• Anna32B

    Hur mycket könshår ska man raka?

    Vet att frågan är lustig och att det är upp till var och en men jag är ändå nyfiken. Anledningen att jag frågar är att jag och några vänninor träffades och planerade bröllop i helgen. Vin och bastu och inga hemligheter fanns kvar :) Ämnet "raka könshåret" kom upp och flera hade läst här om hur vanligt det var men ingen visste hur "vanligt" det var. Så min fråga är egentligen hur mycket rakar du/frisyr?

    För att svara på min egen fråga - Vår bastu var varierad från "inget via landningsbana till massor" med "inget" som favorit :)

    Tjejer nu är frågan ställd :)

  • Svar på tråden Hur mycket könshår ska man raka?
  • CPH

    För mig växer det ut en centimeter på en kvart, basta. (skoja)

    ps: Carebear - igår överraskade engelsmannen med en rakad pung. Men han sa att han tyckte han kände sig lite svettigare med rakad pung, så han tycker väl inte att det är helt optimalt. Men jag var ju glad :D

  • Dusty angel

    Carebear, jag tror addicted skojade. Hon har ju lagt massa flortgubbar efter sina kommentarer.

  • pickolina

    tattar-Emma

    Jo det är klart man varierar. Jag har ett evigt "mission" i mina relationer att alltid försöka hitta på nya saker... Därför hade jag och mitt ex ett spännande och nytänkande sexliv konstant under de 4-5år vi träffades... Men saker som orals*x osv är sådant som alltid finns med i bilden, även om man varierat sättet även där... Men att leva utan orals*x känns inte som ett spännande sexliv även om det kan vara helt underbart på alla andra plan ändå.

  • pickolina

    Buslinna

    Om du finns kvar här?!
    Mitt tips är, släng hyveln och köp dig an rakapparat istället. Du blir i princip lika slätrakad men slipper de besvär som en hyvel kan åtsadkomma.... Å vill du vara ännu mer skonsam mot huden så kan du använda en trimmer men då blir det inte riktigt lika slätt.

    Hyvel är oslagbart men får man problem och inte hittar något sätt som fungerar så får man ta till andra lösningar helt enkelt.

  • pickolina

    Om jag någon gång stöter på "problemet" så får man väl se... Den dagen, den sorgen. Men jag vet inte om jag tror att det någonsin kommer att bli ett problem för mig...

    Jag skulle inte vilja dejta en rökare heller tex...

    Osv...

    Dessa önskemål är ingenting som någonsin ställt till ett problem för mig då de killar som jag attraheras av är icke-rökare och har rakade kön osv... *s*

  • tattar-Emma

    pickolina

    Visst, alla är vi olika, jag har inga problem att göra både det ena och det andra trots hår :D.

  • pickolina

    tattar-Emma

    Good for U! :D Jag kanske kommer över min avsmak för hår någon gång i framtiden oxå, vem vet... Kanske kommer gifta mig med en rökande "apa" i framtiden... Who knows?! Kanske inte så troligt dock men man man kan ju aldrig veta.... :) *fniss*

  • tattar-Emma

    pickolina

    Mm, och jag kanske kommer över min fobi för navlar, det är ju inte helt omöjligt. alla har vi problem med nåt :)

  • martinibruden

    Så har man fått svamp igen då!
    Den här gången tyckte jag att jag tog hand om muttan på bästa sätt. Tog en ny ren hyvel för män, rakade försiktigt, smörjde in med vitt vaselin efteråt, luftade, gick i bomullstrosor men så kom svampen. Faaaaaaan. Jag är så sur för att jag ska behöva lida av det här så mycket.

  • pickolina

    Vaselinet ska man använda dagligen om man har torra slemhinnor eller vid behov, dvs när man känner lite besvär..

    Usch, lider med dig! Du kanske ska skippa det där med hyvel helt.. Om det inte fungerar för dig så är det inte värt det! Du kan ju testa rakapparat eller trimmer om du känner att du ändå vill vara rakad och/eller ansad.

    Tråkigt gumman! :(

    En annan sak som jag skulle rekommendera, vare sig du rakar eller inte i framtiden, det är att bara använda ellen-tamponger och att undvika binda. Jag har även hört mycket bra om menskoppen men har inte testat själv. Ellen-tampongerna + undvikandet av binda har hjälpt i alla fall. Jag anv bara binda på natten men tom det ger mig problem, men då räddar vaselinet mig alltid.. Gudskelov!

    Hoppas du hittar en lösning som passar just dig! Skickar en stöttande *kram* Svamp är värdelöst!!!!

Svar på tråden Hur mycket könshår ska man raka?