Inlägg från: Pannkakstårta |Visa alla inlägg
  • Pannkakstårta

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Vi har också tänkt oss giftermål 208. Just nu kollar vi på förlovningsringar eftersom att förlovningen sker till sommaren. Ni har kommit så långt. Jag har mest ideér kring mycket men inget bestämt. Det kommer nog att bli havet eller skärgården som tema på något sätt.
    Jag är väldigt pysselintresserad, men jag fattar inte riktigt hur det blir med tapeten. Är det som framsida på kortet? Kan någon förklarar för det låter intressant.

  • Pannkakstårta

    Ja de var fina, de som var på gör det själv grejen. Det ser ju inte allt för svårt ut. Det finns ju många mönstrade papper med om man är sugen på det. Jag är nog mest sugen på allt pysslande

  • Pannkakstårta

    Hej
    Tack för välkomnandet!
    Jag har en bild på Pettson och Findus som gör pannkakor precis brevid datorn så det är därför egentligen, men M"B är väldigt förtjust i pannkakstårta så vi har faktiskt lurat på att ha det överst och ha cup cakes till alla andra.
    Bröllopet blir nog på sommaren. Augusti kan jag tänka mig. Förlovning blir den 26/8 men det är det ingen som får veta förrän då.
    Är ni andra redan förlovade? Hittat ringar?

  • Pannkakstårta

    Killar som surar blir man trött på!

    Vi ska förlova oss i sommar och jag längtar! Vi har bestämt datum till den 26/8. På 8 1/2års dagen. Ska kolla på ringar i affär på torsdag. Det ska bli kul det med.

  • Pannkakstårta

    Hej!
    Jag läser era inlägg även om jag inte skriver så mycket själv. Ni har kommit så långt allihop. Jistanes!

    Såg för flera sidor sedan att det var någon som tänkte starta eget. Som heltidsjobb eller hobby? Jag är lite sugen på det med. Har börjat tillverka halsband oxh armband som man kan ha till brudklänning. Enstaka fina pärlor på smyckeswire. Jag är ganska nöjd själv, men det är ju svårt att veta vad andra skulle gilla. Är lite sugen på det iallafall.

    Vi ska antagligen ha bröllop med skärgårdstema iallafall. Då är ju blått och vitt de självklara färgerna, men det hade varit snyggt att ha något annat med. Rosa kanske? Jag är mer inne på blåmusselblått än på marinblå.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2