Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Jättefint, tycker jag...

  • MrsNyberg2B

    Jag får mindre ångest när jag tänker på vilka man ska bjuda och inte... Jag har ganska stor släkt och blivande ganska liten.

    Eftersom jag har rätt många kusiner och själv hör till de yngsta i kusinskaran, så har mina äldre kusiner i sin tur barn så bara den sidan blir ju säkert 40 stycken, vilket känns lite väl mkt. Samtidigt så träffar jag ju inte, och har heller inte någon kontakt med de flesta av kusinerna särsklit ofta, så det nästan skulle kännas konstigt att bjuda dem, för jag vet ju inte ens hur de ser ut. De kusiner jag dock har kontakt med lite mer, vill jag ju givetvis ska komma... De kusiner jag inte "känner" har ju sina föräldrar, dvs farbröder/fastrar och dem vill jag också ha där, för det känns naturligt, och då känns det kanske märkligt att bjuda en del av kusinkretsen men inte hela... Jag tror iofs inte att de kusiner som inte skulle bli bjudna bryr sig särskilt, men det kanske blir irriterat bland fastrar och farbröder...

    Ack och suck. Men jag skulle tro att det löser sig tids nog...

  • MrsNyberg2B

    I går kväll fick jag veta att min sambo diskuterat bröllop med sina två kompisar när de var ute och fiskade. Bl.a pratade de färgtema (!!!). Hans ena kompis ska gifta sig i augusti, och berättade att de tänkt ha limegrönt, lila och vitt.. Sen ville de inte ha lila, så då blev det bara limegrönt och vitt - de hade skrattat rått åt att det var just de färgerna vi också tänkt oss.. :)

  • MrsNyberg2B

    Ja... Det är lite det som är det roliga! Mer engegerad än vad som märks här hemma iaf... :D

  • MrsNyberg2B

    June 20 - vi kommer förmodligen inte att gifta oss i en kyrka.. Men vi måste ju alltså i stället leta efter platser, så vi får väl se hur det blir... Just nu är jag inne på att gifta oss vid något fornminne..

  • MrsNyberg2B

    Men man måste ju inte nödvändigtvis åka långt långt och på värsta lyxresan, om man inte känner att man kan/vill/har råd (vilket kanske är det största "men:et"). Jag är glad om jag och blivande bara kommer iväg för oss själva en vecka eller så, för att ta det lugnt - gärna direkt efter bröllopet med tanke på allt som händer och på hur stressad man kommer att vara. Förmodar dock att så inte blir fallet eftersom vi gifter oss i maj och precis i slutet på terminen, så det blir nog snarare i juni - men då kan man ju vara borta i två veckor och trivas i hop... Gotland, t.ex är ju hur fint och mysigt som helst, där skulle jag lätt vara i flera veckor, och det känns ju som att åka utomlands...

    Det är så bra att skriva här på BT - jag kommer på massa saker som jag inte tänkt på förut... :D

  • MrsNyberg2B

    Åh- Vad roligt!!! Fatta hur många idéer du kan komma med här! (om du nu inte tänker börjar ta betalt för att nämna dem.... ;) ) Du kommer ju hur som helst ha världens bästa jobb, så jag förstår att du är glad nu!!! Grattis, grattis!!

  • MrsNyberg2B

    Bror min jobbar i Nordstan, springer runt och lämnar paket... Jag ska be honom hålla utkik.. :)

  • MrsNyberg2B

    Paradise - u are not alone... Jag hittar hela tiden saker som jag tänker skulle passa, men som jag tänker att jag inte kan köpa för det kanske hinner ändras tills dess, och vad ska man då med exempelvis tolv vaser till??

  • MrsNyberg2B

    Jag håller också med om att det känns som att det inte är särskilt officiellt, alla man talar om det för bara tyker man är lite fånig... Fast det hindrar ju inte att man planerar för sig själv...

  • MrsNyberg2B

    Paradise - ni kan ju göra hela helgen till en fest! För övrigt så bor jag i Tranås dvs. inte så långt bort.. Ursprungligen från ett mindre ställe sådär tre mil ifrån Jkpg.. Roligt med någon i samma trakt ju!!!!

  • MrsNyberg2B

    Vårt bröllop är planerat till den 080517.. Väldigt bra med någon i närheten, t.ex när man ska ha reda på "den bästa affären" för diverse prylar... Jätteroligt!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2