• Princessdiamond

    Göteborg (med omnejd) 2006 #4

    hej tjejer..
    vad förvånad jag blev när tråden va avstängd för svar ;)
    här e iaf den nya :D

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #4
  • yrvädret

    Princess
    Ta emot och njut!!

    Nu har jag fått i mig min bakis-kebabpizza med extra allt. Visserligen orkade jag inte hela utan sparade 1/3 tills imorgon. Men gott var det Men det är helt fantastiskt, jag har inte haft någon huvudvärk idag utan har bara varit törstig och trött. Tror att det har att göra med att jag lät bli rödvinet och cidern Bättre att dricka sig full på en massa cosmo!!

  • Princessdiamond

    vad innehåller en cosmo?

    min hårfärg ser fortfarande väldigt suspekt ut asså..
    fan fan fan

  • yrvädret

    Det är knepigt att göra blondering hemma. Jag tror att du helt enkelt får lägga i en mörkare toning och vänta tills din egen hårfärg växt ut igen.

    En Cosmopolitan innehåller:
    vodka, cointreau (citruslikör), ett par droppar limejuice och tranbärsdricka. Det skakas i en shaker tillsammans med is och så silar man upp det i ett coctailglas. MUMS!!! Min favvo-drink!

  • Vårbrud -06

    Hej tjejer

    Jag har hittat in igen!!! Jag har inte kunnat komma in på Bt sedan i söndagsförmiddag. Har trott att det var fel på sidan, men när yrvädret skrev om sitt inlägg om möhippan forstod jag att sidan levde. Felsökte och kom fram till att det var min förbannade brandvägg som var för hård...

    Bröllopet var fantastiskt. Tack för att ni tänkte på oss. Det var väldigt nervöst i kyrkan, men helt fantastiskt vackert. David fick tårar i ögonen och hade svårt för att hålla tillbaka när han fick sin favoritsång i slutet. Det var en överraskning till honom som han inte hade en aning om. Vår solist hade övat in den och prästen sa så fint att det var från bruden till honom... Come what may från Moulin Rouge

    Mina läppar darrade och det var svårt att hålla tillbaka när jag tittade på David. Han var så otroligt fin. Vi tog många fina kort och hade sådant underbart väder.
    Middag gick över förväntan, många roliga tal, överraskningar och spex. När vi kom till lokalen stod alla våra gäster framför dörren och bildade en lång port med uppsträckta armar. På en bandspelare hördes Have i told you lately that i love you, som är vår låt. Maten underbar och de personerna som hjälpte oss att servera var helt fantastiskt duktiga.

    Det var helt enkelt en fantastisk dag, så många intryck och så mycket planerande från alla våra vänner. Vi är så tacksamma för allt de hade gjort. Hotelnatten var inte dum den heller. Bodde på en av lyxsviterna på scandic crown med utsikt över stan.

    Vi har inte fått bilderna ännu, men det finns några få på www.phatz.org/brollop

    Ni som inte har gift er ännu, förstår om ni känner er stressade mm. Försök att njuta av lite planerande och ta det inte så allvarligt. När ni står framför er blivande man och avlägger löftena. Behåll den känslan och hans blick långt in i ert minne för resten av livet. Mäktigare känsla kan nog inte beskrivas förrens dagen man ser sina barn födas.

  • yrvädret

    Bild från möhippan ligger inne på mitt bildgalleri på FL...

  • Princessdiamond

    åh, vilka vackra bilder!
    så otroligt fina färger och de kommer fram superfint på korten!

    vilken bukett!!

    och fina kläder hade ni också! :)

    han ser ung ut karln din ;)

  • Vårbrud -06

    Tack princess

    Han ser ung ut min man... så när vi är 40 antar jag att man får se till att andra kvinnor inte kikar på honom =)
    Han är ändå ett år äldre än mig, men han har lite lena kinder så det är nog det som gör att han se yngre ut.

    Buketten har min syster gjort. Extra roligt när hon gjort den helt själv.

  • Fru O

    Vårbrud, fina bilder!

    Yrvädret:
    Läste om din hippa i en annan tråd. Verkar ha varit en kanonhippa.

    Jag har också blivit hippad. Helt ovetande förra torsdagen av min arbetskompisar. Massa champagne, picknick, shopping på kondomeriet, casino cosmopol och tre rätters middag. Däremellan tittade vi lite på matchen också. Jag hade jättekul - Blev flower power fixad ...

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #4