• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Brud 2008
    nja limstift e inte riktigt tillräkligt.
    Kanske får kolla på nåt sorts spraylim i sånna fall.

  • June20

    lillithsmamma
    hmm måste gå imot strömen lite då o säga att alla verkar vilja ha altier med "omloten" på så jag skulle i sånna fall rekomendera denna pga den e mera speciell samt man kan inte slå det priset!! ;)
    Men jag e en sådan som inte tycker om att ha samma saker som alla andra heller hihi...diggar dem där "lågorna" som går upp vid bystkanten får den o se väldigt sensuell men ändå klassig för den har ju ingen stor uringning. Stil men eldig.

  • June20

    paige
    var du medlem på svartbrud? där kan du ju lägga in flera bilder o så kan du beskriva vilka delar av den el den klänningen du gillar så kan vi kanske gissa vad det i slutändan komemr se ut som ;) *nyfiken i en strut* älskar vintage!

    MsNordqvist
    japp det var rätt

  • June20

    Hmm märkte att jag behövde radera o rensa på min svartbrud sida hehe...va lite mycke text där, höll på o bli en hel bok ju med olika uppdates!
    Rensat och senaste uppdateringen om förlovningsringarna e med ialf :)
    Och en ny bild också.

  • June20

    Har beställt hans ring nu så den ska komma nån gång i veckan. Iiiiiiiiii ska bli så kul sen när han kommer hem igen, saknade honom mycket igår :( :P

  • June20

    lillithsmamma
    lycka till och ha det så kul! roligare att packa upp än att packa ner tycker jag när man flyttar förutom allt kånkande då ussssssssssssssssh! det e värst o spec nu när jag har en whiplash blääää....
    vi hoppas också på o flytta fast till en ny hyres lägenhet för detta e studentlägenhet samt det börjar bli för farligt här :(
    men en flytt ska nog gå relativt bra om hans pappa hjälper till med soffa o säng så.

  • June20

    Coornet
    Välkommen och i vilken stad bor ni?

    BT BRUD
    välkomen!

  • June20

    Ush e så pirrig!!!!!!!
    hämtade hans ring idag :D va jätte rädd att bli rånad först på alla pengar jag hade i väskan när jag gick omkring på stan o sen bli rånad på ringen när jag hade den *virrig panna*
    Att sen träffa min mamma lite senare och hoppas hon inte märker ens humör el råka se en påse man hade i väskan-Vad e de för nåt du köpt?? hon märkte inget!! som tur var ;);)
    Så svårt at hålla sig o inte säga ett pip om vad som låg där i för jag kan inte säga till nån om dem försäger sig till m2b. Har bara sagt till dem jag gåt på kurs med om detta för dem träffar ju inte m2b el nån jag känner. Dem tyckte det lät som en rolig överraskning till honom.

    Har nu sytt in den i "fake" läder tyg så det ser bara ut som en hipp ring i läder. Så när han kommer hem sen från Halmstad så kan jag sätta på mig den och när han sen dra iväg mig på vad det nu e han planerar o sen fria så har jag med mig den o kan bara riva bort tyget. Tänkte att han ev skulle se om jag lägger ner den fyrkantiga röda ringasken i väskan innan vi går ut ur lägenheten och jag blir avslöjad, så att sy in den i tyg och ha på mig den verkade bättre "gömma".

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!