• E-tuna

    E-tuna!

    Det förstår jag...faktum är att när jag var liten läste jag deckarböcker som Kitty och Tony- Tony var en tuff, orädd tjej som imponerade mycket...hade funderingar på det namnet faktiskt...men jag övergav dom tankarna redan vid 15 års ålder...då tyckte jag inte längre att det var ett cooolt namn.

  • E-tuna

    Samma här! Jag lusläste varenda Kittybok, några även flera gånger ...kan allt om Kitty, Bess o George-FAVVO!!
    Ja, jag tycker att det räcker med att lägga det som du beskriver!
    Jag funderade också på hjärtan att hänga på glasen(...jag tycker att det är lite spoooooky att du o jag är lite lika) men för mig ska hjärtan vara röda...och rött ska jag inte ha på mitt bröllop så jag har inte ännu kommit på vad jag ska ha som placeringskort....meddelhavsbuffén inbjuder ju till att skriva gästernas namn på palmblad och lägga på tallrikarna...vad tror du om det?
    Andledningen till att jag har bojkottat rött på mitt bröllop är för att jag igentligen ville gifta mig hejdundrande sprakande på hösten!!! Då skulle min klänning ha varit mört blodröd i spets och färgtemat skulle ha gått i rost, rött, creme, lejongult och alla andra jordfärger...nu blev det ju inte så och jag överger därför dom färgerna...

  • E-tuna

    Kanonbra ide med vinflaskorna...att jag inte ens tänkt på det!?
    Våra inbjudningskort gjorde jag själv...samma mått som vykort fast dubbla. Jag hade en sax som gör att kanterna såg rivna ut och klippte alla kanter runt om. Inuti hade jag vitt papper som också klipptes med saxen och blev ca en centimeter mindre runt om...Texten skrevs i rosa...
    Hur gjorde ni?

  • E-tuna

    Nejmen roffan...vad gör du?
    Är det där småländska???

  • E-tuna

    ...mja...jag tror jag förstår...
    Vad är det med ditt självförtroende?

  • E-tuna

    Jajjemän!!!
    Jag har precis sett till att tjejerna kommit i väg till skolan!
    Hur är läget-en underbar morgon som denna?

  • E-tuna

    Hjälp- vilken dag du har framför dig!!!
    Själv ska jag ringa runt till olika guldsmeder för kostnadsförslag på min egendesignade ring...många tycker att man inte ska vända sig till Guldfynd.
    Annars ska jag nog inte göra något speciellt...gå o träna kanske.

  • E-tuna

    Ja jag är ledig idag...sååå skönt!
    Nej min ring är ju inte klar...jag har ju min mammas förlovningsring o vigselring ( jag fick dom när hon dog) som jag ska smälta ner o göra om...vet faktiskt inte vad det kan tänkas hamna i pris.

  • E-tuna

    Arbetet köper jag nu...det ska bli en relativt tjock o bred ring med fyra ganska djupa klösmärken tvärs över ringen...i varje klösmärke ska våra månadsstenar sitta men det hade jag tänkt lägga in senare...jag trodde att jag hade berättat om min ring för dig...?

Svar på tråden E-tuna!