• Stefans fästmö

    Kungsbackabrudar?

    Tänkte att det kunde vara kul att ge o få tips på frisörer, florister, boende mm med andra som gifter sig i Kungsbacka-området.

    Finns ni därute? :)

  • Svar på tråden Kungsbackabrudar?
  • Soffi 070707

    Onsala är superfint, jag är uppväxt där och i morgon kommer början till vårt hus som vi ska bygga där! Längtar massor! :) Skönt att ha lång tid på sig till bröllopsplanering, för nu går en massa tankekraft till huset...

    Det finns ju väldigt många fina platser, en av mina favoriter på kvällen är Smarholmen, det finns en lokal där, men tyvärr tillåter inte kommunen någon alkohol...

  • Stefans fästmö

    Hej tjejer!

    Var ska ni fixa håret, har ni bestämt er? Jag funderar på Klipptornet, min syster går dit o de är tydligen jättebra... Men vore kul med fler tips!

  • kär & galeb

    Hej Stefans fästmö!

    Känns konstigt att skriva så, då min blivande man också heter Stefan.
    Vi gifter oss 30 Juni 2007. Jag har bokat att fixa håret hos Gimmick i Kungsbacka.
    Hur går det för dig annars? Vad har du bokat för något? Har du lommit långt?
    Funderar på fotograf hare du några ideér.

    Lycka till

  • Stefans fästmö

    kär & galeb

    Vilket fint namn din blivande har! :D Du kan kalla mig bara Fästmön, om det känns konstigt... ;)

    Brukar du gå hos Gimmick? Vet du vad det kommer kosta? Jag har inte bott i Kungsbacka på flera år, har ingen koll på frisörer där...

    Vi har bara bokat kyrka o lokal, men har börjat fundera på mat, kläder, ringar, inbjudningskort... Ska ha en kompis som fotograferar. Tyvärr känner jag inte till någon bra fotograf i Kba, det enda rådet jag kan ge är att _inte_ anlita Ateljé Utell! Ingen jag känner har blivit nöjd hos honom, han förstörde helt mina balkort... Trist med negativ "reklam" men...

    Vad har ni klart då?

  • Soffi 070707

    Hihi, vad lustigt, min blivande man heter oxå Stefan! :)

    Jag är lite nyfiken på Beatrice som det skrivs så mycket fint om här, hon gör både smink, hår och fotograferar. Ska kolla upp det när det närmar sig, men kom gärna med tips!

    Vi har lokal fixad, min ring är inköpt, har även köpt en sjal om det blir kyligt och superbekväma skor. På lördag ska jag gå på en kortkurs i Kungsbacka, så då får jag förhoppningsvis lite inspiration till inbjudningskort o dylikt.

  • Stefans fästmö

    Vi får döpa om tråden till "Stefans blivande"! ;) :D

    Vad kul med kortkurs Soffi, du får berätta hur den var efteråt! Vi ska oxå göra egna kort, får hjälp av en kompis. Kul med personliga kort!

    Var ska ni vara?

  • kär & galeb

    Hej tjejer!

    Kul med samma namn..haha!
    Gimmick tar ca. 600 kr/ timme vet inte om det är bra eller dåligt men jag är nöjd.
    Vi ska ha vår fest i vårt klubbhus.(Vi är väldigt engagerade i fotboll och det var så vi träffades så vi tycker det är lite symboliskt för oss)Sen har vi tänkt att ha ett stort tält och duka upp med runda bord där vi ska äta. Ett stort tips är just runda bord, bordsplacerningen kan aldrig bli fel!!

  • Stefans fästmö

    kär & galeb

    Kul med fest i klubbhuset! Jag är mest inne på sk E-bord, så ser alla brudparet. Hur har ni tänkt placera ert bord- honnörsbordet?
    Var ska ni ha vigseln?

    Hur lång tid sa de att det skulle ta, på Gimmick? 600/h låter rimligt, om det inte tar för lång tid iaf... Har ingen riktig koll på vad det kostar...

  • Stefans fästmö

    Ljungis

    Jag har mailat dig! Säg till om du vill ha fler bilder, mailade bara två nu för att det inte skulle bli för stort mail.

  • ljungis

    Stefans fästmö

    Tack för bilderna! Vi kom precis hem till Linköping efter en lokalturne´ i Göteborg. Vi tittade bland annat på Älvsåkersgården. Vi var även utanför Tölögården, men där var det stängt så vi kollade in genom fönstrena. Så det var kanon att du hade en bild innifrån.

    Vi har haft ett fullsatt schema hela helgen så nu ska vi sätta oss ner i lugn och ro och gå igenom alla alternativ.

    Det var en jättebra helg, nu känns det verkligen som att det är på riktigt :)

Svar på tråden Kungsbackabrudar?