög o sluta köpa småplock. Hade precis kommit till 800 ynka kronor o 500 åker rakt ut. Det var en riktig tur ja hitta en "fest" klänning på myrorna för 60kr förra månaden. Så himmla svårt o hitta nåt i min storlek i tid också förutom pengar bristen.

    500kr e väl inte för lite om jag vet att dem vägrar lägga mera än 200kr per kuvert på deras fest??

  • Jenny_Åland

    Åh den här tråden hade jag missat. Jag ska också gifta mig 2008. Vi har dock ännu inte bestämt datum. Troligtvis blir det i juli.

  • June20

    Kan ju tillägga att min ring o vår förlovning var påtänkt sen Feb(vilket hon VET OM) så hon kan ju inte klaga på att "vi har minnsan råd" o köpa den nu o inte ge dem så mycket i present till deras panikbröllop.
    Ibland undrar jag varför vänner kan bli så snikna mot varan o freaka loss sådär o bry sig om stolek på guldringar, lädersoffor el när nån gör något först?...känns som vi nästan e snikna arbetskollegor istl för vänner sedan länge tillbaka.

  • June20

    Jenny_Åland

    Ska vi gissa på att du bor på Åland el ska du gifta dig där? :D
    VÄLKOMMEN!

  • Pumpkin

    June20
    500 räcker gott och väl!

    Jenny_Åland
    Välkommen till vår tråd! Hur står det till med planeringen?

  • Jenny_Åland

    June 20: Jepp. Jag och m2b är ålänningar och bor på Åland :D.

  • Snitte- 5/7-2008

    Hej tjejer!
    Jenny_Åland: välkommen till oss och vår tråd! :D

    June20 500:- räcker absolut! Alla har inte gått om pengar och man måste väl få välja själv vad man lägger pengarna på eller hur? :) Om de nu hade så bråttom så får de ju skylla sig själv ;)
    Synd föresten att du känner så mot din väninnna... kan inte vara roligt om allt i livet ska bli en tävling :(

    Hahaha jag har föresten fått en massa påtryckningar på sistone av "gamla" kompisar... som är rädda att de är bortglö,de till bröllopet bara för at vi inte umgås lika ofta längre.... detta är ju jätte svårt då vi inte hade tänkt att ha en sååå stor middag... själklart kan alla komma till kyrkan och få kaffe och tårta efteråt (om vi nu gör så...?) men alla kan väl inte förvänta sig att bli bjudna på middag?

  • Jenny_Åland

    Vi har enats om var vi ska vigas och vilket tema vi skall ha för bröllopet. Vi har börjat fundera på gästlistan. Det är väl ungefär så långt vi kommit. Letar inspiration till vårt bröllop med 50-talstema. funderar kring alla detaljer som festplats, dukning, menyn, trycksaker, kläder, musik m.m.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!