• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • Pannkakstårta

    Hej
    Tack för välkomnandet!
    Jag har en bild på Pettson och Findus som gör pannkakor precis brevid datorn så det är därför egentligen, men M"B är väldigt förtjust i pannkakstårta så vi har faktiskt lurat på att ha det överst och ha cup cakes till alla andra.
    Bröllopet blir nog på sommaren. Augusti kan jag tänka mig. Förlovning blir den 26/8 men det är det ingen som får veta förrän då.
    Är ni andra redan förlovade? Hittat ringar?

  • MrsNyberg2B

    Vi är förlovade sen 1/1 i år.. Förlovningen var rätt spontan, men nu har vi hittat ringar som vi gillar. Det är vanliga, enkla släta guldringar. Jag har tittat lite på vigselringar och kommit fram till att just den här slätingen är perfekt om man vill hitta någon med lite mer detaljer på... (typ stenar....)

  • Chokladtårtan

    Mmmm, jag älskade pannkakstårta när jag var liten.

  • Lanzara

    Pannkakstårta

    Vi menar förlova oss 31/12 i år... längtar! Skall bli skoj med ring på fingret, och känslan av att man hör ihop "på riktigt"!

    MsNordqvist

    Stackars dig. Hoppas det ordnar sig...

  • Pumpkin

    Vi är inte förlovade än. Och idag känner jag ingen lust till det heller!

    Nä, nu ska jag sluta gnälla och förstöra stämningen. Planera på brudar!

  • Mysan98

    Vi är förlovade sen snart två år tillbaka - den 11 juni (fast i våra ringar står det 25/6 men det är en helt annan historia). Vi ville egentligen gifta oss inom ett år, men det tålde inte vår ekonomi så därför blir det 2008 istället.

  • Mysan98

    MsNordqvist du förstör inte stämningen - det är fullt tillåtet att ha såna dagar!!

  • Helmborn2B

    Hej allihopa!

    Action även idag på tråden, hänger ju nästan inte med nu när jag inte kunnat smita in på BT under dagen pga möten.

    Min lilla gubbe är faktiskt förvånansvärt romantisk. Har fått blombud till jobbet helt spontant och ibland så står det en bukett rosor innanför dörren när jag kommer hem. Sen brukar han ordna myskvällar där han passar upp mig helt och jag slipper göra någonting överhuvudtaget. Himla gulligt.

    Pannkakstårta:
    Vi är förlovade sen 11/2 i år, vi började planera det i november förra året men själva ringväxlingen skedde då. Jätte mysigt att vara fästmö, blir att folk fattar mer att vi verkligen menar att vara tillsammans resten av livet och att släktingar och dylikt tar förhållandet mer seriöst. Så jag går och flashar min ring för alla som ens kommer i närheten av mig.

    Min morfar hade en rätt kul kommentar när jag berätta att vi förlovat oss, "Jasså jaha ja... då är det riktigt seriöst mellan er?" Han sa det glatt så jag tog det bra, men det lät lite konstigt först i mina öron.

  • Helmborn2B

    MsNordqvist:

    Man får vara på dåligt humör, var själv riktigt grinig i förmiddags.. inte kul att vara nära mig då kan jag lova.
    Något särskilt som hänt som fått dig på dåligt humör, om jag får fråga...?

  • Pumpkin

    Helmborn2B

    Nja, det är rätt många saker faktiskt. Men att jag är så irriterad på M2B har att göra med att han inte pratar med mig... Alltså han är tystlåten. Och jag påpekade det igår att det gör mig ledsen att vi inte kommunicerar och då blev han irriterad på mig och förklarade att det minsann inte var så lätt att prata. Öhh.. Eller nått!? Grr...

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2