• yrvädret

    Göteborg (med omnejd) 2006 #4

    Men Gumman! Jag tror du måste släppa lite på dig själv - du håller dig för hårt, har för stora krav på dig själv!
    Henri är din man nu - vill han skämma bort dig och betala för hotellvistelse, låt honom göra det! Och när det gäller frukostar så finns det nog med frukostställen i Californien som kan erbjuda samma som hotellet Dessutom är det faktiskt så att du inte jobbar heltid och omöjligt kan bidra likamycket ekonomiskt som Henri. Men tror du verkligen att han bryr sig? Om det hade varit så viktigt för honom att ni skulle dela exakt lika på allting så skulle han inte gift sig med dig! Han älskar dig för den du är och skiter fullständigt i att han får betala mer för tillfället. Du kommer snart bestämma dig för vad du vill göra och skaffa ett jobb som innebär mer i kassan varje månad - då kan du börja skämma bort honom! Kram på dig!

  • yrvädret

    Princess
    Ta emot och njut!!

    Nu har jag fått i mig min bakis-kebabpizza med extra allt. Visserligen orkade jag inte hela utan sparade 1/3 tills imorgon. Men gott var det Men det är helt fantastiskt, jag har inte haft någon huvudvärk idag utan har bara varit törstig och trött. Tror att det har att göra med att jag lät bli rödvinet och cidern Bättre att dricka sig full på en massa cosmo!!

  • yrvädret

    Det är knepigt att göra blondering hemma. Jag tror att du helt enkelt får lägga i en mörkare toning och vänta tills din egen hårfärg växt ut igen.

    En Cosmopolitan innehåller:
    vodka, cointreau (citruslikör), ett par droppar limejuice och tranbärsdricka. Det skakas i en shaker tillsammans med is och så silar man upp det i ett coctailglas. MUMS!!! Min favvo-drink!

  • yrvädret

    Bild från möhippan ligger inne på mitt bildgalleri på FL...

  • yrvädret

    Vårbrud

    Har din syster gjort buketten??! Vad duktig hon är, den var otroligt vacker!

    Fru O

    Det är roligt med hippor

    Princess

    Ta det lugnt med blonderingen!

    Nu ligger bliden från möhippan under min presentation på FL, om ni inte kommer in på länken ovan, så sök på "yrvädret från BT"

  • yrvädret

    Princess

    Inte ens på presentationen?? Skit oxå, jag la ju nyss upp bilden där... Får logga ut och kolla...

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #4