Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Ibland, så hatar man internet mer än många andra saker i världen.... Speciellt när man för en gångs skull tänkte kolla upp saker i tid, så funkar ingenting. Bajs.

  • MrsNyberg2B

    Förresten, angående tysthet... Min blivande kan också vara sådär tyst, men nu känner vi varandra så väl att jag ser på honom när det är något han funderar på men inte klämmer ur sig, så då kan jag fråga... Fast lite störande blir det ju ibland då man undrar varför det inte bara är att säga det... Svårt att läsa tankar lixom. Men iaf så är det ju olika irriterande beroende på det egna humöret.. Och man får faktiskt beklaga sig sketamkt om man vill det! Speciellt här!

  • MrsNyberg2B

    Vilken anledning... Schlagerbidrag... Hahahaha... :D Finland är ju rätt schyssta i hockey annars..(fast det är ju Sverige med) så det kunde jämnat ut sig.

    Jag hoppas Carola ïnte går vidare, men det är mest för att jag inte gillar varken henne eller schlagerfestivalen (förr i tiden, när jag var ung, då var det roligt, det var schlagerlåtar, numer är det ju bara jobbigt mycket hela tiden och få schlagers..alltså RIKTIGA typ, Diggiloodiggiley)

  • MrsNyberg2B

    Har inte sett nåt alls, ska jag erkänna... Knappt ens Carola... (alltså bidraget..) Däremot växlade jag mail ett tag med en kille som hyste en tolvårings beundran och idoldyrkan för just Carola, vars stora ögonblick i livet var när han fick gå på hennes skivsigneringar, och han hoppades att hon skulle vilja bli hans vän (läs flickvän). Han var 25, så jag tyckte det kändes som rätt hög stalkervarning. Rätt läskigt faktiskt, att förstå att det finns människor som tror att man kan älska, och då menar jag verkligen älska, någon man bara sett på bild... (men hon gjorde ju faktiskt ett hjärta när hon signerade hans skiva...fast jag tror jag har sett flera signeringar av henne, med just hjärtan) Det roligaste var att han funderade, seriöst, på om han skulle skicka med sina betyg med det tänkta brevet, för att hon skulle se hur smart (???) han var...

    Okej, det här var kanske inte precis något som hör till själva bröllopssnacket, men väl om kärlek... En speciell sorts...

  • MrsNyberg2B

    Vi blir ju bara fler och fler varje dag (nästan)! Välkommen du med!!! Och vilket underbart frieri...

    Svartbrud.se är en supersida, tycker jag, man får massor av idéer och hon har väldigt mkt fina buketter och lite annorlunda grejer..

    En helt annan fråga, lite OT, men jag vet ju att jag är omgiven av idel kloka tjejer: Hur är det egentligen med anställningsbevis och grejer. Har man inget, har man väl inte något att följa? t.ex när det gäller uppsägning och sådär? För övrigt, fick jag just ett igår, efter att ha jobbat i snart tre månader.. Kanske sådär dåligt, men det var dessutom inte alls den anställning som jag hade fått.. Nämligen 20 timmar/månad utan tillsvidare anställning.. Det är det då ingen som talat om för mig. Det skulle ju iofs inte vara negativt om det inte vore för att tjejen jag jobbar åt (är PA) ska flytta och jag kan inte gärna flytta med för att fortsätta jobba, dessutom har jag "fasta" vikariat från nu till över sommaren, och jag menar det är ju inte det sämsta när man tänker att man inte har det andra jobbet kvar... (Okej, lite rörigt, jag hoppas ni förstår...) Det jag undrar är om det är fel av mig att jobba på mina heltidsvik istället för det, som jag trodde, var timanställning för 20 timmar/månad???

  • MrsNyberg2B

    Gissa om man får tag på någon när man ringer??? Neheeeeeeeej.. "möte" pffff...

    Fast jag fick tillbaka 400 spänn från telia för en räkning jag redan betalt....

  • MrsNyberg2B

    Vi är ett gäng här (typ väldigt många) som ska göra egna inbjudningskort.. Själv har jag och blivande just blivit innehavare till en lägenhet med alldeles eget pysselrum! Den är rätt nytapetserad och tapeterna i sovrummet är väldigt snygga, så eftersom tipsen om det har haglat här, så funderar jag allvarligt på att se om de finns kvar såna i lgh när vi kommer dit....

  • MrsNyberg2B

    här finns nog lite inspiration iaf.. www.brudobrollop.se

    Sen finns ju alla hobbyaffärer överallt, panduro, slöjddetaljer osv. Där kan man ju få hur mkt tips som helst! Det är ju jättebra...

  • MrsNyberg2B

    nu är jag åxå medlem! (på svartbrud.se)

    MsNordqvist
    Lanzara
    June20
    Mysan98
    lill mama
    lillithsmamma
    Helmborn2B
    MrsNyberg2b

    Tack för era för era råd angåend jobb, har försökt att få tag på någon, men det verkar helt svårt... Dock har jag efter diskussion med andra i min närhet kommit fram till att jag helt klart ska satsa på sommarjobbet, naturligtvis... Visst är det typiskt att när man väl är sådär väldigt upprörd och har allt att säga, på kanske inte ett jättekonstruktivt sätt, men ändå, så är de upptagna... Man blir ju så trött... Eftersom jag ska iväg och jobba hinner jag lixom inte ringa igen, utan får väl försöka skriva ett mail under helgen och ringa igen på måndag...

  • MrsNyberg2B

    Jag trodde den här tråden skulle växt som attan under hela helgen... Skönt att man hann ikapp på relativt kort tid ändå.

    Idag ska jag ringa och tala om att jag fått en heltidstjänst...Å följaktligen inte kan jobba... Inte så smidigt av mig kanske, men jag har ju fn jobbat hela helgen och inte hunnit med nå annat.. Nåja.

    Ql med en till medlem - Välkommen! Vi ska gifta oss veckan innan midsommar.. Den 14 juni nämligen.. Jag har velat rätt mkt och gör fortfarande angående det där med borgerlig eller kyrklig.. Nu är jag inne på kyrklig igen, för att det finns så många fina kyrkor. Samtidigt så är vi ju inte särskilt kyrkliga annars, så därför känns kanske en borgerlig vigsel bättre, men å andra sidan, kyrkor är fina.

    Jag har iaf (nästan) bestämt mig för klänningen. Jag satt och drömde om den i går på vägen hem från jobbet...

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2