• Lanzara

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    ...menade naturligtvis 4000kr, men i Finland blir det ca. 400? så jag tänker automatiskt om!! Dumma ni som inte valde euron!!

  • Lanzara

    zica

    Vi har bestämt datum, kyrka, festlokal (ej bokad), präst, ungefär hur många vi skall bjuda, bröllopsresa (vart), färgtema (nästan säkra), ATT vi vill göra egna inbjudningskort... mmm, vad mer?? Vissa saker är ju självklara för oss hur det blir så de kanske jag inte ens reflekterar över...

    Hur långt har ni kommit?

  • Lanzara

    zica - Vi har ju egentligen inte gjort så mycket annat än pratat... Och när vi insett att vi är av samma åsikt så bestämmer vi att... ja - såhär blir det!! Bröllopsresan går antagligen till Maldiverna ifall pengarna räcker till!! Det verkar vara det perfekta stället för oss!! Färgtemat har ändrats lite men det blir antagligen creme, rosa och eventuellt en färg till (silver eller guld kanske?!)

    Men jag tror ändå inte att vi är "värst" här (har planerat längst/mest)!

    Jag tycker absolut att ni skall köra på med er tanke med bröllop i Serbien, det blir ju som en semester samtidigt för kompisarna. Låter jätteroligt!!!

  • Lanzara

    MrsNyberg2B - sant så sant!!! Har tänkt äta lite sen jag kom hem vi 1-tiden, men här sitter jag ännu!!

  • Lanzara

    MsNordqvist

    Okej okej... Men jag tycker iaf bättre om euron!!

    En ide´bok låter bra!! Jag har en hel massa bröllopsinspirerade mappar, bilder och länkar här. Men vad gör jag dagen då allt går åt pipan? Skulle ju förståss kunna bränna bilderna på en cd... det borde jag verkligen göra!! Det kan vara när som helst datorn klappar ihop, helt fullständiga är de trots alt inte. En riktig bok låter bra!!!

  • Lanzara

    Mysan98 - Haha... MÄN kan man bara säja, men samtidigt måste en liiiten del av mig erkänna att jag förstår dem!

    BT´s bröllopsbok verkar vara bra!! Såg den på ne bokhandel här! Men vad kostar den i Sverige, här var den ca 450 kr och det tyckte jag lät lite väl mycket??!!

  • Lanzara

    Mysan98- Ja strul och smågnäll är något man klarar sig BRA utan!! Denna helg har varit helt perfelt på den fronten (och på många andra också). Man inser verkligen att det är med denna man jag vill dela resten av mitt liv med. Upplyftande, trots att det är så mycket nu... Men tillsammans skall allt gå!!!

    MsNordqvist - JAG VET!!! Det är därför jag blev lite osäker!! Fattar inte hur de kan sälja den så dyrt här! Men jag skall antagligen till Stockholm i sommar så då kan jag ju köpa den!!

  • Lanzara

    Välkommen pannkakstårtan!! Här blir vi bara fler, skoj... När det kommer närmare blir vi antagligen tvungna att ha "månads-trådar" för att vi skall få en syl i vädret!!

    Min pojkvän är ganska bra på at vara romantisk. Eller det beror ju förståss vad man jämför med, men... Han är bra på att säja gulliga saker, köpa rosor och andra fina saker!! Men FÖR ofta kan väl inget bli... Skall bli roligt sen när man bor ihop då man på helt andra sätt kan överraska varann..

    Lte lugnare dag idag på BT-fronten??!

  • Lanzara

    MsNorqvist

    Ja, det är så ibland. Men beroende som man är kan man ju ändå inte låta bli att besöka BT! Kollade annars in att ngn hade startat en tråd för 2011: or, plötsligt är vi inte så tidigt ute!!

  • Lanzara

    Pannkakstårta

    Vi menar förlova oss 31/12 i år... längtar! Skall bli skoj med ring på fingret, och känslan av att man hör ihop "på riktigt"!

    MsNordqvist

    Stackars dig. Hoppas det ordnar sig...

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2