• tårtsm­ulan
    Äldre 9 Jul 09:58
    302244 visningar
    1944 svar
    1944
    302244

    vinterbrudar i Skåne som vill fika??

    Jag provade min klänning härom dagen.Utan skor är den lite för lång men när jag provade den med skorna blev det bra.Ett bekymmer är dock att jag köpt ett par känger med lägre klack att ha ute vid fotograferingen och så, och med dessa på blev klänningen alltså väl lång. Så tänk på det ni som kommer ha två par skor att det är bra med ungefär samma höjd på klackarna!

  • tårtsm­ulan
    Äldre 11 Jul 22:47
    #0

    Hej alla!

    Jag kan tyvärr inte komma på Måndag
    Jobbade min sista dag innan semestern idag och åker på semester på Söndag.Insåg just att jag kommer drabbas av svår BT-abstinens under tiden vi är borta
    Hoppas att ni andra får en trevlig kväll!

  • tårtsm­ulan
    Äldre 12 Jul 10:18
    #0

    Det låter ju uppmuntrande Tokmaja

  • tårtsm­ulan
    Äldre 15 Jul 23:13
    #0

    Tack för mailet Tokmaja! 11/11 jag vill gärna ha festprogrammet,det såg riktigt fint ut vill jag minnas

    Tokmaja,du verkar vara en hejare på det härmed vin . Ska försöka komma ihåg det när vi väl bestämt meny!!!

    Nu har vi berättat om våra planer förvåra föräldrar och näst på tur står vår tilltänkta toastmadame och toastmaster. Vi har också slutligen (hoppas jag i alla fall) bestämt designen på inbjudningskort, vigselprogram och festprogram. Bara goda nyheter från oss alltså

    I morgon åker vi på semester, det ska bli sååå skönt Ha det så trevligt på måndag tjejer!

  • tårtsm­ulan
    Äldre 15 Jul 23:24
    #0

    Tack, jag ska verkligen ta tillfället i akt att njuta! Inbjudningarna kommer att följa vårt färgtema och vara ljust skimrande rosa + silver och vitt.Programmen kommer ha vita papper stämplade med en lite skimrande rosa stämpel och ha ljust rosa satinband om. Svårt att beskriva märker jag,men jag kan kanske ta med dem nästa gång jag kan vara med på en träff. Har ni bestämt hur era trycksaker ska se ut Onsdag?

  • tårtsm­ulan
    Äldre 26 Jul 09:28
    #0

    Nu är vi tillbaka! Onsdag hade rätt, vi har varit i Vimmerby och på Öland och det har varit superskönt

    Vi kan träffas:

    Söndagen den 13/8
    Onsdag i oktober
    Jeny
    Tokmaja
    Årebruden 07 (efter kl 1 8
    Brud nyårsafton 06!!
    Tårtsmulan

    Söndagen den 20/8
    Onsdag i oktober
    Tokmaja
    Brud nyårsafton 06!!

  • tårtsm­ulan
    Äldre 26 Jul 10:00
    #0

    Välkommen Chai! Det kanske inte vore så dumt med en lista nu när vi börjar bli lite fler som hänger här.Jag börjar så kan väl ni andra kopiera och klista in er själva.

    Tårtsmulan: Stävie kyrka 2 december -06

  • tårtsm­ulan
    Äldre 26 Jul 11:05
    #0

    Verkligen en lysande idé Tokmaja.Det hade vi också velat göra,men jag har för mig att de inte har öppnat än när vi gifter oss. Angående morgongåvor har vi gemensamt kommit överens om att skippa det. Vi väljer hellre att lägga pengarna på resan efteråt, vad det nu slutgiltigt blir.

    11/11:Trist med anmälan osv.Just nu står det ganska stilla i knoppen,men jag ska försöka grunna lite på det hela så mailar jag dig sedan (om jag nu kommer på något klokt)

  • tårtsm­ulan
    Äldre 26 Jul 14:40
    #0

    Tokmaja: Ishotellet smälter ju ner framåt vårenoch sedan ska det byggas upp igen till vintern. Jag har för mig att de öppnar till Lucia.

  • tårtsm­ulan
    Äldre 26 Jul 22:32
    #0

    Tokmaja:Ha det så skönt på semestern!!! Campinglivet ska inte underskattas, särskilt inte när vi får njuta av ett sådant strålande väder som vi fått göra hitintills i sommar. Vitt, silver och rosa är ju super och jag är inte partisk för fem öre, eller hur var det nu Snygg klänning förresten!

    Jeny: Visst är det toppen att äntligen få prata med någon annan än m2b om bröllopet. Min bästa kompis som ska vara toastmadame började nästan gråta när vi berättade eftersom hon var så glad för vår skull och min bror som ska vara toastmaster blev också väldigt glad och såg det som en ära att få det uppdraget. Han sade också att han han gärna läste dikten i kyrkan som vi talat om innan. Det känns toppen Vilken fantastiskt vacker klänning du hittade, tror jag missat att kommentera det tidigare (bättre sent än aldrig hoppas jag )

    Onsdag: Nu börjar ju planeringen ta fart på allvar även för er Måste kännas skönt att kunna bocka av en del poster på planeringslistan.

    Jag minns inte vem det var som tipsade om kappan på Haléns, men tusen tack vem det än var för jag föll som en fura Nu gäller det bara att lösa det här med kängor/stövlar med samma klackhöjd som de andra skorna - någon som har något tips kanske?

Svar på tråden vinterbrudar i Skåne som vill fika??