• Lanzara

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    En till 2008-brud här!! Men vi gifter oss på vintern...

  • Lanzara

    Det låter bra!! Antog det också, att du döpte den efter gamla tråden...

    Vi har planerat att gifta oss 1:a mars (2008)... Men eftersom det är så länge till dess kan ju datumet naturligtvis ändra lite av praktiska skäl. Men det vill jag inte!

    När gifter ni er?? Har ni "BESTÄMT" något ännu, typ klänning, festlokal, färgtema osv. ?? För tillfället känner jag mig rätt flytande. Var för en tid sedan inställd på att jag skulle ha en klänning m. röda detaljer, enkla röda kallor som bukett osv. Men nu har jag tänkt om lite, och ser att det finns myyycket annat fint också...

    Det som är så bra med att börja planera och fundera i tid är att man hinner ändra sig under vägen (förutom att man SKALL gifta sig då! )... Efter att jag har hängt här i några månader redan har jag kommit underfund med många saker, hur jag vill/inte vill ha det. Så hur klok kommer jag inte att vara sen, när jag (vi) verkligen SKALL välja olika saker??!

  • Lanzara

    Sant, så sant MsNordqvist! Folk kanske tycker att man är konstig som planerar i förväg. I och för sig behöver ju ingen få veta vad som försigår i ens tankar...Men ja, det hjärtat är fullt av talar munnen!! Själv har jag pratat bröllop med nästan alla sedan jul... Men de senaste veckorna har jag verkligen försökt hålla mig!

    Jag funderar därför just nu mest själv, på BT och med pojkvännen. Dessutom är både vårt förlovnings- och bröllopsdatum hemligt ännu... Alla vet typ att vi skall förlova och gifta oss men inte när..Därför måste man hålla lite tyst! Är du (ring-)förlovad? Har du berättat åt någon om ert bröllop?

    Annars, ert färgtema lät helt underbart!!!
    Har själv varit inne lite på limegrönt, creme och ev. gammalrosa... Men inget är som sagt bestämt! Klänningen vet jag nog ungefär hur jag vill att den skall se ut... Smala axelband, pärlor (el broderier) på livet, ett halvlångt släp och ganska vid kjol. VACKER i alla fall!! Hur ser din drömklänning ut?

    Kyrkan är klart och vi tror att vi vet var vi vill hålla festen (en underbar lägerplats vid havet).

    Ysch vad jag pladdrar på... Men det är så roligt att få skriva av sig om sina bröllopsplaner eftersom jag som sagt försöker vara tyst om den saken när jag umgås med mina väninnor.

  • Lanzara

    Lillithsmamma, jag vet inte var de har sina återförsäljare, bor i Finland dessutom... Men det kan man antagligen ta reda på när man börjar gå runt och prova klänningar på riktigt!! (tyvärr tittar jag mest på svenska bröllopskläder-sidor, eftersom jag inte förstår finska så bra. Så jag är inte så insatt i de finska butikerna... )

    Jag mejlade till benjamin roberts och frågade vad 777:an kostade, minns inte exakt men tror att det var något på 1100 PUND!! ganska dyra m.a.o... Och trots att man planerar länge skall man bara ha den 1 dag, så DYRT är det... Nåja, det beror ju på ekonomin också!!

    Vad har ni för klänningsfavoriter, eller annat??! Jag är intresserad av ALLT!

  • Lanzara

    MsNordqvist, vi skall ringförlova oss 31.12.06... Spännande!! Samtidigt känns det lite skrämmande, bara lite över ett halvt år tills, hjääälp... Inte för att jag är tveksam om jag vill utan för att det känns så konstigt, det är ju trots allt ett stort steg... Och jag är inte speciellt gammal!! Vi har tittat på ringar (på nätet) redan, och har ett visst hum om vad vi vill ha... Titanringar är väldigt vackra. Även om det antagligen blir en rödguld. Vi har funderat att ha sådana förlovningsringar:
    www.vigselbutiken.se/ -> släta guldringar -> Ocean, 231-4.

    De passar med många vigselringar, men jag har mina favoriter:
    samma vigselbutik, men -> vigselringar -> Passion, 237-2.5 2.14 eller -> Passion, 237-4 2.6

    Tråkigt att man inte kan direktlänka, men du väljer ju om du orkar kolla upp dem! Vad skall du/ni ha för ringar??

    På tal om att spara, vi har börjat spara lite smått alldeles nyligen. och det känns bra, jag tror att man kommer vara tacksam över varje cent sedan (eller krona för er!) Även om det vi sparar nu kommer till en del att gå till förlovningsringarna, som Sanasol sa...

    Har ni funderat på någon bröllopsresa??

  • Lanzara

    Ja, tack Sanasol... Hittade dem!! Men inget "kopiera bildlänk" kom när jag klickade vänster på bilderna??! Kanske jag bara är för oteknisk...

  • Lanzara

    Nä, inte för mig... Bara "kopiera och "kopiera genväg" kommer upp... Men det funkar inte heller för att länken skall "komma med"... Nåja, det kanske får vara...

    Har du nån klänning?

  • Lanzara

    Sanasol, helt underbara var de, verkligen!! Jag skulle bara gärna sy på två smala axelband där... Båda var lika fina... De skulle verkligen vara ett alternativ för mig... Vet du vad de rör sig i för prisklass?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2