Inlägg från: tårtsmulan |Visa alla inlägg
  • tårtsmulan

    vinterbrudar i Skåne som vill fika??

    Nu har vi kommit hem från akuten. Hon hade fått en krona i halsen och efter undersökning och röntgen kunde de konstatera att den låg i magen. Troligtvis kommer den ut den naturliga vägen utan problem. Jag blev så skärrad när sambon ringde och sa att de var på väg till akuten att jag helt glömde att betala för mig på restaurangen. Är jag skyldig någon av er tjejer eller restaurangen för min mat?

  • tårtsmulan

    11/11 här är länken till den tjej där du kan lyssna på hur hon sjunger Den här stunden: www.mirjaqee.com/

    Den andra länken är den tråden där Maria som skrev den svenska versionen lagt ut den rätta texten:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-3/m1778326.html

    Åre här är dikten:
    Måhända är han den ende i världen som tycker sig veta att hon är den underbaraste kvinnan på jorden.
    Måhända är hon den ende som uppskattar hur fantastisk han är i varje liten sak han gör och i varje liten tanke.
    De tycker sig höra en underton av godhet i allt vad den andre säger och tror att de flesta kanske missar det.
    Och de förstår inte hur man kan passera den andre utan att förstå att man just passerat den finaste människan i världen.
    Han har förstått, hon har förstått - därför är vi här idag

  • tårtsmulan

    Tack Greta för att du delade med dig lite av det som ryms i ditt stora hjärta När du kryat på dig vill du kanske ha lite mer att pyssla med... tyckte att de monogram du gjort till onsdag var väldigt fina, och jag funderade på om du kanske ville hjälpa mig och sambon med några förslag till oss?

    Onsdag det du sade om den där meningen i dikten fastnade verkligen hos mig. Vill nog också ta bort den meningen och kanske ersätta det med något annat. Vill gärna få med något om att under alla de år vi delat har fört med sig både glädje och sorg, och att trots att vi i mångt och mycket är väldigt olika har funnit varandra och kompletterar varandra på ett bra sätt. Känns som om det är viktigt att markera att kärleken inte enbart är rosenröd och sockersöt, men en så grundläggande och viktig del av vårt liv utan att man tänker på det i alla lägen.

  • tårtsmulan

    Båda är jättefina Greta Ska prova hur det ser ut utskrivet senare ikväll. Tror du att det skulle gå att kombinera förnamnen med & samt första bokstaven i efternamnet eller skulle det bli alltför plottrigt tro?

  • tårtsmulan

    Ja som en minismekmånad, eller vad man ska kalla det, och inte som morgongåva.

  • tårtsmulan

    Greta, vi har förresten bestämt oss för att ha det första monogramet på festprogrammen. Tror det kommer bli jättefint Funderar nu på hur jag ska fästa sizofloret på programmet, spraylim eller med små silvernitar i form av hjärtan.

Svar på tråden vinterbrudar i Skåne som vill fika??