• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    InaHjärtarAdam

    Var det församlingshemmet till kyrkan ni hade tänkt eller?

  • Pumpkin

    InaHjärtarAdam

    Då förstår jag att ni inte fick ha fest med alkohol där. Jag vet inget församlingshem där man får ha alkohol, mer än MÖJLIGTVIS ett glas till middagen eller så.
    Hade jag vetat att det var den lokalen ni siktade på så hade jag kunnat varna dig

  • Pumpkin

    Alltså, jag vet ju att jag har sagt att jag ska hålla mig borta från att planera och tänka på bröllop, men det är faktiskt inte så himmelens lätt! Nu t ex har jag börjat fundera på om inte ett vinterbröllop skulle passa oss så underbart bra, och hur mysigt skulle det inte vara? Tänker mig kanske att man hyr en fjällanläggning och dekorerar med massa ljus och marschaller osv. Mmm... Underbart!

  • Pumpkin

    Snart_FruL

    Det här började som en sommartråd, men har övergått i en allmän 2008-tråd, så du är mer än varmt välkommen

  • Pumpkin

    MrsNyberg2B

    Som tur är bor vi inte i söder Fast jag hade ändå inte tänkt att bröllopet skulle vara här hemma om det blir ett vinterbröllop, utan isf blir det i fjällen nånstans i mina hemtrakter - Ramundberget, Vemdalen, Funäsdalen... Nånstans där

  • Pumpkin

    MrsNyberg2B

    Ö-vik är ju helt underbart! Vi stannar alltid där när vi far upp eller ner längs kusten och jag skulle lätt kunna tänka mig att bo i dom trakterna. Och det är garanterat STOR snöchans

  • Pumpkin

    MrsNyberg2B
    Jag har oxå fyndat på Panduros rea

    Mysan98
    Jag vill oxå ha inspiration om du hittar nått

  • Pumpkin

    Snart_FruL

    Jag ser verkligen inte samma svårigheter som du med vinterbröllop märker jag

    Jag tycker inte att brudklänningar känns varken somriga eller vintriga, utan dom blir vad man gör dom till. Vilken klänning som helst blir ju vintrig om man har en cape till Och visst, där tillkommer ju extra kostnader för kläder, MEN, oftast är mycket annat billigare på vintern - så jag tror inte att det blir dyrare att gifta sig på vintern.

    Oavsett om jag gifter mig på sommaren eller vintern så vill jag att min bukett till större del ska bestå av rosor, och det finns ju året runt

    Vinterbröllopsfoton tycker jag är alldeles underbart vackra! Visst, man har sin cape på sig, men klänningen syns ju ändå. Och har man festen i nån fin lokal så kan man ju ta inomhusbilder oxå

    Transportmedel är nästan mitt starkaste argument för vinterbröllop - häst och släde! Hur mysigt är inte det på en skala?!

  • Pumpkin

    InaHjärtarAdam
    Oooh, I like Jag öppnade länken och sen glömde jag stänga fönstret, så när jag kom tillbaka till datorn så satt min M2B med ett stort flin i ansiktet och sa "Vilka fina underkläder du ska köpa älskling"

    Jag är verkligen helt insnöad (haha...) på det här med vinterbröllop nu - jag vill, jag vill, jag vill! Fast jag tror ändå att jag kommer ha en ganska "somrig" touch på det när det gäller färger och så. Mysan, vad skulle ni ha för färger?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!