• tårtsm­ulan
    Äldre 17 Aug 11:30
    290775 visningar
    1944 svar
    1944
    290775

    vinterbrudar i Skåne som vill fika??

    brud 11/11:

    Man kan ju alltd lyxa tll en prnsesstårta lte och ha ett par olka moussesmaker stället för det vanlga. Jag är ju svag för choklad så jag hade velat prova vit chokladmousse kombination med t.ex hallonmousse. Vi kommer också ha fyrkantiga tårtor.

    PS Tack för att du hjälper tll i mitt sökande av Hjärtelycka, men jag har fått en känsla av att hon kanske inte vill svara.

  • tårtsm­ulan
    Äldre 17 Aug 11:32
    #0

    Min dator tycks tappa de flesta i:na för tillfället , hoppas att ni förstod vad jag skrev ändå.

  • tårtsm­ulan
    Äldre 18 Aug 18:21
    #0

    brud 11/11

    Jag skrev just i den tråden, men jag lämnar adressen här för säkerhets skull också. Tusen tack för hjälpen, du är för go

    annelie.kristoffersson@fceduc.umu.se

  • tårtsm­ulan
    Äldre 18 Aug 22:52
    #0

    Mmm *slickar mig om munnen* det låter ju hur smarrigt som helstTokmaja. Vi funderar ju också på soppa som förrätt och vilt som huvudrätt. Vi får se vad vår kock har för idéer när vi ska träffa honom på måndag.

  • tårtsm­ulan
    Äldre 20 Aug 23:22
    #0

    Tokmaja: Har ni fått någon offert från ishotellet ännu? För tillfället verkar det vara det enda som sambon verkligen vill åka iväg på. Var inne på hemsidan och kollade lite, och det mesta verkar tyvärr hiskeligt dyrt tyckte jag

  • tårtsm­ulan
    Äldre 20 Aug 23:30
    #0

    Om man ville kunde man betala extra för att få tårtan levererad till lokalen, Det ska vi göra Skönt att slippa tänka på det på bröllopsdagen.

  • tårtsm­ulan
    Äldre 21 Aug 22:11
    #0

    Tokmaja, rullen med sizoflor (med reservation för stavningen) har blomsteraffären inte fått hem ännu, så jag vet faktiskt inte vad det kommer kosta.

    Jeny, vi kommer betala 40 kronor/ bit för tårtan. Om tårtan ska täckas helt av sugerpaste tar hon ut en extra kostnad för det merarbete som det innebär. Jag kommer dock inte ihåg hur många % det var eftersom vi kommer ha frosting och bara dekorationsband av sugerpaste på våran.

    Brud 11/11, jag fick bilderna via Robie´s hemsida så det har löst sig

  • tårtsm­ulan
    Äldre 21 Aug 22:22
    #0

    Glömde förresten att berätta att vi hade möte med vår kock i kväll Jag tror det kommer bli riktigt bra, men ni får gärna tycka till och komma med feedback på menyn.

    Förrätten kommer bestå av en mindre mängd hummersoppa som kommer serveras i en kaffekopp eller en mindre skål som kommer att ställas på en tallrik där det sidan om soppan kommer finnas gräslökspannacotta med limemarinerade skaldjur, parmesanflarn och grissinis.

    Huvudrätten kommer att bli Västerbottengratinerad hjortfilé med en potatisgratäng med kantrareller, honungsrostade rotfrukter, örtsky och lingonsalsa.

    Efterrätten kommer ju som ni redan vet bestå av bröllopstårta och serveras med kaffe och avec

  • tårtsm­ulan
    Äldre 21 Aug 22:43
    #0

    Vad roligt att ni också tycker det låter gott

    Tokmaja, var det inte du som var en hejare på viner? Har du några bra förslag på lager som vi kan kombinera ihop med vår meny

  • tårtsm­ulan
    Äldre 21 Aug 22:45
    #0

    Såg just att vi tydligen tänkt gratinera hjortfilén med hela Västerbotten men jag tror nog att ni förstod att jag menade västerbottenOSTtgratinerad

Svar på tråden vinterbrudar i Skåne som vill fika??