• yrvädret

    Göteborg (med omnejd) 2006 #4

    Jaha, det här var ju kul... Hade sett fram emot en heldag på Liseberg, men precis när vi skulle åka så fick jag migrän Blir så trött på det här!!! Så nu är min blivande man och hans småbrorsor och åker Balder och Kanonen för fullt och jag sitter hemma med huvudvärk. Snacka om pissigt!

  • yrvädret

    Det är alltid speciellt att vara i närheten när någon dör. Och man har rätt att vara ledsen. Många kan tycka att det är obehagligt, men jag tycker att de ser så fridfulla ut...

    Jag kom ned till Liseberg iallafall - huvudvärken släppte så jag åkte Balder 2ggr

    Nu ska jag umgås med T och hans bröder och käka chips

  • yrvädret

    Tjohooo! Någon vaken ännu??? Idag har jag fått sjukpenningen iallafall, så nu är jag "rik" igen! Ska iväg nästa vecka och shoppa bröllopsprylar

    Suck, jag blir så trött. Måste fixa förlängd sjukskrivning. Jag kan ju fortfarande inte börja jobba...

  • yrvädret

    Åh, så kul ni ser ut att haft, Vårbrud!! Nu börjar jag verkligen längta till mitt!!

    1(!) månad kvar idag!! IIIhhh

    Uj, då om en månad vid den här tiden så är vi alldeles nygifta

  • yrvädret

    Vårbrud - det pirrar något fruktansvärt! Fast jag längtar otroligt till Dagen. Jag har haft hur mycket "mar"-drömmar som helst om det:

    Att vi helt plötsligt ska gifta oss månaden innan bröllopet, att klänningen inte är klar, att vi har missat alla dekorationer till festlokalen och hur mycket annat.

    Men det konstiga är att jag i drömmen alltid är lika lycklig och glad över att jag är T:s fru så jag bryr mig överhuvudtaget inte att allt går som planerat Och jag är lika lyckligt (fast lite lättad) när jag vaknar. Kanske är det därför jag inte är ett dugg orolig inför bröllopet.
    Det värsta jag har drömt den senaste månaden var att jag och T hade gjort slut och jag var jätteledsen för att det var försent att göra något åt det. Det enda jag tänkte på var att jag aldrig skulle få kyssa honom igen, aldrig få sova brevid honom, aldrig sitta och mysa i soffan eller äta frukost tillsammans igen. Det värsta i drömmen var att vi fortfarande var vänner och satt i samma soffa och längtan att till att få röra honom var bedövande. Jag kan ju säga att lättnaden var enorm när jag vaknade och insåg att allt var en dröm och min älskade fortfarande låg och snusade och sov brevid mig...

    Jag hatar verkligen dessa "förlora"-drömmar, låt mig drömma om sönderslitna brudklänninga - vem bryr sig - men jag klarar inte av dessa drömmar om att jag inte får vara med T längre. Blää - inget roligt!

  • yrvädret

    Jag har varit här och kollat men inte skrivit Det har ju fakriskt varit midsommar ju!

    Hoppas att du har en rolig resa princess! Vill också åka iväg.

    Ha det så bra!!

  • yrvädret

    Vårbrud

    Jo jag är full av nerver - just nu är det inte så bra eftersom jag har en dipp av depressionen. Så just nu mår jag sunk

    Det är inget bra för mig det här...

  • yrvädret

    Hoho!

    Det är verkligen segt på den här tråden nu...
    T blev sexad i lördags och han hade verkligen skitkul! Aftonbladet tog en bild på honom där han stod utanför ullevi och skanderade att Robbie Williams skulle komma tillbaka till Take That! Hur kul som helst

    I övrigt så börjar det mesta bli klart. Hela min outfit är nu klar, sånär som på klänningen då. Sminket har jag köpt och de flesta dekorationer är klara Vi har köpt skrivare också så vi kan skriva ut alla våra grejer.
    Det drar ihop sig!

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #4